kocamin ve metresinin oyunu

Hay Allah Fransa daymıymış ..
Orada kanunlar mutlaka farklıdır ve etik değerler de
elbette örneğin bence 2. kadına dava açma hakkı saçma bir hak var ama getirilen bu hak Türk Aile Yapısını Koruma amacıyla getirilmiş ama Fransa'da olmayabilir ki avukatın dediğine göre yokmuş da

sagol canim ama oyle zorki
bir kere canim yaniyor,ben kocama kendi ellerimle onca altin verdim borclarimizi kapat diye
hesabimda ne varsa verdim yeterki uzulme diye
ama bosunaymis adi herif
hepsinide napti netti bilmiyorum ortada yok
borclar ayni duruyor ama demekki kadinla harcadi
ve arkamdan gulduler bana ne salak diye
cesarete ihtiyacim vardi o yuzden konu actim kendimi toparlayayim diye

elbette örneğin bence 2. kadına dava açma hakkı saçma bir hak var ama getirilen bu hak Türk Aile Yapısını Koruma amacıyla getirilmiş ama Fransa'da olmayabilir ki avukatın dediğine göre yokmuş da

Eee tabi biz Hiç yurt dışı olarak düşünmediğimizden farklı yorumlarda bulunduk .

of cok üzüldüm ya, yerimde duramiyorum o kadar kizginim.
o kadar altin o kadar para.
insanin zoruna gitmez mi, cok zordur eminim.
ama lütfen toparlanin.

evet canim adam fransiz esi ise afrikali benim koca turk

ya tabi yurtdisindayim yazinca hemen anladim türk olamaz böyle insanlar. tabi yokmu vardir elbette türklerde de, ama bu kadari cok fazla.
yani adam resmen namusum naparsa yapsin diyor.

nasıl yani herkes birbirinden haberdar mı???

koca eşten eş kocadan ay be anlamdım burayı

bu ne karmaşa böyle

evet konu sahibinin esi ile fransiz bi adam ve afrikali bi kadin bu oyunu planlamis.
fransiz adam karim istedigi kisiyle cikabilir diyor yani.
kisacasi herkes para pesinde.
kocasi saf gibi ama belkide saf falan degil, parayi karimdan kacirayimda digerlerine kaptirsamda olur kafasinda.

evet canim fransadayim
defalarca avukatima demistim o kadina ve kocasina dava acalim resmen bizi tuzaga dusurduler kullaniyorlar diye
ama olmaz demisti kocama 400 bin liralik tazminat acti oda suruyor

Olmamasının sebebi ne ki? Mebla yüksek ama buradan aldığınız hukuk tüyolarıyla oradaki birbirini tutmayacak o kesin, tanınır olmasına bakmayın kendiniz danışma vs. parasını gözden çıkarıp başkalarına da danışın. Avukatlıkta tanınır olmak bence pek ölçüt değil, önemli olan sizin içinizin rahat etmesi.

Çivisi çıkmış herseyın..20 yıllk evlılık..Karısını para içn paylaşan insan bozuntusu..ALLAH yardmncnz olsun..Ne zamandr bılıyorsn aldatıldıgını ?

Hadi canım!! Yok artık ya!! Ne adamlar var memlekette.
Allah yardımcın olsun canım benim. Allah sana sabır güç kuvvet versin ki bu pisliklerde basa çıkabilesin.
Bence davandan vazgeçme. Onların da amacı bu büyük ihtimalle. Seni yıldırıp malları sattirmak. Oyuna gelme dikkat et.

Allah yardımcınız olsun ne diyeceğimi bilemedim ama başka avukatlara da kesin bir danışın lütfen..

vay be Fransız kocaya bak burada bu cinayet sebebi,ha bu kadar da geniş olmakta iyi değil

bizim memleketliye gelecek olursak aynen saf mı yoksa o saflığın altında başka bir plan mı var?

önceden soruldumu bilmiyorum konu sahibnin çocukları varmı acaba?

varsa bu adam hadi karısından kaçırıyor ya çocukları

bu adamın gözü fena dönmüş para ya yer ararken elinde para da kendi de patlamasın bir de o var.

yani çok güvensiz bir ortam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…