kocamin ve metresinin oyunu

Konunun hepsini değil birkaçını okudum. Sizi aldattığı kadına dava açabilecek olsam avukatım söylerdi başka avukata gitmeye vaktim yok gibi birşey söylemişsiniz. Site adı vermek sanırım yasak ama sadece avukatların olduğu, güncel bir site var kadın haklarına dair ayrı bir bölümü içerinse barındıran bir platform. üyelik, ücret vs de gerektirmiyor. Araştırıp bu tür yerlerden de fikir alabilirsiniz.
sagol canim ama site adini ozelden yazabilirsin

malda borc ta ikimizin canim
ama ben borclar odenemeyince hacizi engellemek icin borclarin ben is bulana kadar durdurulmasini talep ettim.
Kocam kasitli olarak is birakti ve kacak calisiyor,nafaka vermiyor bende simdiki gelirimle boclari odeyemiyorum tek care borclarin dondurulmasi
Ama onada itiraz ediyorlar illa sahip oldugumuz mallarin satilmasini istiyorlar tabi bosanma durumunda mallar cok ucuza gidiyor hop diye konucaklar bize verdikleri borcun on katini kazanicaklar
Benim aptal koca da benden ve cocuklarindan mal kacirma derdinde

Ailenizden yakınlarınızdan yardım alamıyor musunuz . Avukatınız bana pek te ilgili gelmedi . Ayrıca evinizi satmanız en son düşüneceğiniz şey olmalı .

Boşanmayin , kredi anladigim kadarıyla şu aşamada zaten sizi baglamaz.. Birbirlerine dussunler.. Zaten sizi yeterince yıpratmislar.. Evlilik süresince alınan her mal ortak zaten.. Her türlü ikiye bölünür.. Avukatınizi değiştirin Zaten.. Hakkınızı kimseye bırakmayın...

canim su asamada avukati degistirmek dogru olurmu bilmiyorum.
Kadinla ilskisi kesin,ama kabul etmiyor tabi
Kadina tazminat acma hakkim olsa avukatim soylerdi diye dusunuyorum
Bana kocanizin sucu demisti ,kadin onu kullaniyor demisti
Sevgilim avukat. Durumu ona anlattım. Metreslik durumunu kanıtlayabiliyorsanız kadına da manevi tazminat davası açabilirmişsiziniz. Hele ki böyle bir oyun kurmuşlarsa size kesinlikle açın.
NOT : ACİLEN avukatınızı değiştirin. Pek güvenemedim kendisine. Sizi iyi yönlendirmiyor bence.

Fransız hukukuna göre de olsa dolandırıcılıktan dava açabilirsin. Konuşurken bir ses kaydı aldın mı tamadır bu iş. Çocuklarının hakkını yedirme bu insan müsveddelerine..

Üzülerek okudum arkadaşım, ne olursa olsun hakkından vazgeçme. Nasıl yaparsın bilmiyorum ama avukatını değiştir diyen arkadaşlar haklı bence. Mağdur olan sensin bu kadar kolay olmamalı.

Fransız hukukuna göre de olsa dolandırıcılıktan dava açabilirsin. Konuşurken bir ses kaydı aldın mı tamadır bu iş. Çocuklarının hakkını yedirme bu insan müsveddelerine..
Dolandiriciliktan dava ya herseyi kilifina uydurdular borc noterde verildi sonrasinda aralarinda ilski beraber yasiyorlar ama benim avukat diyorki suc kocanizin diyor adam asik olmus ve herseyini o kadinla paylasmak istiyor diyor gozu bir sey gormuyor demekki ianin ne yazicagimi bilmiyorum
Avukatim durumu biliyor kac kez dedim bizi oyuna getirdiler diye ama o israrla suc yanlizca kocanizin diyor
bilerek isini birakmasi ,maddi olarak bizi bilincli olarak zora sokmasi ,kredinin odenmesini engellemeye calismalari yani hangi birini anlatayimki kafami toparlayamiyorum inanin

:KK57:bu nasıl iş çivisi çıktı dünyanın
ben de avukattan işkillendim canım başka avukatlarla görüş
internetten sen araştırma yap hatta dava olurken sen de davaya gir

avukatını değiştir, ben ona güvenmedim.
bir de habersiz yapılan ses kaydı ya da herhangi bir kayıt delil olamıyor diye biliyorum.

dipsiznot: fransadaymışsın, Türkiye diye yorum yaptım.

Son düzenleme:
4 çocuk ve 20 yıl...Canım senı hatırlıyorum..Asla vazgecme,boşanma ne kadar uzarsa uzasın asla borcu tek basına ödeme ve herkes kendı bedelını odesın..Sen bunca sey yasamısken o da herşeyın bedelını tazmınatlarıyla odesın..aldıgın hersey cocuklarına kar olacak sakın unutma ve pes etme..

