• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla basım dertde

Merhaba. Ben 24 esim 32 yaşında. Vardiyalı calisiyoruz. 2 haftada Bi denk geliyoruz. Elinde sürekli telefon anlattığımı asla duymuyor. İş yerinde çok nadir arar. Gün içinde çok fazla konusmaz ve mesajlaşmayız. Benim tonlarca mesajım cevapsız kalırken benim dışımda başka biri arayıp mesaj atsın hemen cevap verilir. Konuşmak istersem ben takıntılıyım vs. Bunun yanında sadece ayda 2 kere birlikte oluyoruz ben yanastigim zaman sürekli reddediliyorum. Beyimiz ne zaman isterse o zaman olucak. Ve üstüne hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorum aramız da sürekli bir tartışma havasi hakim.bir insan her konudan ilgisiz olamaz Ne yapmam gerektiği konusunda hiç bir fikrrim yok. Psikolojik olarak çöktüm
ikinizde cok gencsiniz, ayda 2 kez iliski cok az. once o problemi cozun.

İki hafta da bir denk gelmek bence Büyük bir sorun biriniz full gündüz çalışırsa daha iyi olabilir.sogunuş gibi eşiniz sizden

Söyle belirteyim defalarca konuşmayı denedim. Cinsellik konusuna geldiği zaman kesinlikle konuşmak istemiyor sürekli bu konuda tepkili. Mesajıma görüldü atıyor vs. Oğluma karşı ilgisine hiç bir şey diyemem evine de okey. Ama benim anlattığım hiç bir şeyi dinlemiyor ve günler sonra bu nasıldı diye bana soruyor a be adam anlattım ya sana. Başım bu konu da baya dertte. Telefonla konuşuyoruz mesela yüzüme kapatıp arkadakini çalanı aciyor. Bu kadar değersiz hissedecek ne yaptım arkadaş? Hani normal yaşantında ilgisizsin. Cinsel olarak nasıl duruyorsun. Sağlıklı düşünemiyorum. Üstüne titredikce afedersiniz boka sarıyor
Bence cinsellik konusunu bi kenara bırakın. Eşinizi tetikleyen konulardan biraz uzak durun. Öncelikle iletişiminizi artırmanız lazım. Bi de üzerine titremeyi bırakmanız lazım.

Bazen insanın kafası öyle dolu oluyor ki, gerçekten karşısındakinin ne dediğini dinlemeye çalışsa bile olmuyor. Bende de, eşimde de aynı sorun var. Gülüp, geçiyoruz biz.

Ama yüzünüze telefon kapatmak ne demek. Canım diğer telefon çalıyor, ben seni sonra arasam demek ne kadar zor olabilir.

Ben seni anlamak istiyorum deyince de mi sinirleniyor.

Valla benim eşim her konuda yardımcıdır, genelde söylemem gerek olmaz ama bazen şu çamaşırları toplar mısın ya da bulaşıkları boşaltır mısın dediğimde %90 yapar, yorgunum derse de ben karışmam, birşey demem ama o işi de yapmam. Ertesi gün gene kendi yapar.

Sizin yerinizde olsam, o yapmıyorsa ben de yapmam. Burası dağınık derse de ona saldırmadan çok yorgunum derim. Uzanmaya devam ederim.

Ama bana sizin derdiniz ev işinde yardım etmek meselesi filan gibi gelmedi. Adam kendi dünyasında, siz de evde işlerini halleden biri gibisiniz. Bu çok daha büyük bir sorun.
Evet son cümleniz gibi kendisi izin gününde asla yerinden kalkmaz benim izin günümde yarım gün evde olsa bile ya sende tüm hafta valisiyorsun diyip yardım etmez ben bunu da geçtim aslında geçmedim çok yoruluyorum ve evin dağınıklığını tahammülüm yok o Bi daha neyse. Benim sorunum ilgisizlik - telefon - cinsel uzaklik.

Söyle belirteyim defalarca konuşmayı denedim. Cinsellik konusuna geldiği zaman kesinlikle konuşmak istemiyor sürekli bu konuda tepkili. Mesajıma görüldü atıyor vs. Oğluma karşı ilgisine hiç bir şey diyemem evine de okey. Ama benim anlattığım hiç bir şeyi dinlemiyor ve günler sonra bu nasıldı diye bana soruyor a be adam anlattım ya sana. Başım bu konu da baya dertte. Telefonla konuşuyoruz mesela yüzüme kapatıp arkadakini çalanı aciyor. Bu kadar değersiz hissedecek ne yaptım arkadaş? Hani normal yaşantında ilgisizsin. Cinsel olarak nasıl duruyorsun. Sağlıklı düşünemiyorum. Üstüne titredikce afedersiniz boka sarıyor
Normal zamanda ilgisiz olan adamla cinsellik zaten yaşanmaz işi düşünce aklına gelip ilgi gisterecekse o kırıntı da kendinin olsun.. oğlunuzun babası olduğu için ilgi göstermesi normal anormal olan oğlunun annesini kaale almaması sizde aynı tavrı sergileyin üzerine düşmeyin ilgi göstermeyin gün içinde arayıp msj atmayın

Bence cinsellik konusunu bi kenara bırakın. Eşinizi tetikleyen konulardan biraz uzak durun. Öncelikle iletişiminizi artırmanız lazım. Bi de üzerine titremeyi bırakmanız lazım.

