- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
-
- Konu Sahibi meliSSAnil
canim kredi noterde imzalandi yani herseyi garantiye aldilar yoksa tabiki odemezdim ama mecburuz odemeyekrediyi arkadaşı vermiş senet falan imzalamış mı esiniz.öğer öyle değilse odemeyin haktır o serefsizlere
Uff çoook kötü mıdem bulandı..
bu olaydan beri 1.5 yil gecti inanin hala ilerleme yok buda beni cok yoruyor umidimi kaybediyorumDolandırıcı bunlar. Lütfen pes etmeyin ve başka avukat bulun o kadına da dava açın.Zaman çabuk geçiyor hakkını almak için savaşın lütfen . Sonra pişman olursunuz.
türk degil demi bunlar, fransizlar gibime geldi. cok rahatlar cünkü kari koca.
vay be Fransız kocaya bak burada bu cinayet sebebi,ha bu kadar da geniş olmakta iyi değil
bizim memleketliye gelecek olursak aynen saf mı yoksa o saflığın altında başka bir plan mı var?
önceden soruldumu bilmiyorum konu sahibnin çocukları varmı acaba?
varsa bu adam hadi karısından kaçırıyor ya çocukları
bu adamın gözü fena dönmüş para ya yer ararken elinde para da kendi de patlamasın bir de o var.
yani çok güvensiz bir ortam
malesef hanimlar ama bunlardan turkiyede de cok. Hem de zerre kadar anlamiyorsunuz. Rabbim bizi iyi yasatiyor iyi nimet veriyor. Oyle rezil ki hayat oyle seyler gordum ki anlatamam. Biz evlerimizde ya da kendi hayatlarimizda yasarken neler donuyor da farkinda degiliz. Onun icin kimseye zerre kadar guvenim yok. Isin ucunda cinsellik olunca hele bir de para girince neler donuyor neler. Simdiden hamile halimle cocuklarimin bebekliklerini degil de ergenliklerini dusunuyorum. Boyle seylerden Rabbime siginirim.Hımm aradakı mesajlrı kaçrmşm..Türk olmadıkları belli,bende hayret etmştm.Çünkü Türk erkekleri eşlerini paylaşack kadar genişlemediler heralde
evet canim ozur dilemisti barismak icin ama yalanmis son darbeyi vurmak icinmisYa canım orada böyle kredi veriliyor mu? Burada onun adı tefeci oluyor. Senin boşanma davan ne zaman, bu oyunu çıkartırsın ortaya. Eşin bir ara senden özür dilemiş falan, eski konunu okudum. Sakın inanma. Satma hiçbirşeyini. O kendi hissesini satsın o zaman. Tedbir koydurmak gibi bir hakkın yok mu?
evet canim ne guzel yazmissinKonu sahibi arkadas 4 cocugum var demissin. Onlar ne yapiyor kac yasindalar bu durumdakir ruh halleri . Allahim sabir versin size ama pesini birakmayin.
canim cocuklarim buyuk kizim nerdeyse 20 yasina giricek digeri 18
Kucuk kizim 6 yasinda ama psikolojik tedavi goruyor babasini ozluyor ama dile getiremiyor hircin kaprisli bir cocuk oldu
Oglum 2 yasina giricek o mutlu babasini tanimiyor hic gormedi dogumdan 3 ay sonra bu olaylar oldu ve o evden gitti
malesef hanimlar ama bunlardan turkiyede de cok. Hem de zerre kadar anlamiyorsunuz. Rabbim bizi iyi yasatiyor iyi nimet veriyor. Oyle rezil ki hayat oyle seyler gordum ki anlatamam. Biz evlerimizde ya da kendi hayatlarimizda yasarken neler donuyor da farkinda degiliz. Onun icin kimseye zerre kadar guvenim yok. Isin ucunda cinsellik olunca hele bir de para girince neler donuyor neler. Simdiden hamile halimle cocuklarimin bebekliklerini degil de ergenliklerini dusunuyorum. Boyle seylerden Rabbime siginirim.
canim bu avukati bana cok ovduler ,cok iyi cok saglam biri dediler diye bende onu tuttumBir de Fransada yaşıyormuşsunuz. Orada evlilikte aldatma suç. Avukatınız ne ayak çözemedim ben. Başka birini bulun muhakkak.
