Tavrını net bir şekilde ortaya koymalısın.O eve baglansın dıye degıl ömür boyu beraber olcagız dıye guvendıgım ıcın yaptım burası dansıma yerı degılmı bende danısıyorum olmusla ölmüşe care varmı bundan sonra ne yapabılırım onu soruyom
Kendinize yeni bi yol açınZaten ıstemıyorum bı kızım var Allah isteyene versın
Suan aklımda o var ama cesaretım yok nıye bılmıyorumTavrını net bir şekilde ortaya koymalısın.
Bence boşanmalısın ama boşanmak istemiyorum dediğin için fikrimi söylemedim.
Boşansan ne değişecek hayatında?
Zaten ortada bir eş yok ki tek başına sabahtan akşama, akşamdan sabaha tek başına bebek bakıyorsun.
Bir de yurt dışındaymışsın çok şanslısın .
Hiç düşünme koy tavrını böyle devam edeceksen bitsin de.
Birlikte oluyor musunuz?Suan aklımda o var ama cesaretım yok nıye bılmıyorum
Cocuktan dolayı zor kızım gecelerı uyumuyor haftada 3 kere ancaBirlikte oluyor musunuz?
Pardon 2 kereCocuktan dolayı zor kızım gecelerı uyumuyor haftada 3 kere anca
İstersen önce kendine bir hayat kur.Suan aklımda o var ama cesaretım yok nıye bılmıyorum
Beyefendi doğum kilolarını mı vermeye çalışıyormuş acaba sordunuz mu fitnessa yazılmış ya okurken buradan ben siiiiiniiiirrr oldum paşa hazretleri sizin ne kadar uykusuz kendinize bakmaya fırsatınız olmadığını biliyor mu acaba bebeği alır o spor salonunda emziririm o kadar dar gelir o spor salonu onasoz verıyom karısmıycam ıstedıgı gıbı gelsın gıtsın dıyorum
Hay Allah razı olsun ne iyi bir adam. Gelip seviyormuş, vay be!kızınıda cok sevıyor gelır sever
Yuzumu gülümsetınız Allahta sizi güldürsün :)Beyefendi doğum kilolarını mı vermeye çalışıyormuş acaba sordunuz mu fitnessa yazılmış ya okurken buradan ben siiiiiniiiirrr oldum paşa hazretleri sizin ne kadar uykusuz kendinize bakmaya fırsatınız olmadığını biliyor mu acaba bebeği alır o spor salonunda emziririm o kadar dar gelir o spor salonu ona
Hay Allah razı olsun seviyor demekCok ıstıyordu hamılık boyunca ne zmn gel ek dıye dıye öldü ki erken dogum yaptım kızınıda cok sevıyor gelır sever
Zaten guvenim yok o konuda ama yaklayamadim daha suphem var gibiEşiniz evli gibi yaşamıyor.
Bu kadar dışarıda vakit geçiren, evi otel gibi kullanan adamın sadakat noktasında sıkıntılı olması yüksek ihtimal.
Sizde sorun çıkmasın diye susmaya çalışıyorsunuz birde. Evde küçücük bebeği, karısı var ama yatmadan yapmaya geliyor beyfendi. Cocugu da seviyormuş, görürse sever tabi.
Burdaki yazilanlari deniycem 1 hafta boyunca olmazsa gidecegim oyle deniycem olmuyorsa zorlamiycamKk de hiç sert yorum yapmadım ama size yapacağım..
27 haftalık hamileyim... 4 yaşında ve 10 yaşında da oğullarımız var...
İnanın eşim böyle olmuş olsaydı şuan eşim olmazdı. Büyük konuşuyorum evet, ben evde bakıcı hizmetçi gibi durup akşama kadar yetmedi sabaha kadar kısır döngüde bunalıma gireceğim
O keyfi yaşayacak yok öyle Bi dünya.
Çocuk olmasa da öyle Bi dünya olamaz ben niye evlendim seninle diye çoktan dikilmiştim karşısına. Hayatı işleri stresi paylaşmayıp keyfi yaşanacaksa bu hayat evlilik niye oldu o zaman evlenmeseydin benimle der alır çantamı çıkardım. Elbette bu Bi blöf olurdu başta...
Beni tutmuyor mu o zaman gerçekten giderdim dön diye yalvarana kadar da dönmezdim.
Aklını başına topla geç kalmış değilsin adamı değiştirip görmesini sağlayabilirsin
He değişmiyor mu o zaman ne kadar sevsende güle güle demelisin. Yoksa bebeğinle evde kendini yiyip gençliğini soldurursun. Ama ayrılırsan evladınla çok güzel bir bekar anne olarak hayatını yaşayabilirsin, yeniden sevebilir değer görebilirsin. Tecrübeyle sabit
Allah kolaylık versin...
Öncelikle eşini karşına al ya yaygara çıkar ya insan gibi konuş ama Bi şekilde önünü kes, kesilmiyorsa hala gözü dışarıdaysa hala aynı odaya dönmemekte ısrar ediyorsa şundan emin olmalısın o adam seni sevmiyor...
Bebek ağlıyor diye oda ayırmak nedir ya ananın evinden mi getirdin sen o bebeği, senin evladında onum değil mi?
Herşeyi yüklenme çocuk ağlıyor yoruldum de ver kucağına dön arkanı yat uyumasanda bırak uyutsun sorumluluk ver biraz.
Bi çoğunu okudum inşallah birinden biri işe yarar inşallah Allah sana gönlündekini verir.. Elbette yuva yıkmak zordur ama öncesinde o raddeye gelmeden her yol denenmelidir... Kimse istemez ayrılmayı kimse de burda sana hemen ayrıl diyemez ama şunu da unutma böyle devam eden bir evlilik de evlilik değildirBurdaki yazilanlari deniycem 1 hafta boyunca olmazsa gidecegim oyle deniycem olmuyorsa zorlamiycam
Annesi madem arkanızda annesiyle tekrar konuşun, muhtemelen geçici düzelme olur. Önce ailelerle çözmeye çalışacaksınız olmazsa evi terketme ve boşanma aşamalarına geçeceksiniz. Ya da böyle kabullenip devam edeceksiniz. Çok seçenek yok maalesef.Nasıl bı hareket kavgada hıc altan almıyorum karsıkşık verıyom bagrıyom evı terk etmekle tehıt ettım her tehdıtı yaptım baska napabılırım cıkıp gıdem mı yoksa acıgını mı bulam aılememı anlatam bılemedım gerı suclu ben olmak ıstemıyorum kanıtlı cıkmak ıstıyorum herkezın karsısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?