- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.066
- 37
-
- Konu Sahibi meliSSAnil
ay lütfen müsaade etmeyin size müdahale etmesine bu ne yırtıklıktır yahu..bakın önünüze hatta yaşım geçti çocuklarım büyük demeyin karşınıza adam gibi bir adam çıkarsa birlikte bir yola da çıkın yani.Eski esimi bazan goruyorum .Yikilmis durumda,10 yas birden yaslanmis,bitkin
Anne ,babasi surekli gelip onu affet diye agliyorlar bana
Ex annesigilde kaliyor,ama hala o kadinla gorustugunden eminim,yani benim ex kadinsiz duramaz .
Anne ,babasi ona o kadinla en ufak bir lafin olursa seni sileriz demisler,tabiki gorusuyorsada daha dikkatlidir
Ama psikolojisi bitmis adamin, o kadinla ilgili hep beni kandirdi diye konusuyormus ne kadar dogruysa
Suan ben durumumu duzelttim ,mutluyum diye kiskanclik krizlerinde ,disari cikmama bile dayanamiyor,
Bosandiktan sonra aklina geldi karisi ve cocuklari oldugu.
Evet canim aynen boyle
Benim ex asik olunca , o donem hamileydim birde,ben bulantilarla ugrasirken onlar arkamdan oyunlar ettiler
Ama bu onlarin ilk isi degilmis zaten
Aglarina takilicak aptal ariyorlar .
Yok canim tabiki onun bir daha hayatimin dis kapi mandali bile olarak yeri yokay lütfen müsaade etmeyin size müdahale etmesine bu ne yırtıklıktır yahu..bakın önünüze hatta yaşım geçti çocuklarım büyük demeyin karşınıza adam gibi bir adam çıkarsa birlikte bir yola da çıkın yani.
Canim oglum buyudu 3 yasini doldurduahh bir de hamilelik mi vardı orayı kaçırmışım. hamile halinle sana yaşattıklarına bak. Allah bildiği gibi yapsın onları. neyse ki sert kayaya toslamışlar bu defa. başkalarının yuvasına bulaşmasalar bari
Canim oglum buyudu 3 yasini doldurdu
dunya yakisiklisi bir adam oldu
Bende diyorum hep sert kayaya tosladilar bir akrep kadinina tosladilar diye
sagol ablasimaşallah subanallah. Allah ömrünü uzun ve hayırlı etsin paşanın..
Ne onursuz insanlar var.20 yıllık kocan yaşatıyor bunları sana.Beter olsunlar.Yanlarına bırakma.Avukat bile dolandırıcı çıkmış.Her taraftan oyun düzen.Allah kolaylık versin ve de bolca sabır.Çocuklarınızın hakkını onlara bırakmayın .150 bin Euro derken 20 bin kalmış size.Alabiliyorsanız diğerlerinide kurtarın.Avukat konusunda cok pisman oldum canim
Bu kez 2 bayan Avukat tuttum vé yakinda eski avukatimà dava acicam vé onà odedigim 6bin euronun iadesini istiyceM.
Tabiki bu surec cok yiparatici vé masrafli
Bazan herseyi bos vereyim diyorum àma onuda yapamiyorum
Cunki benim ex isten cikti ,kendini isisiz parasiz gosterdi.Ne onursuz insanlar var.20 yıllık kocan yaşatıyor bunları sana.Beter olsunlar.Yanlarına bırakma.Avukat bile dolandırıcı çıkmış.Her taraftan oyun düzen.Allah kolaylık versin ve de bolca sabır.Çocuklarınızın hakkını onlara bırakmayın .150 bin Euro derken 20 bin kalmış size.Alabiliyorsanız diğerlerinide kurtarın.
Helal olsun size valla.O kadar namussusuzun arasında gene iyi mücadele etmişsiniz.Sinir bozucu durumlar çaresiz bırakmaya çalışmalar.O avukatıda rezil rüsva edin.Kendini baya açık etmişCanim benim avukat beni aldatti ,bunu emin olmasam bende ona karsi dava acmaya hazirlanmazdim.
Benim trde 2 erkek kardesim ,yegenim,kuzenim ve bir cok aile yakinlarim var hukukcu.
Hatta kardesim bir hakim ve ozelden sana yazarim taniyacagindan eminim.Bastan beri kardesim bana o avukati degis dedi durdu ama ben yapamadim ,zor bir donemdi hem maddi hem manevi.
Ama burda kimsem yok malesef,benim avukatta benim o donemdeki acizligimden faydalandi
Bastan beri ben asla mal satisi yapmak istemiyorum bir daire satilarak tum borc kapatilir diye onca dil doktum ,ama o habire hayir tum hakkinizi satip rahat edin dedi durdu.
Benim haberim olmadan benim ex in metresine teklif gondermis ve ben bunu dava sirasinda mahkemede ogrenince deliye dondum..Ben hakimin yaninda asla satmak istemiyorum dediysemde benim avukat beni susuturdu ve mecbursnuz dedi ,baska careniz yok dedi.
