- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
-
- Konu Sahibi meliSSAnil
canim 39 yasinsayimKadının kocası kesin biliyor karısının onu aldattığını...
3'lü grup yapıorlardır belkide rezillerr...
Kesinlikle vazgeçme.. Yaşınız kaç bu arada 20 yıllık ewlilik demişsiniz, çocuklarınız kaç yaşında?
Kanitlarim var canim ,dava da uzadikca uzuyorkadının kocası tüm olanlardan haberdar mı yani?
vazgeçme arkadaşım kendine iyi bir avukat bul ve haklarını savun.
ayrıca kadından da davacı olabilirsin.
kanıtların var mı?
Sagol canim ,bende sagligimdan olucam diye korkuyorum ,bu stres gercekten cok agirÇok kötü bir durum, artık kimseye güvenemeyeceğini hissetmek, bence bir de bir psikologdan yardım alın, para kısmına takılıp onu halledeyim derken ruhunuzu tamir etmeyi unutmayın, onun acısı sonra çıkar,atlatmak çok zor.Tüm kalbimle iyi dileklerimi yolluyorum,Allah kolaylık versin
Sagolun manevi desteginiz cok degerliydi Allah razi olsun arkadasimHayırlı mübarek cuma günü Allah ım böyle pislik insanlara cezalarını bu Dünya'da da versin inşallah ,Allah yardımcınız olsun
Bu olaylar ilk oldugu zaman evimin onunde arabama hasar verildi hemde bir cok defakonu sahıbı dava konusunda b işey diyemicem de bu ne ali cengız oyunu böyle bunlar çok şukur senın canına kast etmemışler kurtar kendını guzelım bır an önce
Yaa böyle zevklere sahip olan bir sürü çift war, baksana birbirlerini tutuyorlar hep..canim 39 yasinsayim
cocuklar 19,18,6 ve 2 yasina giricek bir oglum var
Burda zaten uclu grup yapiyolar diye milletin dilinde
Ve 50 yasinda benim rezil koca hayvan herif
Ya kusura bakmayin sinirlerim tavan yapiyor bazan
Suan calismiyorum ama haziran ayinda basliycam isecanim sen calisiyormusun?
bi gelirin varmi?
Bana yipraniyorsun ,bosver diyor kendine huzurlu bir hayat kurarsin diyorne biçim avukat hak aramak yerine vazgeçmeyi mi savunuyor.
nasıl yani karısının kendini aldattığını bilerek hala aynı evde mi kalıyorlar?Kanitlarim var canim ,dava da uzadikca uzuyor
kadinin kocasi tabiki durumu biliyor ayni evi paylasiyorlar
ben kendi açımdan bakıyorum da böyle bir kumpasın içine düşseydim istediklerini eline vermemek için elimden geleni yapardım ben biraz değil baya baya kinci bir yapıya sahibim sanırım biraz ondan kaynaklı hele aldatılma var işin içinde elimden geleni ardıma koymazdım beter ederdim onuBana yipraniyorsun ,bosver diyor kendine huzurlu bir hayat kurarsin diyor
Zorlu bir süreç, stress yapmakta haklısın ama sen güçlü ol, bırak o sorun etsin. Umarım en rahat biçimde atlatırsın bu süreci.Oda kaybederek yikilicak insallah.Tekrar avukatima israrla ,inatla soyluycem ben hakkimi satmiycam ne gerekiyorsa yapin diye.
iste bazan bu stres beni bunaltiyor ,Mahkeme stresi ,orda bulunmak,ne karar cikicagini bilmemek,ortam beni cok geriyor,hersey bitsin kurtulayim istiyorum.