Hemen de avukata karşı tarafla anlaşmış yaftası yapıştırılmış.Geçin bu palavraları,bir avukat olarak söylüyorum kendini bilen hiçbir avukat böyle bir anlaşmaya girmez .sonuçları çok ağırdır.Görevi kötüye kullanmaktan ağır ceza mahkemesinde yargılandığı gibi şayet mahkumiyet kararı çıkarsa meslekten de men edilir.
Şahsi fikrim kredi borcunun faizleri artmadan hissenizi elden çıkarın.Diğer türlü daha da mağdur olup yıpranırsınız.
Metres diye tabir ettiğiniz öteki kadına karşı manevi tazminat davasında Yargıtay görüş değiştirdi.Geçen yıl yeni kararla öteki kadına tazminat davası açılmaz dedi.(Bence de doğru olan buydu.Eşinizin size sadakat yükümlülüğü var, öteki kadının değil.esas can yakıp acı veren de eşinizin ihaneti)
Öteki kadına Dava açsanız da reddedilme ihtimali de var unutmayın.Reddedilince de karşı taraf vekalet ücreti ödersiniz.
Boşanma davasında eşinize karşı maddi manevi tazminat talep edin.Oradan kurtarmaya çalışın.
Canim benim avukat beni aldatti ,bunu emin olmasam bende ona karsi dava acmaya hazirlanmazdim.
Benim trde 2 erkek kardesim ,yegenim,kuzenim ve bir cok aile yakinlarim var hukukcu.
Hatta kardesim bir hakim ve ozelden sana yazarim taniyacagindan eminim.Bastan beri kardesim bana o avukati degis dedi durdu ama ben yapamadim ,zor bir donemdi hem maddi hem manevi.
Ama burda kimsem yok malesef,benim avukatta benim o donemdeki acizligimden faydalandi
Bastan beri ben asla mal satisi yapmak istemiyorum bir daire satilarak tum borc kapatilir diye onca dil doktum ,ama o habire hayir tum hakkinizi satip rahat edin dedi durdu.
Benim haberim olmadan benim ex in metresine teklif gondermis ve ben bunu dava sirasinda mahkemede ogrenince deliye dondum..Ben hakimin yaninda asla satmak istemiyorum dediysemde benim avukat beni susuturdu ve mecbursnuz dedi ,baska careniz yok dedi.
Ben davadan cikinca hakimi bekledim,bayan hakime dedim lutfen beni daha cok zora sokucak eger satarsam dedim,benim avukatim kafasina gore is yapiyor dedim,agladim ,kadin bana suan vaktim yok ,bana yazin dedi .
Ben bayan hakime 3 sayfa yazdim ve durumumu anlattim,celseler sadece 10dk lik ve herseyi anlatma firsatin olmuyorki..
Karar cikinca ben inanamadim ,sevincten uctum ama benim avukat saskindi .
Ben hakime ondan habersiz yazdim .
Benim avukat davayi kazandigina sevinicegine bana dedigi sey cok INATSINSINIZ oldu ve ben iyice suphelendim.
Bosanma davasinda ise benim koca is birakti ve kacak calismaya basladi .
Ben dedektif tuttum ve onun calistigini ispatladim ,dedektif zaten resmi olarak calisiyordu ,raporu gecerliydi yani
Ama benim avukat o rapori mahkemeye vermemis,benim zaten hic davaya gelmemi istemedi,
Ve benim avukat mahkemeye beni hem kira geliri var,hem duzenli bir is buldu diye beyan etmis,oysa
Ben hala is bulamadim , arada calisiyorum ,dava sonrasi gidip kavga ettim niye yalan soylediniz diye
Bana ne dedi biliyormusunuz?Tum kadinlarin sorunu zaten bosaninca yuklu bir tazminat alip zengin olmak
Evet bana dedigi buydu.
Ben o benim hakkimdi ,onca arkamdan oyun cevirdiler ,sizde biliyorsunuz dedim
Bana vaktim yok rv alip gelin dedi .
Ben simdi baroya sikayet edicem ,ve yaptiginin bedelini odesin istiyorum ,odemese bile rezil olucak ya bir avukat olarak
Bir tanidigim gazeteci var ,onuda cagirip hepsini anlaticam ,bir guzel teshir edilsin .Artik insanlarin haksizliklarina susmuycam.