Ben davadan cikinca hakimi bekledim,bayan hakime dedim lutfen beni daha cok zora sokucak eger satarsam dedim,benim avukatim kafasina gore is yapiyor dedim,agladim ,kadin bana suan vaktim yok ,bana yazin dedi .
Ben bayan hakime 3 sayfa yazdim ve durumumu anlattim,celseler sadece 10dk lik ve herseyi anlatma firsatin olmuyorki..
Karar cikinca ben inanamadim ,sevincten uctum ama benim avukat saskindi .
Ben hakime ondan habersiz yazdim .
Benim avukat davayi kazandigina sevinicegine bana dedigi sey cok INATSINSINIZ oldu ve ben iyice suphelendim.
Bosanma davasinda ise benim koca is birakti ve kacak calismaya basladi .
Ben dedektif tuttum ve onun calistigini ispatladim ,dedektif zaten resmi olarak calisiyordu ,raporu gecerliydi yani
Ama benim avukat o rapori mahkemeye vermemis,benim zaten hic davaya gelmemi istemedi,
Ve benim avukat mahkemeye beni hem kira geliri var,hem duzenli bir is buldu diye beyan etmis,oysa
Ben hala is bulamadim , arada calisiyorum ,dava sonrasi gidip kavga ettim niye yalan soylediniz diye
Bana ne dedi biliyormusunuz?Tum kadinlarin sorunu zaten bosaninca yuklu bir tazminat alip zengin olmak
Evet bana dedigi buydu.
Ben o benim hakkimdi ,onca arkamdan oyun cevirdiler ,sizde biliyorsunuz dedim
Bana vaktim yok rv alip gelin dedi .
Ben simdi baroya sikayet edicem ,ve yaptiginin bedelini odesin istiyorum ,odemese bile rezil olucak ya bir avukat olarak
Bir tanidigim gazeteci var ,onuda cagirip hepsini anlaticam ,bir guzel teshir edilsin .Artik insanlarin haksizliklarina susmuycam.
Bildiğin dolandırıcı çetesi kurmuşlar.Kimbilir daha kaç kişiyi dolandırdılar böyle.Canim yazdim daha oncede,o adam karisini yem olarak kullaniyor ,tabiki haberi var karisinin benim ex le olan ilskisinden
Adam borc veriyor,tabiki borc senetle ve noter onunde imzalanarak veriliyor
Sonrada karisi devreye giriyor ,ask mesk ,vaadler ve o borcun karsiligini cok daha fazlasiyla istiyorlar.
Bir veriyorsa adam yerine 10 istiyor
Bize yapilan buydu
Ve tabiki borcu verdigi kisinin mali olmasina dikkat ediyor,yoksa parasiz birine neden borc versin
Kaçak çalışıyor demiştiniz şikayet etsenizCunki benim ex isten cikti ,kendini isisiz parasiz gosterdi.
Yoksa batacagini biliyordu
Ben zaten elimden geleni yaparim ,gerisi Allah batirsin onlari insallah
ettim canim,hatta dedektif tutarak rapor hazirlattimKaçak çalışıyor demiştiniz şikayet etseniz
avukat sunmamıştı raporunu mahkemeye sonra ne oldu kaçak çalışmadan ceza falan aldımı ?ettim canim,hatta dedektif tutarak rapor hazirlattim
Evet canim benim avukat mahkemeye sunmamisavukat sunmamıştı raporunu mahkemeye sonra ne oldu kaçak çalışmadan ceza falan aldımı ?
evet canim ikisi ayni kisilerBen bi noktada takildim.
Bu kadinin kocasi ve esinin borc aldigi arkdas, ayni kisilermi??
Nasil yani karisinin oynasiyla hala 3lu olrak oyun pesindemi bu adam??
Eski esimi bazan goruyorum .Yikilmis durumda,10 yas birden yaslanmis,bitkin
Ex annesigilde kaliyor,ama hala o kadinla gorustugunden eminim,yani benim ex kadinsiz duramaz .
Anne ,babasi ona o kadinla en ufak bir lafin olursa seni sileriz demisler,tabiki gorusuyorsada daha dikkatlidir
Ama psikolojisi bitmis adamin, o kadinla ilgili hep beni kandirdi diye konusuyormus ne kadar dogruysa
Suan ben durumumu duzelttim ,mutluyum diye kiskanclik krizlerinde ,disari cikmama bile dayanamiyor,
A AdventureTimeCanim yazdim daha oncede,o adam karisini yem olarak kullaniyor ,tabiki haberi var karisinin benim ex le olan ilskisinden
Adam borc veriyor,tabiki borc senetle ve noter onunde imzalanarak veriliyor
Sonrada karisi devreye giriyor ,ask mesk ,vaadler ve o borcun karsiligini cok daha fazlasiyla istiyorlar.
Bir veriyorsa adam yerine 10 istiyor
Bize yapilan buydu
Ve tabiki borcu verdigi kisinin mali olmasina dikkat ediyor,yoksa parasiz birine neden borc versin
Eski esimi bazan goruyorum .Yikilmis durumda,10 yas birden yaslanmis,bitkin