• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla hep tartısyoruz

zeyno778

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2023
33
5
1
24
Merhaba ben 4 yılık evlıyım ve 3 aylık bi bebegım var eşim bebek dogdugundan berlı yogun calısyordu hep ben calısmasına bırsey demıyorum calısabılır iş bu ama sorun su kalan bos vaktını ya arkdaslarıyla geceye kadar dısarıda gecırıyor bu cocuk yokkende boyleydı cocuktan sonra fıtnese baslası spor yapcagım dedı yazıldı basladı bunda bos vaktınj oraya gıdıyor spor yapıyor sonra arkdaslarıyla duruyor orda saat 23den once eve gelmıyor spora 2 gun gıdıyor 1 gun evde o evde oldugu gunde ıla bı ıs cıkıyor bızde bubyuzden tartısıyoruz hephergun sonra suclu benım ben kendımı toplan gerekıyor oluyor zaten cocuk gecelerı uyumuyor aglıyor oda calısyor dıye 2 haftadır ayrı yatıyoruz baska odalarda ne yaocagımı sasırdım hergun aglamaktan yoruldum sevıyorum gerı kıyamıyorum ona ama cok yıpardım yenı annelık ve esımın bu hali sırf cocugum ıcın hayata gülümsüyom Son zamandır bosanmak ıstemıyorum kendıme soz verıyom karısmıycam ıstedıgı gıbı gelsın gıtsın dıyorum onuda yapamıyorum sosyal hayatım zaten yok yemek yemege dusa gırmeye zor vakıt buluyorum yenıdoganım oldugu ıcın annelıgımı bıle sorguluyorum suclu kendım gıbı hsıedıyorum ama suclu degılm dıyorum napcam ben ya :( :(

Bebekten önce de bir evliligin sorumluluğunu almış birisi değilmiş eşiniz. Bekar gibi yaşamaya çalışmış. Belli ki evliliğe hala alisamamis. Yani böyle demekten de artık sıkıldım insanlara ama keşke evliliğin sorumluluğunu almayan birini baba yapmasaydiniz. Haketmemiş. Eş bile olamamış ki bir ebeveyn olsun kendisi.

Kocanız bu çocuğu istemiyor muydu? Yani babalık, eşlik görevlerini neden yapmıyor? Neden sorumluluklarını almıyor?

Merhaba ben 4 yılık evlıyım ve 3 aylık bi bebegım var eşim bebek dogdugundan berlı yogun calısyordu hep ben calısmasına bırsey demıyorum calısabılır iş bu ama sorun su kalan bos vaktını ya arkdaslarıyla geceye kadar dısarıda gecırıyor bu cocuk yokkende boyleydı cocuktan sonra fıtnese baslası spor yapcagım dedı yazıldı basladı bunda bos vaktınj oraya gıdıyor spor yapıyor sonra arkdaslarıyla duruyor orda saat 23den once eve gelmıyor spora 2 gun gıdıyor 1 gun evde o evde oldugu gunde ıla bı ıs cıkıyor bızde bubyuzden tartısıyoruz hephergun sonra suclu benım ben kendımı toplan gerekıyor oluyor zaten cocuk gecelerı uyumuyor aglıyor oda calısyor dıye 2 haftadır ayrı yatıyoruz baska odalarda ne yaocagımı sasırdım hergun aglamaktan yoruldum sevıyorum gerı kıyamıyorum ona ama cok yıpardım yenı annelık ve esımın bu hali sırf cocugum ıcın hayata gülümsüyom Son zamandır bosanmak ıstemıyorum kendıme soz verıyom karısmıycam ıstedıgı gıbı gelsın gıtsın dıyorum onuda yapamıyorum sosyal hayatım zaten yok yemek yemege dusa gırmeye zor vakıt buluyorum yenıdoganım oldugu ıcın annelıgımı bıle sorguluyorum suclu kendım gıbı hsıedıyorum ama suclu degılm dıyorum napcam ben ya :KK43: :KK43:
Eşiniz tüm sorumluluğu size atmış hayatını yaşıyor ve siz hala idare etmek için didiniyorsunuz, bu nasıl eş bu nasıl bir evlilik , yazık değil mi size neden alttan alıyorsunz, olay çıkart gerekirse boşanmaya kadar götür düzelmezse ...

