kocamin ve metresinin oyunu

ay lütfen müsaade etmeyin size müdahale etmesine bu ne yırtıklıktır yahu..bakın önünüze hatta yaşım geçti çocuklarım büyük demeyin karşınıza adam gibi bir adam çıkarsa birlikte bir yola da çıkın yani.

Evet canim aynen boyle
Benim ex asik olunca , o donem hamileydim birde,ben bulantilarla ugrasirken onlar arkamdan oyunlar ettiler
Ama bu onlarin ilk isi degilmis zaten
Aglarina takilicak aptal ariyorlar .

ahh bir de hamilelik mi vardı orayı kaçırmışım. hamile halinle sana yaşattıklarına bak. Allah bildiği gibi yapsın onları. neyse ki sert kayaya toslamışlar bu defa. başkalarının yuvasına bulaşmasalar bari

Yok canim tabiki onun bir daha hayatimin dis kapi mandali bile olarak yeri yok
Yasimda gecmis degil,asla oyle dusunmuyorum
39 yasini doldurdum ve erken evlendigim icin 18 yasinda anne oldum
Suan zaten konustugum ,biri var ,guvendigim,saygili,kibar ve bir kanun adami oyle diyeyim
Eski sayfalari kapatiyorum birer birer

Klasik olacak ama bir arkadaşımın başına gelmişti.
Arkadaşımın eşi iş arkadaşının eşiyle birliktelik yaşıyor, bunun yanı sıra birde şiddetli şiddet var.
Yanlış yazdım sanmayın baya şiddetli şiddet, kızı yere yatırıp kafasını falan eziyormuş.
Arkadaşım boşanmamak için direniyor tabi burada en büyük suçlu kızın ailesi kesinlikle arkasında durmadı, bir yavrusu vardı, boşanırsan çocuğu bırak öyle gel dediler.
Denedi yapamadı ve geri döndü hemde defalarca yaşandı bu durum.
Neyse konudan uzaklaştık arkadaşım kadının kocasını arayıp durumu anlatıyor ve adam ses çıkarmıyor.
Gayet mutlu mesut devam ediyorlar sapık ilişkilerine.
Demem o ki var böyle pzvenkler.

Canim oglum buyudu 3 yasini doldurdu
dunya yakisiklisi bir adam oldu
Bende diyorum hep sert kayaya tosladilar bir akrep kadinina tosladilar diye

Ne onursuz insanlar var.20 yıllık kocan yaşatıyor bunları sana.Beter olsunlar.Yanlarına bırakma.Avukat bile dolandırıcı çıkmış.Her taraftan oyun düzen.Allah kolaylık versin ve de bolca sabır.Çocuklarınızın hakkını onlara bırakmayın .150 bin Euro derken 20 bin kalmış size.Alabiliyorsanız diğerlerinide kurtarın.

Cunki benim ex isten cikti ,kendini isisiz parasiz gosterdi.
Yoksa batacagini biliyordu
Ben zaten elimden geleni yaparim ,gerisi Allah batirsin onlari insallah

Helal olsun size valla.O kadar namussusuzun arasında gene iyi mücadele etmişsiniz.Sinir bozucu durumlar çaresiz bırakmaya çalışmalar.O avukatıda rezil rüsva edin.Kendini baya açık etmiş

Bildiğin dolandırıcı çetesi kurmuşlar.Kimbilir daha kaç kişiyi dolandırdılar böyle.

avukat sunmamıştı raporunu mahkemeye sonra ne oldu kaçak çalışmadan ceza falan aldımı ?
Evet canim benim avukat mahkemeye sunmamis
Ceza almadi cunki benim exe haber ulastiranlar oldu
Bir sureligine is birakti yakalanmamak icin ,kontrol olsa yanardi cunki
Ama simdi yine calisiyor,artik benim icin degeride kalmadi zaten
Umarim birgun kendiliginden yakalanir ,cezasini oder

Ben bi noktada takildim.
Bu kadinin kocasi ve esinin borc aldigi arkdas, ayni kisilermi??

Nasil yani karisinin oynasiyla hala 3lu olrak oyun pesindemi bu adam??
evet canim ikisi ayni kisiler
Bize borc veren kisi ve benim eski koca bu adamin karisyla ilskisi vardi
Adam karisinin baskasiyla ilskisine razi ,onun icin onemli olan para getirmesi
Benim eski koca ise onlarla birlikte ,cunki kendisine buyuk vaadlerde bulunmuslardi,sirket kurmak para basmak gibi

Beter olsun.

A AdventureTime
daha once yazdigim mesaji kopyaliorum

Ohh icimin yaglari eridi.
Kendi etti kendi buldu.
Sen evdeki gul gibi karina oyunlar oyna, snra bak gor gununu.
Cocuklariniza uzuldum ben ama ya, yazik " dag gibi" bi baba modelini asla goremiycekler. Onlar neresinde sahi bu olaylarin su an? Kizginlarmi babalarina yada ailesine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…