Merhaba. Kocamla bir buçuk aylık bir küslük yaşadık yüzde yüz benim haklı olduğum bir konuydu çok aman aman gönlümü almasa da boşanma dusuncem olmadigi icin geçen hafta barıştık ve birlikte olduk. Zaten libodosu çok düşük biri benimde doğumdan sonra kocaminki kadar olmasa da azaldı isteğim . Ama malum uzun süreli bir küslük oldu aramiz sogudu ve ben bu haftada yine birlikte oluruz vs diye düşünüyordum gittikçe arkadas gibi oluyoruz çünkü ve birlikte olmak bazı yaraların sarılmasını hızlandırıyor bunun için 1 haftadır bir hareket bekledim eşimden bu haftada izinli her gün evdeydi ama ses seda çıkmadı. Neyse dun gece çokta istekli olmadigim halde daha fazla uzamasın diye giyindim hazırlandım esim odaya geldi biraz karanlıktı önce fark etmedi uyumadın mi falan dedi sonra geceliği fark edip haaa dedi ve sarılmaya başladı . Bende terlemişsin banyoya git beklyecem dedim giderken sen istemiyomuydun uyuyacakmiydin dedim sen uyuduysan uyuyacaktım dedi (ki bence bu istemiyorum ama o kadar giyinmissin olsum bari demek sizce ne demek?? ) ve ben bu lafa o kadar bozuldum ki tüm hevesim kaçtı banyodan çıktı yanıma geldi bende istemediğimi hevesim gittiğini zaten onun da istemediğini söyledim ve tartıştık yok banyoya gitmis onu görmemişim ama o lafina takmışım vs vs şimdi konuşmuyoruz ve esimi biliyorum konusmazda ben yuzde yuz hakliyken bile gelip gönlümu 1 bucuk ay sonra aldi o da kuru bir özur aciklama hediye hic kendini anlatma hic bisey yok şimdi kendini hakli buluyor sizce ben de mi hata var.
Konum cinsellik bölümüne taşınmasın lütfen çünkü aslında asıl konu o değil
Konum cinsellik bölümüne taşınmasın lütfen çünkü aslında asıl konu o değil