Peki bir şey soracağım devlet orada maddi imkanları olmayanlara kendi avukat atamıyor mu? Yani sizin böyle bir hakkınız var mı? Ya da ücretsiz danışacağınız bir yer? Hukuki bürolar? Fransayı bilmediğimden...canim bu avukati bana cok ovduler ,cok iyi cok saglam biri dediler diye bende onu tuttum
Evlilikte aldatma evet burda suc ,onumuzdeki ay dava gorulucek eger kaybederse degisirim ama tam dava oncesi degistirmek bana pek dogru gelmiyor yada yanlis dusunuyorum
Hamileyken ogrenmistim ama uzun suredir supheleniyordum kac kez o yuzden kavga ettik hep beni sucladiÇivisi çıkmış herseyın..20 yıllk evlılık..Karısını para içn paylaşan insan bozuntusu..ALLAH yardmncnz olsun..Ne zamandr bılıyorsn aldatıldıgını ?
Canim olmazmi ucretsiz hukuk burolari varPeki bir şey soracağım devlet orada maddi imkanları olmayanlara kendi avukat atamıyor mu? Yani sizin böyle bir hakkınız var mı? Ya da ücretsiz danışacağınız bir yer? Hukuki bürolar? Fransayı bilmediğimden...
tercumanim olmussun canim aynen oyleevet konu sahibinin esi ile fransiz bi adam ve afrikali bi kadin bu oyunu planlamis.
fransiz adam karim istedigi kisiyle cikabilir diyor yani.
kisacasi herkes para pesinde.
kocasi saf gibi ama belkide saf falan degil, parayi karimdan kacirayimda digerlerine kaptirsamda olur kafasinda.
Slm kizlar
Kisaca ozetliycem ama toparlayabilirsem insallah cunki uzun ve karmasik bir konu
20 yillik evlilik ,4 cocuk ve sonrasinda hic beklemedigim bir sekilde esimin arkadasinin karisiyla beni aldatmasi ,siddet derken bosaniyorum .
Bugun ki sorunum ise bosanma davam suruyor ,esimle ortak mallarimiz var.Bir kac yil once yuklu bir miktara gayri menkul almistik,paramiz yetmedigi icin kredi aldik ve krediyi bize esimin bir arkadasi verdi.Sonrasinda ise esim o arkadasinin esiyle beni aldatmaya baslamis ve ben hep supheleniyordum ama konduramiyordum .
Neyse esim bir sure sonra calismayi birakti ,tum gun bu kadinla gezip egleniyormus tabi biz bir sure sonra krediyi odeyemez hale geldik.Ben hamileydim bunlari sonradan ogrendim hamileligimin son donemlerinde.
Tabi borc odenmeyince o kadin ve kocasi uzerimize cullandi ya odersiniz yda mallariniza el koydururuz diye.
Esim ise cok rahat ,orali olmuyor meger zaten ucude aralarinda anlasmislar .Bastan beri kredi verilmesi, esimin isi birakip bilincli olarak borcu odenemeyecek hale getirmesi,yani planlanmis hersey.
Aptal olan benmisim meger kocama sinirsiz guvendigim icin
Suan is ariyorum,borclari bir daire satarak kapatmamiz mumkun ama kocam olucak adi buna yanasmiyor
Amaci benim kendi hakkimi sattirmak ,bosanma oncesi mal paylasimini azaltmak ,tabi mallari yari fiyatina satmami istiyorlar.