Bazen insanın kafası öyle dolu oluyor ki, gerçekten karşısındakinin ne dediğini dinlemeye çalışsa bile olmuyor. Bende de, eşimde de aynı sorun var. Gülüp, geçiyoruz biz.

Ama yüzünüze telefon kapatmak ne demek. Canım diğer telefon çalıyor, ben seni sonra arasam demek ne kadar zor olabilir.
İletişim kurmak istiyorum bir şey anlatıyorum mesela 1 dk diyip sözümü kesiyor başka bir şeyle ilgileniyor sonra da sen bir şey anlatıyorsun ama bu neydi diye sormuyor. Ya da hayatım hadi telefonu bırak biraz sohbet edelim diyorum. Tepkili bir şekilde hadi bıraktım ne konuşacakmısız diyor. Annem babam 25 yıllık evli ben hic böyle bir şey görmedim

Normal zamanda ilgisiz olan adamla cinsellik zaten yaşanmaz işi düşünce aklına gelip ilgi gisterecekse o kırıntı da kendinin olsun.. oğlunuzun babası olduğu için ilgi göstermesi normal anormal olan oğlunun annesini kaale almaması sizde aynı tavrı sergileyin üzerine düşmeyin ilgi göstermeyin gün içinde arayıp msj atmayın
Bunu deniyorum. Kendime bolca sabırlar diliyorum

8 yaş büyük adamla evlenirken bunları hesaba katsaydınız keşke. adam ayda 2 kez ilişkiye girecek kadar yaşlı olmasa bile sizdeki enerjiye yetişemiyor belli ki.
Ne alaka😐😂 sanki herif 72 yasinda😂 o yaslnda gayet aktif cinsellik yasarsin.. kaldi ki konu cinsellik degil bile, herif umursamaz diyor.. bunun yasla ne ilgisi var😐

Ohh ne güzel hayat ya. Kadın hem dışarda hem evde çalışsın.Tüm hizmeti görsün. Bir de adama babalık lütfetsin. Üstüne hiç ilgi, sevgi, saygı görmesin. Telefonlar suratına kapatılsın. İhtiyaçları karşılanmasın.
Kocanız saygısız asalağın teki.

Ya sende aynalama yap. Umursama. Aynı davranışı yapacaksın. Ayrıca seninle gülmeye ihtiyaç duymayan başkasıyla gülüyordur. Biraz eşini takipte kalmanı öneririm. Çaktırmadan tabi..
Kesinlikle katılıyorum eşinizi taklit edin.Siz de umursamaz davranın.Gün içinde siz mi mesaj atıyorsunuz veya arıyorsunuz aramayın.Şaşırsın.Normalde her zaman yaptığınız şeyleri yapmayın o zaman farkedileceksiniz o zaman ne oldu bu kadına neden beni aramadı diyecek merak edecek.Bence bunu bi deneyin derim.

İnanın o kadar yoruldum ki dünyam başıma yıkılmış gibi hissediyorum. Sonunu göremediğim bir evlilik
Sizi çok iyi anliyorum benzerini yaşadım.Konularimi okursaniz göreceksiniz.
Malesef ok yaydan bir kere çıktı mi geriye dönmüyor.Ya sesinizi kesip katlanacaksiniz , mutsuz hissiz devam edecek hergun üzüntüden öleceksiniz yada boşanip yolunuza bakacaksınız.
Allah yardımcınız olsun.

öncelikle insanların 30unda daha aktif cinsel hayat yaşadığını düşünüyorum. çünkü net olarak isteklerini daha iyi biliyorsun. yani adam yaşlı filan değil. bence sizin ilk probleminiz çocuğu ilk aydan yapmakla olmuş. daha evliliğe birbirinize alışamadan hamile kalmış ve doğum yapmışsınız, evlilik cicim ayları yaşamadan level atlamış. ikincisi eşten tabi ki bir şey rica edilir, ben şu an çalışmama rağmen iş bölümümüz var, kendi bölümünde olan her şeyi eşim yapar ütü yapmak, ocak silmek dahil.. ayrıca ilgilenmiyor diyorsunuz sadece cinsellikte ilgilense de sıkıntı bence. her şey dozunda olmalı. cinsellik için yanıma yanaşsa günün geri kalanı ilgilenmese bende psikolojik olarak sıkıntıya girerim fakat cinsellik konusu geçtiği gibi geriliyorsa bana bir sorunu var gibi geldi, ikna edebilirseniz doktora görünebilirsiniz. -sanmıyorum görüneceğini de- evlilik hayatını ben çalışırım para getiririm gerisi umrumda olmaz zannediyor eşiniz. çift terapisi alın diyeceğim de giderse.

Back