• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla basım dertde

Adamın evlilikte gözü yok.. Otel niyetine kullanayım evi diyor ve Out of order veriyor..

Konusmaya kalktigim her an beni suçlu buluyor. Bende çalışıyorum ve haliyle yoruluyorum. Bulaşıkları makineye yerleştir demişim kapıyı kitlemeyi unutma demisim yönetmek istiyor muşum. Arkadaşlar siz hiç mi eşinizden bir şey rica etmiyorsunuz. Çalışıyorum ve haliyle eve gelince yorgun oluyorum ki istiyorum. Benim her hareketim psikolojim bozuk takıntılıyım oluyor. Sussam da alışmış artık Bir bahane buluyor
Neden ayrılalım demıyorsunuz?Calısan kadın,zaten evde de yalnız bırakılmıssınız.Ver elıne cantayı gonder yanı.Nıye ugrasıyorsn acaba?

Ortada ilişki bile yok nerdeyse Neden boyle evlilikleri sürdürüyor insanlar aklim almiyor gercekten

Söyle belirteyim defalarca konuşmayı denedim. Cinsellik konusuna geldiği zaman kesinlikle konuşmak istemiyor sürekli bu konuda tepkili. Mesajıma görüldü atıyor vs. Oğluma karşı ilgisine hiç bir şey diyemem evine de okey. Ama benim anlattığım hiç bir şeyi dinlemiyor ve günler sonra bu nasıldı diye bana soruyor a be adam anlattım ya sana. Başım bu konu da baya dertte. Telefonla konuşuyoruz mesela yüzüme kapatıp arkadakini çalanı aciyor. Bu kadar değersiz hissedecek ne yaptım arkadaş? Hani normal yaşantında ilgisizsin. Cinsel olarak nasıl duruyorsun. Sağlıklı düşünemiyorum. Üstüne titredikce afedersiniz boka sarıyor
Kadınlar olarak cinsellik olmadan nasıl duruyorlar kafasını bir güncellemeliyiz.tonla iktidarsız, isteksiz adam var. Çoğu erkek için olmasa da olur bir durum olduğunu(hatta bazıları için olmasa daha iyi olur ) anlamak için daha ne yaşayıp, okumamız gerekiyor acaba.hala erkek cinselliksiz nasıl durur, sevmese bile yatar safsataları.kafamızdaki gibi değilmiş erkekler şunu bir kabul edelim artık.
Bence eşiniz sizden kurtulmaya çalışıyor.çünkü sadece ilgisizlik yok, kasıtlı saygısızlık var.

Evet son cümleniz gibi kendisi izin gününde asla yerinden kalkmaz benim izin günümde yarım gün evde olsa bile ya sende tüm hafta valisiyorsun diyip yardım etmez ben bunu da geçtim aslında geçmedim çok yoruluyorum ve evin dağınıklığını tahammülüm yok o Bi daha neyse. Benim sorunum ilgisizlik - telefon - cinsel uzaklik.
Adam kısaca uyuşuk, ağır ,tembel. Bütün bu sorunların nedeni bu. Bunu da siz düzeltemezsiniz karakteri bu ,taşıma suyuyla değirmen dönmez. Siz yüz kere söylesenizde o gamsız umursamaz tükendiğinizle kalırsınız.

Merhaba. Ben 24 esim 32 yaşında. Vardiyalı calisiyoruz. 2 haftada Bi denk geliyoruz. Elinde sürekli telefon anlattığımı asla duymuyor. İş yerinde çok nadir arar. Gün içinde çok fazla konusmaz ve mesajlaşmayız. Benim tonlarca mesajım cevapsız kalırken benim dışımda başka biri arayıp mesaj atsın hemen cevap verilir. Konuşmak istersem ben takıntılıyım vs. Bunun yanında sadece ayda 2 kere birlikte oluyoruz ben yanastigim zaman sürekli reddediliyorum. Beyimiz ne zaman isterse o zaman olucak. Ve üstüne hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorum aramız da sürekli bir tartışma havasi hakim.bir insan her konudan ilgisiz olamaz Ne yapmam gerektiği konusunda hiç bir fikrrim yok. Psikolojik olarak çöktüm
Şimdi ikinizin de çalışma yoğunluğunu düşünürsek gerçekten kendinize bile vakit ayırmakta zorlanıyor olabilirsiniz kişisel olarak. Aranızdaki yaş farkına hiç takılmadım çünkü ilişkide partnerimizin yaş olarak büyük olması yerine göre avantaj yerine göre dezavantaj olabiliyor değişken bir durum. Kırgınlık ve kızgınlığınızı tamamen tepkisiz kalarak ifade etmeye çalışmayın, en sonunda çok daha şiddetli bir şekilde dolaylı olarak patlayabilirsiniz. Yani sakin bir şekilde ikinize bir ortam yaratarak konuşmaya çalışın ama suçlama yapmadan. Hiçbir şey yokmuş gibi davranmak, aslında tam tersi sorunları halı altına süpürerek çok sorunumuz var, ama görmezden gelelim demektir. O yüzden önce kendinizi toplayın, kişisel bakım ve zevklerinize biraz daha odaklanıp, ardından eşinizle uygun ortam yaratıp konuşmaya çalışın. Önce kendinizi sevin ki karşı taraf sizin parıltılı ruhunuza tekrar dönüp odaklansın.

