kocamin ve metresinin oyunu

Slm kizlar
Kisaca ozetliycem ama toparlayabilirsem insallah cunki uzun ve karmasik bir konu
20 yillik evlilik ,4 cocuk ve sonrasinda hic beklemedigim bir sekilde esimin arkadasinin karisiyla beni aldatmasi ,siddet derken bosaniyorum .
Bugun ki sorunum ise bosanma davam suruyor ,esimle ortak mallarimiz var.Bir kac yil once yuklu bir miktara gayri menkul almistik,paramiz yetmedigi icin kredi aldik ve krediyi bize esimin bir arkadasi verdi.Sonrasinda ise esim o arkadasinin esiyle beni aldatmaya baslamis ve ben hep supheleniyordum ama konduramiyordum .
Neyse esim bir sure sonra calismayi birakti ,tum gun bu kadinla gezip egleniyormus tabi biz bir sure sonra krediyi odeyemez hale geldik.Ben hamileydim bunlari sonradan ogrendim hamileligimin son donemlerinde.
Tabi borc odenmeyince o kadin ve kocasi uzerimize cullandi ya odersiniz yda mallariniza el koydururuz diye.
Esim ise cok rahat ,orali olmuyor meger zaten ucude aralarinda anlasmislar .Bastan beri kredi verilmesi, esimin isi birakip bilincli olarak borcu odenemeyecek hale getirmesi,yani planlanmis hersey.
Aptal olan benmisim meger kocama sinirsiz guvendigim icin
Suan is ariyorum,borclari bir daire satarak kapatmamiz mumkun ama kocam olucak adi buna yanasmiyor
Amaci benim kendi hakkimi sattirmak ,bosanma oncesi mal paylasimini azaltmak ,tabi mallari yari fiyatina satmami istiyorlar.
Davalar cok uzun suruyor ,bunaldim artik kaldiramiyorum
Ya kendi hakkimi ucuza saticam Allaha havale edip gidicem huzurlu olayim yeter diycem
Yada hakkimi savunayim derken yillarim gecicek ,ofkeyle,stresle,yorgun ,cocuklarimla yeterince ilgilenemeyerek
Avukatim birakin diyor hakkinizi satip rahat edin diyor
Ama bunu istemiyorum ,ya sonra pisman olursam.Zaten onlarin istedigi bu
Napicagimi bilmiyorum ,heran karar degistiriyorum
Avukatını değiştir

Bu olaylar ilk oldugu zaman evimin onunde arabama hasar verildi hemde bir cok defa
Hani bir kez olsaydi neyse tesaduf derdim ama 3_4 kez oldu
Bende savciliga sikayette bulundum ve beni takip ettiriyorlardi
Ama ilk supheli kocam ve o kari koca oldugu icin uzun surmedi ,savciliktan cagrildilar ve benim sokagimdan gecmelri yasak
Benim sakam olmadigini anladilar,dik durmaya calisiyorum ama birde bana sorun odum kopuyor ,yuregim agzimda ve psikolojim altust

Psikolog'a git canim. Tüm sinirini, üzüntünü orada kus. Ve piskologta seni bu konuda yardim etsin. Senin huzur arayisinda yardim etsin. Ve kendine bir söz ver, kendi evine girdigin anda tüm sinir ve stresi disarda birak. Cocuklarina odaklan. Onlara ile oyna, aktiviteler yap, disariya git.

Sonuçta bir düsün, onlar sinir stres yapiyor mu? Onlar hak ettigi halde, niye senin psikolojin, sagligin bozuluyor?? Söyledigim seyler çok zor biliyorum fakat senin psikolojin bozulmasi, sadece onlari mutlu eder. Artik silkelenmen ve toparlanman lazim canim. Eminim psikolog bunda çok yardimci olur

Ve haklarindan asla ve asla vazgeçme! Onlarda sürünsün, o paraciklara ancak rüyalarinda görsünler! Ve avukatini acilen degistir. Ya karsi taraf ile anlasma yapti bu avukat, yada çok tembel bir avukat. Yani dava biraz kompleks oldugu için, kolay para degil avukat için. Her ihtimalde, degistir o avukati. Azimli, senin hakkini savunmak istiyen bir avukat, senin psikolojinede iyi gelecektir canim.

