kocamin ve metresinin oyunu

o nasıl avukaT ya ?
bence avukatınızı azledin
ayrıca borcu niye illa ki sizden birşeyler satarak kapatıyorsunuz ?
hiçbirşey satmayın
korkmayında
devlet kadını eskisi kadar başıboş bırakmıyor bir hamilesiniz illa ki bir çıkış yolu bulunur
siz şuan duygusal boşluğunda verdiği daralmayla borçları çok fazla düşünüyorsunuz
yapmayın

kandırdığını yazdığınızda anlamıştım
Allah yardımcınız olsun

Canim yazdim daha oncede,o adam karisini yem olarak kullaniyor ,tabiki haberi var karisinin benim ex le olan ilskisinden
Adam borc veriyor,tabiki borc senetle ve noter onunde imzalanarak veriliyor
Sonrada karisi devreye giriyor ,ask mesk ,vaadler ve o borcun karsiligini cok daha fazlasiyla istiyorlar.
Bir veriyorsa adam yerine 10 istiyor
Bize yapilan buydu
Ve tabiki borcu verdigi kisinin mali olmasina dikkat ediyor,yoksa parasiz birine neden borc versin

canim su asamada avukati degistirmek dogru olurmu bilmiyorum.
Kadinla ilskisi kesin,ama kabul etmiyor tabi
Kadina tazminat acma hakkim olsa avukatim soylerdi diye dusunuyorum
Bana kocanizin sucu demisti ,kadin onu kullaniyor demisti

Avukatı değiştir. Eve girip çıkarken resimlerini çektir. Kapıcısi ile anlaş vs. Aynı evdeler sürekli birlikteler ise ispatlarsin.

Ama avukatı değiştir sen. Önemli olan kazanıp kazanmaman değil zaten onlar nasıl seni borç ile huzursuz ediyorlar. Sen de onlar senden mal kaçırdıklarına dair davalar vs ile huzursuz edip duracaksin. Kaldıki 3 u anlamış diyorsan kocan yine onlardan veya başkalarından borç alabilir. Bunlar zaten eski taktikler ortaya çıkar ama avukatı değistir. İyi bir avukat ile bu işi halledersin. En azından gör başka bir avukatın fikrini al. Sana farklı bir yol haritası cizebilir.

Canimm eski mesaji alintilamissin
Dava bitti,ben konumu guncelledm ,24 sayfada
dava bitti,borc bitti,bosandim
Baska avukat buldum

gözünüz açık olsun

çok sevindim adınıza

ben sadece ilk mesajınıza göre cevap yazdım.sonraki yazışmaları okumadım.baroya şikayet edin hatta savcılığa suç duyurusunda bulunun ve bunları bir an önce yapın.Şikayet dilekçenizde olayı anlatın ve delillerinizi de ekleyin.Avukat olduğu için adalet bakanlığından soruşturma izni istenir.Olayın ciddiyeti ve delillerinizin sağlam oluşuna göre soruşturma izni verilir. Şikayet için süreniz 6 aydır unutmayın daha da geciktirip hak kaybına uğramayın.
Geçmiş olsun size.

Son düzenleme:
Ben bi noktada takildim.
Bu kadinin kocasi ve esinin borc aldigi arkdas, ayni kisilermi??

Nasil yani karisinin oynasiyla hala 3lu olrak oyun pesindemi bu adam??

Sadece ilk mesaja göre cevap verdim tüm sayfaları okumadım .ilk mesajda da daha fazla yıpranma demiş başkada bir şey yok.

Ben bi noktada takildim.
Bu kadinin kocasi ve esinin borc aldigi arkdas, ayni kisilermi??

Nasil yani karisinin oynasiyla hala 3lu olrak oyun pesindemi bu adam??

sanırım karı koca çete. böyle ağlarına düşürüp adamları soyup soğana çeviriyorlar. konu sahibin kocasıda farkında ama aşıkmış! tüküreyim böyle aşka.