8 yaş büyük adamla evlenirken bunları hesaba katsaydınız keşke. adam ayda 2 kez ilişkiye girecek kadar yaşlı olmasa bile sizdeki enerjiye yetişemiyor belli ki.

Bu kadar sacma bir cevap gormedim 8 yas farki cokta buyutulecek bir yas degil adam 60 yasinda da değil yani adamin isteksizliginin cok baska sebebleri vardir belki aldatiyor bile olabilir ama bunu aradaki yas farkina bağlamak cok ama cok komik

Şimdi ikinizin de çalışma yoğunluğunu düşünürsek gerçekten kendinize bile vakit ayırmakta zorlanıyor olabilirsiniz kişisel olarak. Aranızdaki yaş farkına hiç takılmadım çünkü ilişkide partnerimizin yaş olarak büyük olması yerine göre avantaj yerine göre dezavantaj olabiliyor değişken bir durum. Kırgınlık ve kızgınlığınızı tamamen tepkisiz kalarak ifade etmeye çalışmayın, en sonunda çok daha şiddetli bir şekilde dolaylı olarak patlayabilirsiniz. Yani sakin bir şekilde ikinize bir ortam yaratarak konuşmaya çalışın ama suçlama yapmadan. Hiçbir şey yokmuş gibi davranmak, aslında tam tersi sorunları halı altına süpürerek çok sorunumuz var, ama görmezden gelelim demektir. O yüzden önce kendinizi toplayın, kişisel bakım ve zevklerinize biraz daha odaklanıp, ardından eşinizle uygun ortam yaratıp konuşmaya çalışın. Önce kendinizi sevin ki karşı taraf sizin parıltılı ruhunuza tekrar dönüp odaklansın.
Aradan günler geçti tabi konuşmaya çalıştım
Cinsel olarak hala bir birlikteliğimiz yok 2. Hastalığım geldi. Açıkçası kendimi çok değersiz hissettiğim bir dönem ama kendisi hatanın bende olduğunu bazı şeylerin benim istememle olmadığını söylüyor. Çokta ilgili değil bu konuda. Elinde sürekli telefon. Benden daha çok değerli geçirmesi gerektiği zamanlar var. Allah sonumuzu hayır etsin

Merhaba. Ben 24 esim 32 yaşında. Vardiyalı calisiyoruz. 2 haftada Bi denk geliyoruz. Elinde sürekli telefon anlattığımı asla duymuyor. İş yerinde çok nadir arar. Gün içinde çok fazla konusmaz ve mesajlaşmayız. Benim tonlarca mesajım cevapsız kalırken benim dışımda başka biri arayıp mesaj atsın hemen cevap verilir. Konuşmak istersem ben takıntılıyım vs. Bunun yanında sadece ayda 2 kere birlikte oluyoruz ben yanastigim zaman sürekli reddediliyorum. Beyimiz ne zaman isterse o zaman olucak. Ve üstüne hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorum aramız da sürekli bir tartışma havasi hakim.bir insan her konudan ilgisiz olamaz Ne yapmam gerektiği konusunda hiç bir fikrrim yok. Psikolojik olarak çöktüm
32 yasindaki bir erkek ayda 2 kere beraber olacak ve bu da ona yetecek?!?!?!?!?

Burnuma pek hos olmayan kokular geldigini soylersem, cok mu abartmis olurum?

Back