Sizi kendisinin bakıcısı sandı galiba bu adam. Ne demek istediği gibi gelsin gitsin. Yorulmuş ve bezmişsiniz ama bu şekilde olmaz arkadaşım. Eşinle güzellikle konuş anlamıyorsa cazgırlık yap. O zmn anlayacaktır. 1 gün evde ise çocuğu bırak kuaföre git saçını uçlardan kestir veya kısa kwdtie boyat vs git kendine kahve ısmarla akşam dön. Geldiğinde de 23:00 te gelmedim dersin. Kendine zaman ayır lütfen

Çocuktan önce de böyle olan bir adamın neyine güvenerek evlat sahibi oldunuz daha baştan belliymiş bu adamın bir evlat sorumluluğu almayacak biri olduğu. Sizinle bile ilgilenmemiş hayatını bekar gibi yaşıyor. Spor yapmasın arkadaşlarıyla zaman geçirmesin demiyorum ama evi ve eşiyle alakası sıfır olan biriyle de çocuk yapıyorsanız söylenmeye hakkınız yok diye düşünüyorum. Siz böyle kabul etmişsiniz bu adamı sonuçta ve bu adamın böylr devam edeceği belliymiş. Siz yine de çocuk istediyseniz bu şartlarda mecbur siz kendiniz ilgileneceksiniz yapacak bir şey yok. Kendi düşen ağlamaz siz de ağlamayın. Boşanın demiyorum boş yere zaten yapmayacaksınız kıyamıyormuşsunuz 😂

Çocuktan önce de böyle olan bir adamın neyine güvenerek evlat sahibi oldunuz daha baştan belliymiş bu adamın bir evlat sorumluluğu almayacak biri olduğu. Sizinle bile ilgilenmemiş hayatını bekar gibi yaşıyor. Spor yapmasın arkadaşlarıyla zaman geçirmesin demiyorum ama evi ve eşiyle alakası sıfır olan biriyle de çocuk yapıyorsanız söylenmeye hakkınız yok diye düşünüyorum. Siz böyle kabul etmişsiniz bu adamı sonuçta ve bu adamın böylr devam edeceği belliymiş. Siz yine de çocuk istediyseniz bu şartlarda mecbur siz kendiniz ilgileneceksiniz yapacak bir şey yok. Kendi düşen ağlamaz siz de ağlamayın. Boşanın demiyorum boş yere zaten yapmayacaksınız kıyamıyormuşsunuz 😂
Dalga gecer gibi konusmanizi dogru bulmuyorum belki kazara hamile kaldi belkide yuvasini kurtaririm akliyla bu durumdaki bir hemcinsinizle boyle konusmayin bence uzucu bir durum butun aile buyukleri toplanip konunun genis capli muzakere olunmasi gerek

Kocanız bu çocuğu istemiyor muydu? Yani babalık, eşlik görevlerini neden yapmıyor? Neden sorumluluklarını almıyor?
Cok ıstıyordu hamılık boyunca ne zmn gel ek dıye dıye öldü ki erken dogum yaptım kızınıda cok sevıyor gelır sever

Cok ıstıyordu hamılık boyunca ne zmn gel ek dıye dıye öldü ki erken dogum yaptım kızınıda cok sevıyor gelır sever
O zaman özür dileyerek söylüyorum ama sizi mi sevmiyor acaba? Severek mi evlendiniz? Görücü usulüyle mi? Çünkü eşiniz size hiç saygı göstermiyor, anlattığınız kadarıyla ilgi yok. İnsanin bebeği evde eşi evde ise işten koşa koşa gelmesi lazım diye düşünüyorum. Öncelikleri farklı belliki. Eşi ve çocuğu ikinci katagoride. Bence oturun konuşun detaylıca. Hala önceliği siz ve kızınız olmazsa bence hayatınıza onsuz devam edin. Tabi karar yinede size ait

Eşiniz sizi aldatıyor net☹️ Her gün dışarı çıkmalar küçücük çocuğu varken spora gitmeler,

Bizim spor salonuna da böyle evli küçük bebeği olan avlanmaya gelen tipler geliyordu 🤢
Kendine ait sosyal medya hesabı vardı onu kapatı benım hesplarımıda özele cekti :(

O zaman özür dileyerek söylüyorum ama sizi mi sevmiyor acaba? Severek mi evlendiniz? Görücü usulüyle mi? Çünkü eşiniz size hiç saygı göstermiyor, anlattığınız kadarıyla ilgi yok. İnsanin bebeği evde eşi evde ise işten koşa koşa gelmesi lazım diye düşünüyorum. Öncelikleri farklı belliki. Eşi ve çocuğu ikinci katagoride.
Bazi erkekler malesef boyle ayni durumu kardesim yasasi ikizleri oldu ve suan bosandi her erkek adam olmuyor malesef

O zaman özür dileyerek söylüyorum ama sizi mi sevmiyor acaba? Severek mi evlendiniz? Görücü usulüyle mi? Çünkü eşiniz size hiç saygı göstermiyor, anlattığınız kadarıyla ilgi yok. İnsanin bebeği evde eşi evde ise işten koşa koşa gelmesi lazım diye düşünüyorum. Öncelikleri farklı belliki. Eşi ve çocuğu ikinci katagoride.
Zaman oluyor gosterıyor ilgi neyım ama artık emın bıle olamıyorum sevıp sevemdıgınden gorucu usulu tanıstık sonra sevdık hırıbımızı evlenme kararı aldık

Back