Neler yasanmis bee.
Bi yetmemis ikinci darbe, iki yetmemis ucuncu darbe. Insallah meslekten men edilir o karaktersiz avukat ayrica.
Nasil guzel bi orneksiniz kadinlar adina.
Cok cok guclu ve zeki bi kadinsiniz ve zafer sizin ne mutlu.
Insallah bundan snra cok mutlu olursunz.
Ve dediginizi yapin, gazatecilere, kanallara durumu anlatin. Bi guzel rezil olsunlar. Ozelliklede o avukatin ismini verin. Hatta belki muge anliya cikma olasiligi varsa orya cikin. Bilmiyorum bu vakalara bakiyorlarmi. Ama amac bi guzel rezil etmek dmi

[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim canim
Hala 2 ay surem var ve yarin aksam yeni avukatimla rdv var ,olayi anlaticam.
Malesef cok elimde delilim yok
Ancak dosyalar incelenince benim avukatin beni oldugumdan cok zengin gostermesi,nafaka ihtiyacim yok demesi var.
sanki cocuklari ben yanliz yaptim.Tamam iki kizim buyuk ve unv okuyor bari onlara yardim etsin babalari
Biri tip biri ogretmenlik okuyor ,
Benim haklarimi korumak yerine ,kafasina gore is yapmasi,ve aramizdaki mailler var onlari delil olarak gostericem.
Aslinda davadan cok bir beklentim yok ,ama bir baskasinin guvenini bir daha yikmaz belki.
Ve onun adina duyulsun istiyorum,guya cok saygideger biriydi,ama para onuda satin aliyormus anladim.
Cunki davayi kazansaydi nerdeyse tum mal bana kaliyordu.

Cok tesekkur ederim canim
Hala 2 ay surem var ve yarin aksam yeni avukatimla rdv var ,olayi anlaticam.
Malesef cok elimde delilim yok
Ancak dosyalar incelenince benim avukatin beni oldugumdan cok zengin gostermesi,nafaka ihtiyacim yok demesi var.
sanki cocuklari ben yanliz yaptim.Tamam iki kizim buyuk ve unv okuyor bari onlara yardim etsin babalari
Biri tip biri ogretmenlik okuyor ,
Benim haklarimi korumak yerine ,kafasina gore is yapmasi,ve aramizdaki mailler var onlari delil olarak gostericem.
Aslinda davadan cok bir beklentim yok ,ama bir baskasinin guvenini bir daha yikmaz belki.
Ve onun adina duyulsun istiyorum,guya cok saygideger biriydi,ama para onuda satin aliyormus anladim.
Cunki davayi kazansaydi nerdeyse tum mal bana kaliyordu.[/QUOTE]

O zaman tazminat hakkı da doğar sana cnm. Zararını tazmin etsin onu istersiniz.

sanırım karı koca çete. böyle ağlarına düşürüp adamları soyup soğana çeviriyorlar. konu sahibin kocasıda farkında ama aşıkmış! tüküreyim böyle aşka.
Evet canim aynen boyle
Benim ex asik olunca , o donem hamileydim birde,ben bulantilarla ugrasirken onlar arkamdan oyunlar ettiler
Ama bu onlarin ilk isi degilmis zaten
Aglarina takilicak aptal ariyorlar .

Evet bende merak ediyorum bunu.
Gozunu actimi su an?
eski eşiniz ne durumda şu an
Eski esimi bazan goruyorum .Yikilmis durumda,10 yas birden yaslanmis,bitkin
Anne ,babasi surekli gelip onu affet diye agliyorlar bana
Ex annesigilde kaliyor,ama hala o kadinla gorustugunden eminim,yani benim ex kadinsiz duramaz .
Anne ,babasi ona o kadinla en ufak bir lafin olursa seni sileriz demisler,tabiki gorusuyorsada daha dikkatlidir
Ama psikolojisi bitmis adamin, o kadinla ilgili hep beni kandirdi diye konusuyormus ne kadar dogruysa
Suan ben durumumu duzelttim ,mutluyum diye kiskanclik krizlerinde ,disari cikmama bile dayanamiyor,
Bosandiktan sonra aklina geldi karisi ve cocuklari oldugu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…