Bir şey daha sorabilir miyimBu saatten sonra eşin gelinle konuşursa bu direkt ilişkiye döner.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şey daha sorabilir miyimBu saatten sonra eşin gelinle konuşursa bu direkt ilişkiye döner.
Banada 'ya. KK olarak Aylardır bu konunun içinden çıkamadıkŞimdi ben anlamadım, artık açık açık gelinle Sahra'nın kocası sevgili miymiş şimdi? İtiraf diyor, bir şey diyor çözemedim.
Anlayan bana da anlatsa sevabına.
SorunBir şey daha sorabilir miyim
Bana kalırsa sevgili olacaklar mı sorusu bile fazla. Atı alan Üsküdar'ı çoktaaan geçmiş olabilir.Hala inanamıyor.kendi yani başlarında anlayamadığı durumu karşısındakine soruyor. diyor ki bir tık ileri taşıyacak lar sevgili olacak lar demi diye soruyor.sanki herkes müneccim bilecek.
Kızım kaç yıl olmuş ya, kadın 5 yıldır konu açıyor burda, neler olmuştur nelerBana kalırsa sevgili olacaklar mı sorusu bile fazla. Atı alan Üsküdar'ı çoktaaan geçmiş olabilir.
Biz sevgiliyiz diye ilan etmelerini bekliyor herhalde.
Boşanmak için vahiy mi gelmesini bekliyorsun.Kizlar kocamla gelinimiz hakkinda yıllardır buraya yazdim, gs fenerbahce maci olduğu gün esimin arkadaşları mac izlemek icin bizde toplandilar, bende amcamlarla gittim kuzenimle oturmak icin, mac iptal olunca eve dondum cok oturmadan. Eve girdigimde arkadaslari gitmemiş konuşuyorlardi, cok ses vardi, onlar beni görmeden yatak odasuna geceyim dedim, esim odada telde konuşuyordu.hoparlorde.. Dinledim..(ortak islerimiz vardi, gelinin ailesi kurtardi bizi, geline alacaklilar dava açtı, ama zarar girmiyor gormeyecek) gelinde kocami suçlayıcı sekilde konuşuyordu, senin yuzunden para sıkıntısi çekiyoruz gibi, ama derdi başkaymış. En sonunda musitsen sana birsey söyleyeceğim dedi, esimde söyle dedi... Ben seni sevmiştim dedi... Esim kizmaya bağırmaya basladi.. Ne saçmalıyorsun (ismini söylüyor) olmaz, bak ben bunu hic duymamis farzediyorum, bu büyük gunah, ben böyle seyleri sevmem bak dedi.. O da tamam bay dedi kapatti
Kendimi ortak banyoya attim, esime mesaj attim,geldim lavobadayim diye, esimi dusundum,cocuklar toprağa bassin diye ona ayarladigi evler, beraber geçirdikleri ailecek yedikleri yemekler, onlara olan ayri ilgisi, zaafi, gelinin abi demesi ama demekki abi olarak gormemesi, esimin vefa borcu adi altinda yaptığı iyilikler, merhametli davranması..geline ben sevdim seni her zaman yanındayım bosansan bile arkandayim, sadece isler icin degil demesi.. Acaba isleri yapsın diye gelinin duygularının farkindaydida duygularini mi kullandi.. Geline cocuklarla gönderdigi cicekler, geline yerden yoldan degisik tas bulup vermişti bir kere.. Bana o bana abi diyor ben herkese böyle cana yakinim demesi.. Simdi buraya herseyi yazamıyorum, silinmiyor, gerisi bana kalsin
Bu olaydan 3 gun sonra esime bir telefon geldi, geline ve ailesine ayarladigi evin catisi kış nedeniyle zarar görmüş, esim erkek kardeşimi aradi, erkek kardesim acmadi, sonra kayinpederim kardesimi arayip olayi anlatmis..
Bugunde erkek kardesim kocami arayip iyi yillar dedi.. Evi konuştular.. Geline ait bir perde vardi evde, catidan su gelince o perde islanmis, esimde "o perde islanmis o perdeyi yikattim" dedi, bugun niye gitmediniz oraya, gidip yilbasini orda geçirseydiniz dedi..
Simdi soruma geliyorum. Benim esimin hic duyguları yoktu gelin yanlis mi anladı, yoksa esimin duygulari vardida olay buyumesin diye böyle mi yapti.. Esimin cinsel problemleri var.. 3 4 yildir.. Kendine güvenmiyor olabilir.. Yazabileceklerim bu kadar..silinmiyor.. Her bilgiyi burada anlatamam.. Bazi yerleri değiştirip yazdim..hani eksik kalan seyler var demeyin.. Mesela tas vermemiştir kurumus yaprak vermiştir ama ben tas yazmisimdir.. Cok seffaf olamam.. Sen ne kadar rahatsin demeyin.. Bana sadece yorum yapın kizlar.
Bence dalga geçiyor.gercek olduğuna inanmak istemiyorum..Bana kalırsa sevgili olacaklar mı sorusu bile fazla. Atı alan Üsküdar'ı çoktaaan geçmiş olabilir.
Biz sevgiliyiz diye ilan etmelerini bekliyor herhalde.
