- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
-
- Konu Sahibi meliSSAnil
e ablacım baştan desene Fransada olduğunu, o zaman dava hakkın olmayabilir, biz Türk mevzuatından bahsediyoruz.
oysa kadinin kocasini arayip senin karin fhse benim kocamla cikiyor demistim bana cevabi ise
o senin sorunun benim karim ozgur istedigiyle cikar demisti
elbette örneğin bence 2. kadına dava açma hakkı saçma bir hak var ama getirilen bu hak Türk Aile Yapısını Koruma amacıyla getirilmiş ama Fransa'da olmayabilir ki avukatın dediğine göre yokmuş daHay Allah Fransa daymıymış ..
Orada kanunlar mutlaka farklıdır ve etik değerler de
sagol canim ama oyle zorkio kadının kocası nasıl bu işin içinde olur?
karısının kocanız olacak adamla ilişkisi olduğunu biliyor ve ses etmiyor mu?
bence hakkınızı bırakmayın.
diyorsunuz istedikleri bu zaten diye.
neden istedikleri olsun.
dava çekişmeli sürse de eninde sonunda bitecek. hakkınızı alacaksınız.
bir de 4 çocuk.
o çocukların hakkını 3 terbiyesize yedirmeyin
evet canim adam fransiz esi ise afrikali benim koca turktürk degil demi bunlar, fransizlar gibime geldi. cok rahatlar cünkü kari koca.
elbette örneğin bence 2. kadına dava açma hakkı saçma bir hak var ama getirilen bu hak Türk Aile Yapısını Koruma amacıyla getirilmiş ama Fransa'da olmayabilir ki avukatın dediğine göre yokmuş da
sagol canim ama oyle zorki
bir kere canim yaniyor,ben kocama kendi ellerimle onca altin verdim borclarimizi kapat diye
hesabimda ne varsa verdim yeterki uzulme diye
ama bosunaymis adi herif
hepsinide napti netti bilmiyorum ortada yok
borclar ayni duruyor ama demekki kadinla harcadi
ve arkamdan gulduler bana ne salak diye
cesarete ihtiyacim vardi o yuzden konu actim kendimi toparlayayim diye
evet canim fransadayim ,olmasaydim keske turkiyede olsaydime ablacım baştan desene Fransada olduğunu, o zaman dava hakkın olmayabilir, biz Türk mevzuatından bahsediyoruz.
evet canim adam fransiz esi ise afrikali benim koca turk
o zaman avukatınızın boşuna günahını almış olabiliriz. ama sakın vazgeçmeyin. ortada bir senet, kredi bile olmayabilirevet canim fransadayim ,olmasaydim keske turkiyede olsaydim
nasıl yani herkes birbirinden haberdar mı???
koca eşten eş kocadan ay be anlamdım burayı
bu ne karmaşa böyle
evet canim fransadayim
defalarca avukatima demistim o kadina ve kocasina dava acalim resmen bizi tuzaga dusurduler kullaniyorlar diye
ama olmaz demisti kocama 400 bin liralik tazminat acti oda suruyor
Hadi canım!! Yok artık ya!! Ne adamlar var memlekette.Yani benim kocam arkadasinin esiyle ilskisi var ve arkadasida bunu bastan beri biliyormus zaten
Karisinin baska adamla ilskisine razi oluyor cunki karsiliginda benim kocami kullaniyorlar
Benim aptal kocanin o kadina olan zaafindan kadinin kocasi faydalaniyor
evet konu sahibinin esi ile fransiz bi adam ve afrikali bi kadin bu oyunu planlamis.
fransiz adam karim istedigi kisiyle cikabilir diyor yani.
kisacasi herkes para pesinde.
kocasi saf gibi ama belkide saf falan degil, parayi karimdan kacirayimda digerlerine kaptirsamda olur kafasinda.