Kocamın yaptıkları!!! Moralim çok bozuk kızlar, lütfen yardım edin :(

lostindreams

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
55
1
16
İstanbul
çok büyük bir derdim var. ne annemle, ne yakın arkadaşlarımla konuşamıyorum. buraya yazarken bile utanıyorum. kaç kere konu açıp vazgeçip sildim. Allahım böyle bir derdi düşmanıma vermesin. Hani derler ya evlenince huyu suyu değişir diye. Evlendiğinde yeni huylarını görürsün diye. ben hep gülüp geçiyordum çünkü 2 senelik bir ilişkimiz vardı ve yaklaşık 4 aydır evliyiz ancak evliliğimizin ilk haftasından sonra eşim bir gün eve biberonla geldi. acaba bebek mi istiyor diye düşündüm çünkü evlenir evlenmez çocuk yapmak istiyorduk. çok mutlu olmuştum, ona sarıldım fakat bana biberonu düşündüğüm konu için almadığını söyledi. nasıl yani dedim. meğer eşim geceleri biberonla süt içerek uyuyormuş ve bunu benden saklamış!!!!! bunu söylediğinde şaka yapıyor sandım, gülüp geçtim ancak gece olup yatmaya hazırlandığımızda odaya elinde süt dolu biberonla geldi. hala şaka yaptığını sandım. sinirlerim bozulmuştu, gülmeye başladım. ancak ışığı kapatıp biberonu emerek uyudu. şoklara girdim. sinirden uyuyamadım. ne yapacağımı da bilemedim. hala bi şaka olduğunu düşünüyo, öyle olması için dua ediyodum. ancak kızlar.. çok utanarak söylemeliyim ki bu o günden beri 4 aylık evliliğimiz boyunca her gece devam etti. kavgalar ettik. odaları ayırmak istedim. ancak o bu huyundan vazgeçemediğini, bunu beni kaybetme korkusuyla birlikteliğimizde söylemediğini, evlendiğimizde bu huyundan vazgeçtiğini umduğunu söyledi. herşey yalanmış kısacası. sizce bu psikolojik bi sorun mu? böyle birşeyi yaşamış olan var mı? bunu kimselere anlatamıoyrum. anneme anlatsam olmaz. nasıl yüzüne bakarım? arkadaşıma anlatsam beni dikkate bile almaz. psikologa gitsem faydası olur mu acaba? ama anlatmaktan da utanıyoprum. yalvardım ama kendisi böyle bir konuda destek almayacağını söyledi. kayınvalidemle paylaşsam eşim kızacak diye korkuyorum. özel ilişkimizden sonra bile biberon alıyor kızlar ben ne yapacağımı bilemiyorum, psikolojim sıofır oldu artık nolur Allah rızası için bana fikir verin (

Eşiniz oral dönemde takılı kalmış.

Lütfen bir psikolog veya psikiyatriste gitmesi için ikna edin...

Kişiliği nasıl?
Sinirli, dengesiz bir yapıya mı sahip?

Son düzenleme:
psikoloğa gitmek istemiyor, dediğim gibi yalvardım ama beni dinlemiyor bu konuda, ister istemez tiksinmeye başladım. sizce boşanmalı mıyım? eşim normal mi?

Rabbim sabir versin ilk basta canim..ama bu bir hastalik bence esini kinamiyorum sakin yanlis anlama ve piskologa git bence.herkesten utanman normal ama bir piskologtan utanma git konus emin ol seni rahatlatacaktir ve insaallah bir cözüm bulacaktir.gecmis olsun canim ama fazla üzme kendini dua et

Başlığı okuyunca dövüyor,sövüyor,ilgisiz,sapık falan sandım

Bu kadar abartılacak bir durum yok belli ki eşiniz çocukluğunun bir döneminde takılı kalmış ve bu alışkanlığı saplantıya dönüşmüş

Kavgayla gürültüyle halledemezsiniz bu durumu

Tamam hoş bir durum değil ama psikolojik bir problem olduğu için eşinizin tedavi görmesini sağlayın

yazdığım gibi beni kaybetme korkusuyla bunu bana söylememiş. zaten evlenmeden birlikte olmadık ya da yatmadık, o yüzden onun için bu kolay olmuştur. fakat yaşadığım bu yükü kaldıracağımı bilemiyorum.

