- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 40
-
- Konu Sahibi meliSSAnil
canim cocuk 4 tane.vay be Fransız kocaya bak burada bu cinayet sebebi,ha bu kadar da geniş olmakta iyi değil
bizim memleketliye gelecek olursak aynen saf mı yoksa o saflığın altında başka bir plan mı var?
önceden soruldumu bilmiyorum konu sahibnin çocukları varmı acaba?
varsa bu adam hadi karısından kaçırıyor ya çocukları
bu adamın gözü fena dönmüş para ya yer ararken elinde para da kendi de patlamasın bir de o var.
yani çok güvensiz bir ortam
canim cocuk 4 tane.
ya diyorum ya hadi eski esin olcak diyelim ondan kaciriyorsun ya o günahsiz cocuklarin?
nasıl yani herkes birbirinden haberdar mı???
koca eşten eş kocadan ay be anlamdım burayı
bu ne karmaşa böyle
elbette tabi.evet canım ya çok dalgınım konu sahibi yazmış zaten 4 çocuk diye...tabiki o çocuklar ne olucak
bu Fransız adam rahat görünüp bizim türke oyun yapmasınlar her şey olabilir...
her ne olursa olsun bu adam bu çocukları düşünmeden bu tarz işler yapıyor planıyor sa elbet o çocukların hakkı çıkıcaktır.
Ya canım bende rastladım böyle tiplere birisi annemin arkadaşının komşusu yukarda anlattım.
O adam birde askerdi düşün namusumuzu bekliyor. Karısına "arkadaşımla birlikte ol bende seyredeyim" demiş. Kadın ayrıldı.
Diğeri de ben maçlara gidiyorum senelerdir herkesi tanıyorum artık, bir adam vardı tribünden tanıdığım ama çok efendi derdim hep, maçta foto çekilmiştik, oda paylaşmış kadının biri altına bir yorumlar yazmış ben şok,. Kadın bana mesaj attı "arkadaşın, kocam ve ben grup yaptık sor anlatsın "diye şok oldum bende.
Çocuğa söyledim engelle onu dedi sadece. Malesef böyle tipler var. Adamın Fransız olması ile alakası yok karakter meselesi bu.
Hımm aradakı mesajlrı kaçrmşm..Türk olmadıkları belli,bende hayret etmştm.Çünkü Türk erkekleri eşlerini paylaşack kadar genişlemediler heralde
Uff çoook kötü mıdem bulandı..Ya canım bende rastladım böyle tiplere birisi annemin arkadaşının komşusu yukarda anlattım.
O adam birde askerdi düşün namusumuzu bekliyor. Karısına "arkadaşımla birlikte ol bende seyredeyim" demiş. Kadın ayrıldı.
Diğeri de ben maçlara gidiyorum senelerdir herkesi tanıyorum artık, bir adam vardı tribünden tanıdığım ama çok efendi derdim hep, maçta foto çekilmiştik, oda paylaşmış kadının biri altına bir yorumlar yazmış ben şok,. Kadın bana mesaj attı "arkadaşın, kocam ve ben grup yaptık sor anlatsın "diye şok oldum bende.
Çocuğa söyledim engelle onu dedi sadece. Malesef böyle tipler var. Adamın Fransız olması ile alakası yok karakter meselesi bu.
Canım haklısn yaa..Canım sen öyle san nette türk swinger ilanları dolu yani türkler de çok var
tabii ki çok normal nede olsa çağ atlıyor avrupalıyız :))))))Canım haklısn yaa..Herseyı normal görmek lazım..Hergecen gun bısey duyuyorz yazık
Bence once ise rezalet cikararak baslayin. Herkes duysun derim.
Bu kadinin, kocasinin evlerini, isyerlerini biliyor musunuz ? Gidin basin, kendin o...sun, kocan da bir g.vat seni pazarliyor, benim kocam da salak kendini kullandiriyor diyin.
En dedikoducu arkadaslkariniza telefon acip dert yanin.
Avukati baroya sikayet edin. Kendisine telefon edip tazminat, dava hakkiniz oldugunuz halde bundan bahsetmedigi icin kocanizla isbirligi yaptiginizi dusundugunuzu, baroya da sikayette bulundugunuzu da soyleyin.
Sessiz , asil durmayin hanimefendi. Bu rezilligi ayyuka cikarin bence.
Bence adam ve kocasi, bu hankmin kocasini tauk gib yolmak icin ugrasiyor. Yoksa hangi koca karisinin boyle bir dey yaptigini bilipte susar.o kadının kocası nasıl bu işin içinde olur?
karısının kocanız olacak adamla ilişkisi olduğunu biliyor ve ses etmiyor mu?
bence hakkınızı bırakmayın.
diyorsunuz istedikleri bu zaten diye.
neden istedikleri olsun.
dava çekişmeli sürse de eninde sonunda bitecek. hakkınızı alacaksınız.
bir de 4 çocuk.
o çocukların hakkını 3 terbiyesize yedirmeyin