kocamin ve metresinin oyunu

Evet canim bastan beri biliyormus zaten
Adam karisini benim ex koca gibi aptallarin onune yem olarak atiyor ,soymak icin ,bir verip yerine 10 aliyor
Bunu en bastan beri anlamistim ama benim koca uckur derdine dustugu icin kor oldu goremedi.
İyi o Zaman şeref yoksunlarından sizi Allah kurtarmış 5 para etmezler

Tek diyebileceğim avukatinizi değiştirin.
yuh e hala mı görememiş gerçekleri?
boşanmayı kabul etti mi eşiniz?
Bosanmayi kabul etmedi,hic bir davaya gelmedi,avukat bile tutmadi
Ama 2 yili gecince hakim bosadi zaten
Alkolu ,siddeti ,ve aldattigi belgelerle sabitti zaten ;zor olmadi bosanmak
Ama benim avukati satin almislar malesef ben tazminat almadan bosandim yani 20bin gibi komik bir rakam verildi
Burda kizlar bana hep yazdilar avukati degisin diye ama imkanim olmadi ,zaten son asamalardi
Yoksa mal varliginin cogu bana kalicakti ,ama benim avukat satti kendini
Simdide dosyamin tekrar incelenmesi icin ve avukatimi baroya sikayet etmek icin hazirlaniyorum

valla harikasın ne diyeyim..
ama avukat hakkını al rahatına bak dedi yazmışsın ya, o ne biçim avukatmış dedim .
varmış demek bir bit yeniği.
devam et, hakkını koyma o şeref yoksunlarında...

inanmıyorum ya.. nereye kadar uğraşmışlar sizinle peşni bırakmamışlar. vay be yazıklar olsun ne diyeyim..

Allah onlardan cikarsin sana nasip etsin o ugruna yoldan ciktiklari mallari iftar vakti oruclu halimle kopuverdi bu dua gonlumden
Sagol canim Amin diyorum tum kalbimle
Soz olsun sana ,son gelismeleri yazicam. valla bana kalirsabu mal la, bu duanin karsiliginda sana buyuk bir altin bilezik alicagim olsun
Hep kk dayim ben ozelden de yazarim tanisirz.
Mal derdinde degilim àma adamin béni vé cocuklarini bir baska kadin ugruna gozden cikarip pacavra gibi atmak istemesi cok dokundu bana .
Allah yanlarina birakmasin cok canimi yaktilar

Amin canım kadının düşmanı yine bi kadın işte Allah boylelerinden uzak tutsun cümlemizi

Eşinin bir sağlık sorunu olur mal derdinde olmazsın, ticarettir bir iflas yaşanır mal derdinde olmazsın ama senelerce

gurbette sende onla debeleneceksin o gidip üç günlük karıya yedirmeye çalışacak. Tabi mal derdinde olacaksın.

Kendin için olmasanda evlatların için mal derdine düşeceksin sen annesin. Hiç öyle düşünme. Sonuna kadar

haklısın

En sonunda sokaklara düşer .Kadın mal paylaşımından gelecekleri bekliyordur.

Siz kendinize bakın o nasıl olsa bulur cezasını.Çok mutlu olun evlatlarınızla inşallah
Canim sagol mesajlarinla bana guc verdin.
Insallah bûlur cezasini
Kadinin ayrilmama sebebi aynen dedigin gibi mal paylasimini bekliyor. Son tekmeyi vurmak icin.
Guzel dileklerin icin Amin diyorum

daxi su mesajini okuyunca burnumun diregi sizladi derler ya valla aynen oyle oldu,aglattin beni

meliSSAnil hep uzaktan takip ediyordum konularını. Rabbim şu mübarek günde dualarını kabul etsin inşaAllah.

Benzerini biz de yaşadık. Önünde sonunda adalet yerini buluyor ilk başta haksızlığa uğrasan da. Gönlünü ferah tut kardeşim.

Son düzenleme:
Bir yil onceki konu hortlamis yine ama
Taktir ettim sizi
Keske avukatı degistirseymissiniz

Evet yipranacaksiniz belki ama avukata da ve muhtesem ucluye de gununu göstermelisiniz bence

Eminim siz de onlar da hakettiğini bulacaktır

Canim cok Tesekkur ederim sagol
Insallah diyeyim
Cunki cok zor hem aldatilmak, hem de sirtindan bicaklanmak .
Ustelik yillarca esim dedigin, ugruna kendini,yillarini feda ettigin adam tarafindan olunca cok daha zor
Sizde yasamissiniz, insallah sizde feraha cikarsiniz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…