asla davanın peşini bırakma o mallarda çocuklarının da hakları var onların geleceği için peşin düş.

canım sen o avukatı derhal değiştir eğer vazgeçersen kendini enayi yerine konmuş hissediceksin huzurlu değil kendin için değil çocukların için davana devam et sakın vazgeçme

bide kötü olan cocugunuzun biri 6 digeri 2 yasinda bunlarin daha size cok ihtiyaci var yani 2 yasindaki belki ögleye Kadar kresteyken calisabilirsiniz ya daha sonra?
büyükler napiyor okuyorlarmi?

esiniz ne is yapiyordu da bu Kadar mallari var?
Evet canim kucuk cocuklar elimi kolumu bagliyor ama yinede guclu olmaya calisiyorum
Buyuk kizim cocuk egitimi aliyor ,bir kucgu ise tip 2 ci sinif
Ama 6 yasindaki kizim bu olaylardan cok kotu etkilendi ve surekli hircin ,okula gitmek istemiyor,surekli ilgi sevgi bekleyen bir cocuk.Birde ustune kardes gelince daha da cekilmez oldu .
Kocam burda insaat sirketi vardi ve cok kazaniyordu.

hemen maddi ve manevi tazminat davası aç eşine açtın mı bilmiyorumm tazminat rakamlarını da yüksek tut madem geliriniz varmış bak bakalım o zaman ne oluyor
Dava acildi canim maddi ve manevi
Ilk davayi kazandim ve 40 bin lira oduycek bu kucuk bir miktardi siddet uyguladigi icindi.
Bosanmada ise miktar 150 bin euroyu bulucak ,tabiki pes etmek istemiyorum ama cok geriliyorum ve uzun suruyor

Ilk davayi kazandim ve 40 bin lira oduycek bu kucuk bir miktardi siddet uyguladigi icindi.
Bosanmada ise miktar 150 bin euroyu bulucak ,tabiki pes etmek istemiyorum ama cok geriliyorum ve uzun suruyor

Sakin pes etmeyin. Hakkinizi asla vermeyin, inanin olayin sicakligi gecince cok pisman olursunuz. Sizi aptal yerine koymaya calisiyorlar buna izin vermeyin.

Etme pes sakın . Kadına da dava aç
tme

o nasıl avukatmış ya. "amaaaan, boşver be gülüm!" havasında.

dedem yıllar önce biriyle mahkemelik olmuş. bir avukat tutmuş. anında çözülecek dava 6 yıl sürmüş. avukat da onlardanmış. güya dedemin alacağı vardı, soyup soğana çevirmişler adamı.

velhasıl kelam avukatınız ya sizi sallamıyor ya da resmen onlardan.

Canim bosanma davasi 1.5 yildir acildi ama ilerleme yok.Davayi ben actim ama o avukat bile tutmadi davaya gelmedi sagda solda bosanmam deyip duruyor.Borc ikimizin adina imzalandi .Mallar da ikimizin adina ama daha once evlilik surecinde edindigimiz tum mal benim uzerimeydi ve aramizda evlilik anlasmasi vardi yani mal kimin uzerineyse ona aitti .Ama yeni aldigimiz gayri menkuller icin esim israr etti ikimizin adina yaptirdi.O donem pek umursamadim kac yillik evliyiz esime guvenmeyip kime guvenicem diye kabul ettim .Meger niyeti bastan kotuymus anlayamadim sonrasindada beni fiziksel ve psikolojik siddetle kendi hakkimdan vazgecip nerdeyse ucte bir fiyatina satmam icin baski siddet heryolu denedi.Sikayet ettim ve 2 yil hapis ve 40 bin lira kadar tazminata mahkum oldu .Zaten suan eve giris yasagi var gorusmuyoruz .
Avukat meselesini ilk firsatta gidicem gercekten burdaki herkes ayni goruste ve sizler daha objektif bakiyorsunuz .Yanliz pek firsatim yok cok yogunum kendi avukatimla bile daha cok mail yoluyla gorusebiliyorum.
Bilgiler icin sagol.
Sen epeyce yol katetmişsin aslında. Benim söylememe gerek bile kalmamış baksana. :KK16: Yine de umarım işine yarar bilgiler olmuştur. Madem böyle cezaları var hakim seni destekler zaten bence. Umarım en kısa sürede kurtulursun canım..

