kocamin ve metresinin oyunu

meliSSAnil

Cok sukur bin sukur
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.274
1.644
Slm kizlar
Kisaca ozetliycem ama toparlayabilirsem insallah cunki uzun ve karmasik bir konu
20 yillik evlilik ,4 cocuk ve sonrasinda hic beklemedigim bir sekilde esimin arkadasinin karisiyla beni aldatmasi ,siddet derken bosaniyorum .
Bugun ki sorunum ise bosanma davam suruyor ,esimle ortak mallarimiz var.Bir kac yil once yuklu bir miktara gayri menkul almistik,paramiz yetmedigi icin kredi aldik ve krediyi bize esimin bir arkadasi verdi.Sonrasinda ise esim o arkadasinin esiyle beni aldatmaya baslamis ve ben hep supheleniyordum ama konduramiyordum .
Neyse esim bir sure sonra calismayi birakti ,tum gun bu kadinla gezip egleniyormus tabi biz bir sure sonra krediyi odeyemez hale geldik.Ben hamileydim bunlari sonradan ogrendim hamileligimin son donemlerinde.
Tabi borc odenmeyince o kadin ve kocasi uzerimize cullandi ya odersiniz yda mallariniza el koydururuz diye.
Esim ise cok rahat ,orali olmuyor meger zaten ucude aralarinda anlasmislar .Bastan beri kredi verilmesi, esimin isi birakip bilincli olarak borcu odenemeyecek hale getirmesi,yani planlanmis hersey.
Aptal olan benmisim meger kocama sinirsiz guvendigim icin
Suan is ariyorum,borclari bir daire satarak kapatmamiz mumkun ama kocam olucak adi buna yanasmiyor
Amaci benim kendi hakkimi sattirmak ,bosanma oncesi mal paylasimini azaltmak ,tabi mallari yari fiyatina satmami istiyorlar.
Davalar cok uzun suruyor ,bunaldim artik kaldiramiyorum
Ya kendi hakkimi ucuza saticam Allaha havale edip gidicem huzurlu olayim yeter diycem
Yada hakkimi savunayim derken yillarim gecicek ,ofkeyle,stresle,yorgun ,cocuklarimla yeterince ilgilenemeyerek
Avukatim birakin diyor hakkinizi satip rahat edin diyor
Ama bunu istemiyorum ,ya sonra pisman olursam.Zaten onlarin istedigi bu
Napicagimi bilmiyorum ,heran karar degistiriyorum

metres olayından emin misiniz?

Reactions: gve
Metres icin kanit ttoplayin derim. Bir de telefon edin adi herife, sesini kaydedin, oyunu anlasilsin. Sen de boyle boyle yapmami istiyorsun ama ben oyuna gelmem diyin, o da evet der, siz de kaydedersiniz?

Sonra da o kayitla gidin dava acin, bir an once mal paylasimi yapilsin, delil olarak da sunun ki sizi oyuna getirmeye calistiklari anlasilsin.

Yapmayin bence, cocuklarinizin rizkini bu kopeklere yedirmeyin. Sizi yildirmak onlarin amaci da zaten , siz disli olun. Bedavaya pabuc birakmayin derim.

Ne yani metresinin kocasınında mı bu ilişkinden haberi var.
Dur ben yanlış mı anladım... ama öyle yazmışsın..
Üçünün oyunuymuş bu ??.. bunlar kim şahıslar nasıl kredi verebilir size
Üzerinize neden çullandılar.. sanki banka onlar mı..??

o kadının kocası nasıl bu işin içinde olur?
karısının kocanız olacak adamla ilişkisi olduğunu biliyor ve ses etmiyor mu?

bence hakkınızı bırakmayın.
diyorsunuz istedikleri bu zaten diye.
neden istedikleri olsun.
dava çekişmeli sürse de eninde sonunda bitecek. hakkınızı alacaksınız.
bir de 4 çocuk.
o çocukların hakkını 3 terbiyesize yedirmeyin

kadının kocası da mı biliyor durumu?

sağlam bir avukat bulun ve hakkınız neyse alın hepsini. yüzsüzlüğe bak.

Hakkınızı yedirmeyin derim ben, anlaş diyen avukatıda hemen hayatınızdan çıkarın bence .
Hem aldatacak, hem metresiyle plan yapıp malınıza goz dikecek. Ugraşın gücünüz yettiğince , çocuklarınızın geleceğini yedirmeyin.
Aldattıgını ispatlayabiliyorsanız kadına dahi dava açabilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Nasıl 3 ü bir olmuş o kısmı da ben anlamadım.
yani kadının eşinin haberi de mi vardı bu ilişkiden.

Burayi ben de cozemedim, adam karisini para icin peskes cekiyor yanlis anlamadiysam ?

Birakin bence, odemeyin. Ararlarsa da ben odemiyorum, gidin kocamdan isteyin diyin. Mahkemeye verin, hacize verin ama bir daha beni rahatsiz etmeyin, hesabi kocamla gorun diyin konu sahibesi.

Nasıl yani kadının kocası da mı bu işin içinde nasıl ???
Ve neden o kadına ve eşine tazminat davası açmıyorsun ??
Avukatın da bir işler çeviriyor olmasın ? Dikkatli ol bence .

kadınla ilişkisi olduğunu kanıtlayabiliyorsanız kadına da tazminat davası açın.
ve acilen avukatınızı değiştirin.
canim su asamada avukati degistirmek dogru olurmu bilmiyorum.
Kadinla ilskisi kesin,ama kabul etmiyor tabi
Kadina tazminat acma hakkim olsa avukatim soylerdi diye dusunuyorum
Bana kocanizin sucu demisti ,kadin onu kullaniyor demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…