Hala açıklama bekliyor ama.Kızım kaç yıl olmuş ya, kadın 5 yıldır konu açıyor burda, neler olmuştur neler
Esim banada bağımlı gibi bir şey, benimle yaşadığı isin içinden cikamadigi durumlarda nadirde olsa erkek kardesimi arar,geçen haftalarda tartıştık erkek kardeşimi aramis 1 saat konusmus, erkek kardesim beni aradi, erkek erkege konuşmuşlar belli dertleri benim sakinleşmem,gelinle ilgili bir durum degildi...
Bi yandan da işine gelmiyor böyle olması. Sessizce bitmesi işine gelir. Ama hep kendini yiyip duracak yine de, o iç bulantısı netlik olmadıkça geçmeyecek.Hala açıklama bekliyor ama.
Sadakatsiz'deki akşam yemeği gibi masaya oturacaklar, herkes dökülecek falan mı sanıyor acaba?
Sen bizim yorumları beğenmiyon muEsim banada bağımlı gibi bir şey, benimle yaşadığı isin içinden cikamadigi durumlarda nadirde olsa erkek kardesimi arar,geçen haftalarda tartıştık erkek kardeşimi aramis 1 saat konusmus, erkek kardesim beni aradi, erkek erkege konuşmuşlar belli dertleri benim sakinleşmem,gelinle ilgili bir durum degildi...
Neyse size şunu soruyorum esim başından beri masum değil bunu görüyorsunuz dimi.. Hala kullanmadığımiz onlara ayarladigi eve gelin kalin diyor, doğrudan gelinle iletişime geçmiyor ama kocasinin söyleyeceğini bilir, kocam gelinden uzak durmuyor degil mi, tamam iletisimi yok ama erkek kardesimle konuşması ondan yardim istemesi yada ona yardim etmesi bir sekilde bu aileyle temas edecek olmasini mi gösteriyor.. Hic mi gelinle yuz yuze gelmeyecek.. Demek ki ya ben kayincomu aramayim simdi arkadan gelin duyar üstüne olumlu bir sey anlar, durup dururken yanlis anlamasin hic gönlüm yok demiyor..
Ya gelinden yana Korkusu yok çaktırmaz diyor ya da gönlünde bir yere koymuş hala orayi mi tirtikliyor?
5 sene diyorsun Katip. Bu tür şeyler zaten gizli saklı yaşanır. Niye ilan etsinler?Bi yandan da işine gelmiyor böyle olması. Sessizce bitmesi işine gelir. Ama hep kendini yiyip duracak yine de, o iç bulantısı netlik olmadıkça geçmeyecek.
Herşey ortaya dökülse bile en çok canı sıkılacak kişiler konu sahibi ve kardeşi olacak. Böyle ara sıra içi içini yese de rahatı yerinde çünkü.5 sene diyorsun Katip. Bu tür şeyler zaten gizli saklı yaşanır. Niye ilan etsinler?
Depama yazdığım yorumu sizde okuyunSen bizim yorumları beğenmiyon mu
Ben kardeşinin karısı olduğunu düşünmüyorum.kardesin baldızı olabilir ama..zaten çarptırarak anlattığını söylemişti bir konuda.belki de erkek kardeş sizin dediğiniz gibi aman düzen bozulmasın Ali Rıza bey diyerek ablayi susturuyor..Herşey ortaya dökülse bile en çok canı sıkılacak kişiler konu sahibi ve kardeşi olacak. Böyle ara sıra içi içini yese de rahatı yerinde çünkü.
Esim masum olsa gelinin itirafından sonra hic bir jest yapmazdi dimi, perde yikatmasi yayla evine gelin kalin demesi... Bu itirafı erkek kardeşime ve bana söylemedi mesela5 sene diyorsun Katip. Bu tür şeyler zaten gizli saklı yaşanır. Niye ilan etsinler?
Rosa, Depama yazdığım yorumu okuyun lütfenBen kardeşinin karısı olduğunu düşünmüyorum.kardesin baldızı olabilir ama..zaten çarptırarak anlattığını söylemişti bir konuda.belki de erkek kardeş sizin dediğiniz gibi aman düzen bozulmasın Ali Rıza bey diyerek ablayi susturuyor..
Kadin hala onay bekliyor çünkü..manupule ye çok maruz kaldığını gösteriyor bu durumda.hep sindirmisler ve yanlış düşündüğünü baskilamislar.
Gerçeklik için evet hislerin doğru sen haklısın bunlar işi ileri taşımıslar onayına ihtiyaç duyuyor.
Paranoya artmış..surekli kafada kurma olayida aşikar..
Paralara kavuşamadan sağlığından olacak kabullenmek istemiyor
Kopyalayinca hep ayni yorumu yazıyorsun diyorlarRosa, Depama yazdığım yorumu okuyun lütfen
Farkında iseniz ben seni seviyorum demedi.ben seni sevmiştim dedi.yani gecmis zaman kipi kullanılıyor.demekki daha öncede itiraf edilmiş.esinin uzun zamandır haberdar olduğu bir konu olduğu aşikar.Esim masum olsa gelinin itirafından sonra hic bir jest yapmazdi dimi, perde yikatmasi yayla evine gelin kalin demesi... Bu itirafı erkek kardeşime ve bana söylemedi mesela