Allah yardimciniz olsun. Çocuklarınızın hakkını yedirmeyin kimseye.

Bi de anlamadigim şu eşinizin arkadaşı bilmiyormu metres olayını ?!

Sen epeyce yol katetmişsin aslında. Benim söylememe gerek bile kalmamış baksana. :KK16: Yine de umarım işine yarar bilgiler olmuştur. Madem böyle cezaları var hakim seni destekler zaten bence. Umarım en kısa sürede kurtulursun canım..
Boyle dusunmene sevindim canim ya bana cesaret verdin .Ben sanki hersey ayni ilerlemiyor diye dert ediyorumm ,hukuki surec cok yavas ilerliyor,elimden geleni yapmaya calisiyorum
Guzel dileklerin icin sagol
Allah yardimciniz olsun. Çocuklarınızın hakkını yedirmeyin kimseye.

Bi de anlamadigim şu eşinizin arkadaşı bilmiyormu metres olayını ?!
Evet canim adam karisinin esimle oldugunu biliyor tabiki ayni evi paylasiyorlar
Zaten cocuklarim guc veriyor bana yoksa herhalde coktan bu yasadiklarimi kaldiramayip katil olurdum Allah korusun

Kadına da kadının kocasına da dava aç adamın ailesine de söyle kadının da p... K

Yani benim kocam arkadasinin esiyle ilskisi var ve arkadasida bunu bastan beri biliyormus zaten
Karisinin baska adamla ilskisine razi oluyor cunki karsiliginda benim kocami kullaniyorlar
Benim aptal kocanin o kadina olan zaafindan kadinin kocasi faydalaniyor
Şuraya kussam çok mu iğrenç olurum !
Bunlar kadar olmaz herhalde!!:confused:

Boyle dusunmene sevindim canim ya bana cesaret verdin .Ben sanki hersey ayni ilerlemiyor diye dert ediyorumm ,hukuki surec cok yavas ilerliyor,elimden geleni yapmaya calisiyorum
Guzel dileklerin icin sagol

Evet canim adam karisinin esimle oldugunu biliyor tabiki ayni evi paylasiyorlar
Zaten cocuklarim guc veriyor bana yoksa herhalde coktan bu yasadiklarimi kaldiramayip katil olurdum Allah korusun
Allah islah etsin onları.
Siz kendinize yeni yol çizmeye bakın

Konuyu hortlatmak oluyor ama yinede son gelismeleri yazmak istedim.
Konuyu actigimda cok zor bir donem geciriyordum,ex kocam ,arkadasi ve karisi bana etmedikleri kalmamisti.
Biz bir bina almistik ve banka kredisi yerine benim exin arkadasindan kredi aldik yani borc verdi bize.
Sonra karisi benim kocayla ilskiye giriyor,kocama buyuk isler kurmayi vaad ediyorlar ama tek sartla
Bize verdigi borcun karsiliginda aldigimiz binayi istiyorlar tabi yari fiyatina
Zaten benim ex korkutuk asik olunca beni devre disi birakmaya calisti,ben calismiyordum ,maddi olarak eve tum yardimini kesip beni parasiz birakarak satmaya zorladi,ben israr ettikce isi siddete cevirdi
En son borcu odeyemeyecek hale geldik ve kocamin arkadasi ve karisi biri mahkemeye verdi ,borc karsiligi binayi istediler
Tabiki benim kocada onlarla birlik oldu mahkemede
Simdi dusundukce hala gozlerim dolu dolu..
Belki yine karisik anlattim bilemiorum ,turkcem anca bu kadar