Ailenizden yakınlarınızdan yardım alamıyor musunuz . Avukatınız bana pek te ilgili gelmedi . Ayrıca evinizi satmanız en son düşüneceğiniz şey olmalı .
Ailem cok sukur maddi manevi destek oluyor .Ama burda kimsem yok cocuklarim ve ben yanlizim.Bosanma asamasinda yanimda kac yildir arkadaslarim bile sirtini dondu nedeni ne biliyormusunuz?Sanki.ne varmis erkek yapar sonra evine donermis.Elbet bikarmis o kadindan.Ya artik mesele kadin degil bana ve cocuklarina attigi kzk .o kari kocayla bir olup cevirdigi oyunlar.Ben inanin herseyi anlatamiyorum burda
Bir insan ailesine cocuklarina boyle hainlik yaparmi aklim almiyor.

Onuda denedim canim ama yok kaydedecegimi tahmin etti sanirim.Cok temkinli konustu.

Sevgilim avukat. Durumu ona anlattım. Metreslik durumunu kanıtlayabiliyorsanız kadına da manevi tazminat davası açabilirmişsiziniz. Hele ki böyle bir oyun kurmuşlarsa size kesinlikle açın.
NOT : ACİLEN avukatınızı değiştirin. Pek güvenemedim kendisine. Sizi iyi yönlendirmiyor bence.
Canim sagol .Metresi oldugunu kanitladim evet ama onlar alacakli oldugu icin mal davasinda pek ise yaramiyormus .Yada benim avukat bana oyle anlatti.Bosanma davasinda ise yarar tazminat alirsin ama diger davada alacakli olduklarindan pek birsey yapamayiz diyor .Hersey planli yapildi simdi cok daha net anliyorum.Ben o donem Hamileydim rahatsizdim diye meydani bos buldular.
Avukat konusunda herkes ayni seyi yazmis inanin benimde simdi icimde acabalar dolaniyor.

Hamileyken ogrenmistim ama uzun suredir supheleniyordum kac kez o yuzden kavga ettik hep beni sucladi
Sen manyaksin nasil oyle dusunursun ,ben serefsizmiyim o kadar ,iyi senaryo yaziyorsun
Daha neler demediki hatta ben kendimi suclu hissetmeye baslamistim
ama aralarindaki ask mesajlarini gorunce ve bulustuklari yeri gorunce bitti hersey
Yani iki yildir ogrendim ben ama 4 yildir birliktelermis
Canım benim epey bi süre yani..Allah yardmcn olsun. biraz motivasyonunu yükselt,pes etme ..Zaten maddiyat olarak iyymsn imkanlarını kullam, mücadeleye devam et..geç olsun ama sen iyi gül

tercumanim olmussun canim aynen oyle
Ama anladigim kocam saf falan degil
Parayi karimdan kacirayim ,metresimle yerim derdinde ama Allah yanlarina birakmaz insallah
Insan cocuklarini dusunmezmi ya
ustelik bu kadin yillarca vesikalik calismis biriymis ya
Ne kadar surecekki aralarindaki
Pislikten baska birsey degil
Dahada kotu olan benim rezil koca onlarla ayni evi paylasiyor
Nasil ayni evi paylasiyor ya? Bunlar baska seylerde yapiyordur.

Nasil ayni evi paylasiyor ya? Bunlar baska seylerde yapiyordur.
Baska sey derken ?Inanki burda ortada soylenen laflari bir duysan.Midem bulaniyor her turlu dedikodu dolaniyor .Kocam demek istemiyorum ama o ve metresi ve metresinin kocasi icin cok cirkin rezilce dedikodular var.Yok grup yok esdegistiren aile diye.
Sirf bu rezillikleri cocuklarim duyup daha cok babalarindan utanmasinlar diye herseyi birakip burdan gideyim diyorum.Kaldirilicak gibi degil.

Ya kizlar birde hep icimde kaldi kimseye soramadim .Ben kocamla bu kadinin ask mesajlarini gormustum.cinsel icerikli ve hep askim seni seviyorum canim seni istiyor sensiz olamiyorum fln diye
Ama bu kari koca zaten ahlaksiz ilskileriyle burda un yapmis kisiler.Simdi diyorum benim esimlede boyle uclu yasiyorlar peki nasil olurda adamin karisina boyle mesajlar gonderir.Yani asik olsa diyorum paylasmak istemez bilmiyorum aklim almiyor iste neden diyorum niye diyorum yok degildir diyorum ama ortada ayni evi paylasan uc kisi var iste.Mantikli dusunemiyorum ben.

Baska sey derken ?Inanki burda ortada soylenen laflari bir duysan.Midem bulaniyor her turlu dedikodu dolaniyor .Kocam demek istemiyorum ama o ve metresi ve metresinin kocasi icin cok cirkin rezilce dedikodular var.Yok grup yok esdegistiren aile diye.
Sirf bu rezillikleri cocuklarim duyup daha cok babalarindan utanmasinlar diye herseyi birakip burdan gideyim diyorum.Kaldirilicak gibi degil.
Baska derken acik acik yazmadim üclüden bahsediyorum bende...

X