askerliği ile ilgili normal askerlik anıları haricinde bana bişey anlatmadı.

normalde mülayim biridir, asabiliğini hiç görmedim ancak bu konuda destek alması gerektiğini söylediğim zaman hiddetleniyor ve konuyu kapatıyor

kısa dönem yaptı evet ama bu durumu ben mi sadece abartıyorum? bir kadın olarak erkeğe sığınma duygusunu yaşayamadım. sizin eşiniz gece yatağa süt dolu bi biberonla gelip her gece onu emerek uyusa nasıl hissedersiniz? bence bu hiç normal bi durum değil arkadaşım. belkli güç vermek için söyledin bunu bana ama her gün dayak yiyen bi kadın olmasam da çok acı çekiyorum.

Askerliğini yaparken biberonla süt içemeyeceğine göre

bu alışkanlığından ötürü psikolağa sevk edilirdi

ne bileyim tuhaf geldi bana

Bu durum nasıl atlatılır bilmiyorum ama bu sebepten boşanmak istemeniz saçma değil mi?

Bence tek cozum psikologa gitmeniz..

Yani esinizden sogumaniz cok normal fakat annenize danisirsaniz biraz rahatlarsiniz

çok tuhaf...
tedirgin olmak da haklısın...
ilişkiden sonra veya önce farketmez, yanında lıkır lıkır biberonla süt içen bi koca görmek kimsenin hoşuna gitmez...
tedavi konusunda ısrarcı olun..
şimdilik iyi olan yönlerini görmeye çalışın..
en azından sütünü bitirdikten sonra gazımı çıkar die sırtını sıvazlatmıyo :)

Bu durum nasıl atlatılır bilmiyorum ama bu sebepten boşanmak istemeniz saçma değil mi?

Bana ilişkimizin en başında keşke söyleseydi böyle bir sorunu olduğunu ben kandırıldığım için üzülüyorum yoksa tabi ki de hayattta her tür sıkıntıyı atlatmak üzere bir yola çıktık ama ben evimde bir erkekle değil de bir bebekle yaşıyor gibiyim belki de benim psikoloğa gitmeme gerek internettenten araştırdım böyle bi sorunu olan var mı diye ama sapık sapık konular gördüm, erkeklerin ilkişklide bebek rolüne girmeleri. başıma onlar gelecek mi acaba diye çok korkuyorum. eşimi çok severek evlendim ama artık ona dokunamıyorum bile. ben miyim anormal acaba diye düşünmüyor değilim

Yok artık, dememeyi ogrenemedim hala kk da.
Korkunç birşey bu ya, kocaman adam, arkasını dönüp biberonla süt iciyo. Kesinlikle uzman yardımı almalı. Altında yatan bir sebep olmalı.

Kendi aranızda ve uzman desteği ile çözmeye çalışın canım.
Sanırım çevrene yansıtılmaması gereken bir durum.
Konuyu buraya taşıman yerinde olmuş.
İnşallah benzer sorunlar yaşamış, aşmış kişiler yardımcı olacaklardır.

Yazdığım gibi hoş bir durum değil ama bu psikolojik bir sorun olduğu için boşanmayı düşünme aşamasına gelmenize gerek yok.

Eşinizi tedavi için ikna edemiyorsanız,öncelikli olarak siz gidin bir psikologla konuşun eşinizi ikna yöntemleri hakkında.

Bu süreçte sizin de yapacağınız şeyler var çünkü en azından kendi psikolojiniz açısından.

Bir uzmanla birlikte eşinizi ikna edip,bu durumu da sonlandırabilirsiniz.

Ben şeyi anlamadım. Sevgili döneminizde sizi kaybetmekten korkup söylmemiş tamam. Şimdi evliyken öğrendiniz. Ve bu yüzden kavga ettiniz. Yani ciddiyetinizi görmedi herhalde? Çünkü yine kaybedebileceğini düşünüp psikolopğa razı olabilirdi. Umarım anlatabildim :26:
Bir de siz biraz internette o gördüğünüz erkeklerin bebek haline girmesinden çok etkilenmişsiniz gibi geldi bana :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…