Allah tan davaya bakan hakim bir bayandi,ben ona uzunca bir mektup yazdim ve herseyi anlattim elimdeki delilleri gonderdim ask mesajlarini..
Kadin benim kocanin ve diger ikisinin bana ettigi oyunu anladi ve bana hakli buldu
Bana 2 yil sure verdi ,bu surede is bulun durumunuzu duzeltin ve borclarinizi tekrar faizsiz bir sekilde odeyin diye karar verdi.
2yil sonunda eger durumum duzelmediyse otomatik olarak 8yila kadar uzatilicakti .Tabi bu kararla benim koca ,metresi ve kocasi iyi tosladilar.Cunki elleri kollari baglandi ,;mecburen bekliyceklerdi,
Dava sonrasi benim ex geldi burnundan soluyordu ,kudurmus bir sekilde
Aslinda sevinmesi gerek cunki mallarimiz korunmusti,alacaklilara sattirma hakki verilmedi bize durumunuzu duzeltip tekrar kaldiginiz yerden odeyin diye harika bir hak verildi
Ama onlarin hayalleri yikildi,cok sukur
Ben bir kac ay once bir daireyi satisa cikardim ve satip tum borclari kapattim hakim bayan bana ayni zamanda mallarin kontrolunu verdi ,ve satma hakkinida
Kocamin kotu niyetini anlamisti tabiki
Suan cok sukur borcum harcim kalmadi ,mal paylasiminin yapilmasi kaldi
Insallah bu kezde diyorum yine bir oyun cevirmezler
Allah yardimcim olsun...
Herkese tesekkur ediyorum .....

Konuyu hortlatmak oluyor ama yinede son gelismeleri yazmak istedim.
Konuyu actigimda cok zor bir donem geciriyordum,ex kocam ,arkadasi ve karisi bana etmedikleri kalmamisti.
Biz bir bina almistik ve banka kredisi yerine benim exin arkadasindan kredi aldik yani borc verdi bize.
Sonra karisi benim kocayla ilskiye giriyor,kocama buyuk isler kurmayi vaad ediyorlar ama tek sartla
Bize verdigi borcun karsiliginda aldigimiz binayi istiyorlar tabi yari fiyatina
Zaten benim ex korkutuk asik olunca beni devre disi birakmaya calisti,ben calismiyordum ,maddi olarak eve tum yardimini kesip beni parasiz birakarak satmaya zorladi,ben israr ettikce isi siddete cevirdi
En son borcu odeyemeyecek hale geldik ve kocamin arkadasi ve karisi biri mahkemeye verdi ,borc karsiligi binayi istediler
Tabiki benim kocada onlarla birlik oldu mahkemede
Simdi dusundukce hala gozlerim dolu dolu..
Belki yine karisik anlattim bilemiorum ,turkcem anca bu kadar

Allah tan davaya bakan hakim bir bayandi,ben ona uzunca bir mektup yazdim ve herseyi anlattim elimdeki delilleri gonderdim ask mesajlarini..
Kadin benim kocanin ve diger ikisinin bana ettigi oyunu anladi ve bana hakli buldu
Bana 2 yil sure verdi ,bu surede is bulun durumunuzu duzeltin ve borclarinizi tekrar faizsiz bir sekilde odeyin diye karar verdi.
2yil sonunda eger durumum duzelmediyse otomatik olarak 8yila kadar uzatilicakti .Tabi bu kararla benim koca ,metresi ve kocasi iyi tosladilar.Cunki elleri kollari baglandi ,;mecburen bekliyceklerdi,
Dava sonrasi benim ex geldi burnundan soluyordu ,kudurmus bir sekilde
Aslinda sevinmesi gerek cunki mallarimiz korunmusti,alacaklilara sattirma hakki verilmedi bize durumunuzu duzeltip tekrar kaldiginiz yerden odeyin diye harika bir hak verildi
Ama onlarin hayalleri yikildi,cok sukur
Ben bir kac ay once bir daireyi satisa cikardim ve satip tum borclari kapattim hakim bayan bana ayni zamanda mallarin kontrolunu verdi ,ve satma hakkinida
Kocamin kotu niyetini anlamisti tabiki
Suan cok sukur borcum harcim kalmadi ,mal paylasiminin yapilmasi kaldi
Insallah bu kezde diyorum yine bir oyun cevirmezler
Allah yardimcim olsun...
Herkese tesekkur ediyorum .....

Çok sevindim .. Bundan sonraki hayatında mutluluk huzur seninle olsun ..

X