- 23 Ağustos 2012
- 49.678
- 230.422
-
- Konu Sahibi meliSSAnil
Delil olarak ses kaydını kullanamaz canım, sadece hakim üzerinde kanaat oluşturur ama eğer mahkemeye sunacağı başka bir delil bulamazsa işe yaramaz.
Vallahi bu ornekti diyeyim lakin kon sahibesinin elinde zaten delil varmis.
Bilmiyorum, insanlarin bu kadar rezillesecegine inanmak icin delil gerek cunku. Zira burdaki kimse inanamadi.
Ses kaydini denedim ama hep inkar etti temkinli konustu.Ama mesajlari yeterince belli zaten ve hergun geceleri bile defalarca konusmuslar.Gecenin 1 inde 3 unde kadina cinsel icerikli mesajlar gondermis tabi karsilikli.Ben hepsini kayit ettim ve fotosunu cekip sakladim .Ama sadece yakaladiklarimin tabiki.Oncesini hep silmis.En son mesajlari nedense taslaklara kaydedilmisti yaklasik 30 belki daha fazla mesaj.Belkide bilmeyerek kaydetti ve bende onlari cikrttim avukata verdim.Delil olarak ses kaydını kullanamaz canım, sadece hakim üzerinde kanaat oluşturur ama eğer mahkemeye sunacağı başka bir delil bulamazsa işe yaramaz.
Mahkeme dokuman olarak ıstese cıkmazmı bunlar operatorlerden detaylarıyla verırlermı kı?Ses kaydini denedim ama hep inkar etti temkinli konustu.Ama mesajlari yeterince belli zaten ve hergun geceleri bile defalarca konusmuslar.Gecenin 1 inde 3 unde kadina cinsel icerikli mesajlar gondermis tabi karsilikli.Ben hepsini kayit ettim ve fotosunu cekip sakladim .Ama sadece yakaladiklarimin tabiki.Oncesini hep silmis.En son mesajlari nedense taslaklara kaydedilmisti yaklasik 30 belki daha fazla mesaj.Belkide bilmeyerek kaydetti ve bende onlari cikrttim avukata verdim.
Ses kaydini denedim ama hep inkar etti temkinli konustu.Ama mesajlari yeterince belli zaten ve hergun geceleri bile defalarca konusmuslar.Gecenin 1 inde 3 unde kadina cinsel icerikli mesajlar gondermis tabi karsilikli.Ben hepsini kayit ettim ve fotosunu cekip sakladim .Ama sadece yakaladiklarimin tabiki.Oncesini hep silmis.En son mesajlari nedense taslaklara kaydedilmisti yaklasik 30 belki daha fazla mesaj.Belkide bilmeyerek kaydetti ve bende onlari cikrttim avukata verdim.
Sesli görüşmeler çıkmaz, yalnızca konuştukları saat ve süre çıkar. Kaydettiği smsleri mahkemeye delil olarak sunduklarında zaten gsm operatöründen gerekli döküman mahkeme marifeti ile istenir ve operatör verir canım.Mahkeme dokuman olarak ıstese cıkmazmı bunlar operatorlerden detaylarıyla verırlermı kı?
Canim sagolÖnce avukatını değiştir.
Mal paylaşımı beyanı yaparken mallar yarı yarıya paylaşılacak.
Aldatıldığına dair delil bulmak zorundasın bunu yapabilirsen hem kadın hem eşin için tazminat talebinde bulunabilirsin.
Oyunu kanıtlarsan mahkeminin takdiri ne olur bilemiyorum, buna dair bir yargıtay kararı bulamadım daha derin araştırma yaparım.
Eğer yargıtay tarafından bu durum göz ardı ediliyorsa o halde borcuda yarı yarıya paylaşmak durumunda kalacaksınız.
Heh tamam işte mesajlar falan cıksa detayıyla buda yeterlı olur zaten yeterınce dımı.. cunku normal bı sekılde dokuman ıstedıgınde detayı ıcerıgı cıkmıyor onu bılıyorum ama bu durumda ne olur onu bılmıyorum..Sesli görüşmeler çıkmaz, yalnızca konuştukları saat ve süre çıkar. Kaydettiği smsleri mahkemeye delil olarak sunduklarında zaten gsm operatöründen gerekli döküman mahkeme marifeti ile istenir ve operatör verir canım.
Yalnız siz gercekten avukat konusunda farklı bı avukatla gorusup onunda goruslerını alın bence bunu göz ardı etmeyın..Canim sagol
Benim avukatim bosanma dilekcesinde kocamin bu ikisiyle beni aldattigini oyuna getirdigini,iyi niyetimden faydalandigini belirterek tum mallari geri talep etti.Tabi karar ne olur bilemiyorum ve kocam o kadina defalarca para aktarmis hesabina bu banka kayitlarinda var.Artik davayi bekliycem insallah hersey apacik cikarda kybeden onlar olur
Yapicam canim valla burdaki kizlar yazinca bende suphelendim adamdan fazla rahat davraniyor.Ya kendine cok guveniyor yada beni umursamiyor.Yada ben avukata davayi kazanirsn yuzdelik vericem diye anlasmam lazim ki ciddiye alip gayret etsin.Adam.al hakkini cik git rahat et diyor yaYalnız siz gercekten avukat konusunda farklı bı avukatla gorusup onunda goruslerını alın bence bunu göz ardı etmeyın..