Davalar cok uzun suruyor ,bunaldim artik kaldiramiyorum
Ya kendi hakkimi ucuza saticam Allaha havale edip gidicem huzurlu olayim yeter diycem
Yada hakkimi savunayim derken yillarim gecicek ,ofkeyle,stresle,yorgun ,cocuklarimla yeterince ilgilenemeyerek
Avukatim birakin diyor hakkinizi satip rahat edin diyor
Ama bunu istemiyorum ,ya sonra pisman olursam.Zaten onlarin istedigi bu
Napicagimi bilmiyorum ,heran karar degistiriyorum
Anladım canım. İnşallah her şey yoluna girer. Keşke o ücretsiz bürolardan faydalanma hakkın olsa. Sonuçta devletin memuru arkandan iş çevirmez diye demiştim ben.Canim olmazmi ucretsiz hukuk burolari var
Devlet ucretsiz avukat veriyor ama bana mal varligi oldugu icin vermedi
evet canim noter huzurunda borc verildi onlarda zaten suan hacize basvurdularOHAAA
G.vatligin boylesi
Bu arada borc isinden emin misiniz, senet vs gordunuz mu? tek kurus vermeyin, canlari cekerse hacize basvursunlar.
Slm kizlar
Kisaca ozetliycem ama toparlayabilirsem insallah cunki uzun ve karmasik bir konu
20 yillik evlilik ,4 cocuk ve sonrasinda hic beklemedigim bir sekilde esimin arkadasinin karisiyla beni aldatmasi ,siddet derken bosaniyorum .
Bugun ki sorunum ise bosanma davam suruyor ,esimle ortak mallarimiz var.Bir kac yil once yuklu bir miktara gayri menkul almistik,paramiz yetmedigi icin kredi aldik ve krediyi bize esimin bir arkadasi verdi.Sonrasinda ise esim o arkadasinin esiyle beni aldatmaya baslamis ve ben hep supheleniyordum ama konduramiyordum .
Neyse esim bir sure sonra calismayi birakti ,tum gun bu kadinla gezip egleniyormus tabi biz bir sure sonra krediyi odeyemez hale geldik.Ben hamileydim bunlari sonradan ogrendim hamileligimin son donemlerinde.
Tabi borc odenmeyince o kadin ve kocasi uzerimize cullandi ya odersiniz yda mallariniza el koydururuz diye.
Esim ise cok rahat ,orali olmuyor meger zaten ucude aralarinda anlasmislar .Bastan beri kredi verilmesi, esimin isi birakip bilincli olarak borcu odenemeyecek hale getirmesi,yani planlanmis hersey.
Aptal olan benmisim meger kocama sinirsiz guvendigim icin
Suan is ariyorum,borclari bir daire satarak kapatmamiz mumkun ama kocam olucak adi buna yanasmiyor
Amaci benim kendi hakkimi sattirmak ,bosanma oncesi mal paylasimini azaltmak ,tabi mallari yari fiyatina satmami istiyorlar.
Davalar cok uzun suruyor ,bunaldim artik kaldiramiyorum
Ya kendi hakkimi ucuza saticam Allaha havale edip gidicem huzurlu olayim yeter diycem
Yada hakkimi savunayim derken yillarim gecicek ,ofkeyle,stresle,yorgun ,cocuklarimla yeterince ilgilenemeyerek
Avukatim birakin diyor hakkinizi satip rahat edin diyor
Ama bunu istemiyorum ,ya sonra pisman olursam.Zaten onlarin istedigi bu
Napicagimi bilmiyorum ,heran karar degistiriyorum
canim bu avukati bana cok ovduler ,cok iyi cok saglam biri dediler diye bende onu tuttum
Evlilikte aldatma evet burda suc ,onumuzdeki ay dava gorulucek eger kaybederse degisirim ama tam dava oncesi degistirmek bana pek dogru gelmiyor yada yanlis dusunuyorum
malda borc ta ikimizin canimAnlayamıyorum . Krediyi kocanızla sizin mi ödemeniz gerek yoksa sadece sizin mi ...