- 20 Nisan 2007
- 4.038
- 10.389
- 44
Sizin gibilerde evlenmemeli.ben nediyoruuum konumu nerelere getirtiniz..sizin gibi anlayanlara lafım şu; ve kesinlikle sizin gibi anneler aranmamalı ve aramamalı
Ne diyosun canım sen bi anlat bakalım biz yanlış anladık heralde?ben nediyoruuum konumu nerelere getirtiniz..sizin gibi anlayanlara lafım şu; ve kesinlikle sizin gibi anneler aranmamalı ve aramamalı
ben nediyoruuum konumu nerelere getirtiniz..sizin gibi anlayanlara lafım şu; ve kesinlikle sizin gibi anneler aranmamalı ve aramamalı
Abla boşver , insan olsaydı hatasını anlar özür dilerdi , kendi kendini rezil etti , ben ona bi şey dememiştim kendisi hakaret etti .
Tamam sen ilerde arama çocuğunu.ben nediyoruuum konumu nerelere getirtiniz..sizin gibi anlayanlara lafım şu; ve kesinlikle sizin gibi anneler aranmamalı ve aramamalı
Ya gerçekten bazen bu kaynanalara hak vermiyor değilim yazık. Oğlu değil mi tabiki arar üstelik şehir disindaymis goremedigine göre arar o bir anne yaa sen annenle konuşmuyor musun ya da sen hergün konussan esin şikayetçi olsa sen ne dersin. Arasa arıyor dersin aramasa aramiyor dersin. Oğlunu aramak için senden izin mi alacak?arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN SENİNDE NE DİYİMİnşAllah gün gelir de bu dediğin duruma düşersin .
Kocaman bi Amin diyorum .
ben nediyoruuum konumu nerelere getirtiniz..sizin gibi anlayanlara lafım şu; ve kesinlikle sizin gibi anneler aranmamalı ve aramamalı
Aynen üstelik eşimin ailesini sevmem. Annesi de arar sürekli ama meraklı bir kadın her şeye burnunu sokar.Sizin gibilerde evlenmemeli.
Bunu söyleyenn ben kv nefret eden H E
1) büyük harf yasakALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN SENİNDE NE DİYİM
ya bilmiş bilmiş konuşma benimle sen çok biliyorsun. ben ne eşimin ailesini nede kendi ailemi sildim attım vicdansızmıyım ben. lafı başka yerinden anlayıp burda bana laga luga yorum yapma. yürü git boş boş konuşup sinirimi bozmayın. ağzı kanlı vanpir gibi hemen saldırıyorsunuz ya ya kardeşim siz arıyorsunuz diye başkasınında aramasını nie istiyorsunuz ya allah allah ya.
ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN SENİNDE NE DİYİM
Niye benim Kayınvalidem de her gün arıyor arasın oğlunu merak ediyor Ben de her gün annemi arıyorum merak ediyorum �nsan sevdiğini arar ve merak eder ve araması da seni hiç ilgilendirmez tapusunu üstüne vermedi sonuçta çok yanlış düşünüyorsun O kadın kim bilir neler çekti o çocuğun büyütürken evlendi diye gelin hanım kızar diye aramayacak mı çocuğunuarkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
Hiç aramasanda olur bence, kayıp değildir yani ailen için...