İşte cok umursamazda denilebilir bu durumda acaba odamı işin içinde diye bile dusunuyo ınsan cunku konu zaten yılan hıkayesı olmus avukatta bunlardan cıkarsa sasırmam.. Siz önlemınızı alın kafanız rahat olsun bence..Yapicam canim valla burdaki kizlar yazinca bende suphelendim adamdan fazla rahat davraniyor.Ya kendine cok guveniyor yada beni umursamiyor.Yada ben avukata davayi kazanirsn yuzdelik vericem diye anlasmam lazim ki ciddiye alip gayret etsin.Adam.al hakkini cik git rahat et diyor ya
Ya kilic baligi nasil yani simdi o mesajlar kabul gormezmi?No lar belli yazilanlar kime gonderildigi apacik belli.Avukatim aldi ama Kabul gormez demedi yanliz sahit olsa iyi olur dedi .Aralarindaki ilskiye herkes sahit ama kimse sahitlik yapmak istemiyor malesef.Fotosunu çekip sakladığın mesajlar arasından fiziki olarak göndeirlmiş olanlar kabul götebilir ama taslaklar görmez. Eğer mailleşme ihtimalleri varsa, eşinin mail adresininincelenmesi için talepte bulunabilirsin.
Heh tamam işte mesajlar falan cıksa detayıyla buda yeterlı olur zaten yeterınce dımı.. cunku normal bı sekılde dokuman ıstedıgınde detayı ıcerıgı cıkmıyor onu bılıyorum ama bu durumda ne olur onu bılmıyorum..
Yanı oda var hat degıstırme olayını dusunmedıydım ben..Şimdi bu aldatma olayı mahkemeye intikal ettiğinden adam ve kadın akıllılık yapıp şu anki hatlarını kullanmaktan cayabilirler ve kendilerine ait olmayan başka bir hat üzerinden konuşmaya ve sms göndermeye devam edebilirler. Bu durumda, geçmişe dönük olarak gün, saat bilgisine ulaşabilseler bile bundan sonraki kayıtların dinlenmesi söz konusu olduğunda elleri boş kalacak.Bu yüzden bekleyip göreceğiz.
Aynen canim kocam hattini iptal ettirip yeni hat almis nosu degismis ama kadindan haberim yok .Şimdi bu aldatma olayı mahkemeye intikal ettiğinden adam ve kadın akıllılık yapıp şu anki hatlarını kullanmaktan cayabilirler ve kendilerine ait olmayan başka bir hat üzerinden konuşmaya ve sms göndermeye devam edebilirler. Bu durumda, geçmişe dönük olarak gün, saat bilgisine ulaşabilseler bile bundan sonraki kayıtların dinlenmesi söz konusu olduğunda elleri boş kalacak.Bu yüzden bekleyip göreceğiz.
Ya kilic baligi nasil yani simdi o mesajlar kabul gormezmi?No lar belli yazilanlar kime gonderildigi apacik belli.Avukatim aldi ama Kabul gormez demedi yanliz sahit olsa iyi olur dedi .Aralarindaki ilskiye herkes sahit ama kimse sahitlik yapmak istemiyor malesef.
ONCELIKLE AVUKATINIZI DERHAL DEGISTIRIN IYI BIR AVUKAT BULUN VE BUNU DERHAL YAPIN HAK KAYBINA UGRAMAMAK ICIN .. NEYIN KAFASINI YASAMIS ANLAMIS DEGILIM AVUKAT DEDIGIN MUVEKILLININ HAKKINI SAVUNUR BOSVER SAT GITSIN VS DEMEMELI ... IKINCISI DELIL KANIT ELINIZDE HER NE VARSA ALDATILMAYLA ILGILI DIGER KONULARLA ILGILI HEM ESINIZE HEMDE O KADINA YUKLU MIKTARDA MADDI MANEVI TAZMINAT DAVASI ACIN... COCUKLARINIZ VE KENDINIZ ICIN NAFAKA TALEP EDIN.. UCUNCUSU BUNUDA ACILEN YAPIN CUNKU ESINIZ HER AN UZERINDEKI MAL VARLIKLARINI BASKASINA DEVREDEBILIR SIRF TAZMINATTAN KACMAK ICIN .. HAKKINIZ NEYSE SOKE SOKE ALIN LUTFEN .. AMA ILK BASTA AVUKATINIZI DEGISTIRIN UNUTMAYIN BU COK ONEMLI.. DOLANDIRICIDA OLABILIR BU UCLU BUNLARLA ILGILI DELIL KANIT FOTORAF VS TOPLAMAYA GAYRET EDIN ISIN PESINI BIRAKMAYIN CAKTIRMADAN ALIN BU KAYITLARI..
Ne desemki insallah bana hak vericek bir hakime denk gelirim.Ama sadece aldatma degil siddet ve alkol de vardi onlari inkar edemez en azindan.Cunki alkol tedavisi gordu ama fayda etmedi defalarca poliste kayitlari var siddet uyguladi rapor aldim ve ceza verildi yani yine suclu durumda.Bak şimdi canım, normalde sen bana sms gönderdiğinde bu smsin saati ve dakikası gsm operatörünce kayıt ediliyor ama içeriği kayıt edilmiyor. Ben seni mahkemeye versem ve hat takibe alınsa, senin gönderdiğin smsin içeriğide kayıt ediliyor. Bunda net olalım.
Senin durumunda, verdiğin delillere bakacaklar, smsleri gönderen kişiler belli, gün ve saat belli bunu operatörden alacakları döküman ile karşılaştıracaklar. Buna göre delil olarak kabul görüp görmeyeceği anlaşılacak. Buradan kesinlikle kabul olur veya kesinlikle kabul olmaz diyemeyiz, bazen çok garip hakimlere denk geliyor insan. Birinin delil olarak kabul ettiğini başkası akıl almaz biçimde kabul etmeyebiliyor.