Konuyu hortlatmak oluyor ama yinede son gelismeleri yazmak istedim.
Konuyu actigimda cok zor bir donem geciriyordum,ex kocam ,arkadasi ve karisi bana etmedikleri kalmamisti.
Biz bir bina almistik ve banka kredisi yerine benim exin arkadasindan kredi aldik yani borc verdi bize.
Sonra karisi benim kocayla ilskiye giriyor,kocama buyuk isler kurmayi vaad ediyorlar ama tek sartla
Bize verdigi borcun karsiliginda aldigimiz binayi istiyorlar tabi yari fiyatina
Zaten benim ex korkutuk asik olunca beni devre disi birakmaya calisti,ben calismiyordum ,maddi olarak eve tum yardimini kesip beni parasiz birakarak satmaya zorladi,ben israr ettikce isi siddete cevirdi
En son borcu odeyemeyecek hale geldik ve kocamin arkadasi ve karisi biri mahkemeye verdi ,borc karsiligi binayi istediler
Tabiki benim kocada onlarla birlik oldu mahkemede
Simdi dusundukce hala gozlerim dolu dolu..
Belki yine karisik anlattim bilemiorum ,turkcem anca bu kadar
Allah tan davaya bakan hakim bir bayandi,ben ona uzunca bir mektup yazdim ve herseyi anlattim elimdeki delilleri gonderdim ask mesajlarini..
Kadin benim kocanin ve diger ikisinin bana ettigi oyunu anladi ve bana hakli buldu
Bana 2 yil sure verdi ,bu surede is bulun durumunuzu duzeltin ve borclarinizi tekrar faizsiz bir sekilde odeyin diye karar verdi.
2yil sonunda eger durumum duzelmediyse otomatik olarak 8yila kadar uzatilicakti .Tabi bu kararla benim koca ,metresi ve kocasi iyi tosladilar.Cunki elleri kollari baglandi ,;mecburen bekliyceklerdi,
Dava sonrasi benim ex geldi burnundan soluyordu ,kudurmus bir sekilde
Aslinda sevinmesi gerek cunki mallarimiz korunmusti,alacaklilara sattirma hakki verilmedi bize durumunuzu duzeltip tekrar kaldiginiz yerden odeyin diye harika bir hak verildi
Ama onlarin hayalleri yikildi,cok sukur
Ben bir kac ay once bir daireyi satisa cikardim ve satip tum borclari kapattim hakim bayan bana ayni zamanda mallarin kontrolunu verdi ,ve satma hakkinida
Kocamin kotu niyetini anlamisti tabiki
Suan cok sukur borcum harcim kalmadi ,mal paylasiminin yapilmasi kaldi
Insallah bu kezde diyorum yine bir oyun cevirmezler
Allah yardimcim olsun...
Herkese tesekkur ediyorum .....