kocamin ve metresinin oyunu

Şimdi şiddet konusu tazminat için yeterli tabii aldatma konusunda maddi manevi tazminat miktarı artar o yüzden bu işin peşini bırakma. Ayrıca baktın ki hakim konusu sarpa sarıyor, yeni hakim talep eder avukatın. Evet süreç biraz daha uzar ama olsun. Tekrar soruyorum hangi şehirdesin, bulunduğun şehirde avukat arkadaşım varsa öneride bulunabilirim.

Jolyss çok haklı bir şey söylemiş. Adamın mal varlığına tedbir koydur Melis.

Sen hangi şehirdesin?
Tedbir mallar satilinca konulucakmis canim suan zaten istesede baskasinin adina yapamaz cunki bosanma davasi var.Benim imzam olmadan satamaz .Ben bretagne bolgesindeyim canim okyanus kenarinda

Tedbir mallar satilinca konulucakmis canim suan zaten istesede baskasinin adina yapamaz cunki bosanma davasi var.Benim imzam olmadan satamaz .Ben bretagne bolgesindeyim canim okyanus kenarinda
OOOO sen yurtdışındasın, biz Türkiye'ye göre konuşuyoruz... Mallarınız komple ortaksa evet yapamaz doğru. Yaşadığın bölge itibari ile avantajlısın, iç çamaşırına kadar alabilirsin.

Canim ok yaydan cikti artik geriye donus yok.Sendemi yurtdisindasin .Sana ozelden yazayim sehri .Davada hakim degistirme hakkim oldugunu bilmiyordum.

OOOO sen yurtdışındasın, biz Türkiye'ye göre konuşuyoruz... Mallarınız komple ortaksa evet yapamaz doğru. Yaşadığın bölge itibari ile avantajlısın, iç çamaşırına kadar alabilirsin.
Insallah donuna kadar alirim ama inan istedigim para degil sadece bana ve cocuklarina yasattiklarini ceksin .Davayi kaybederse zaten o kadin ve kocasi ona tekme vurucak simdilik arka cikiyorlar.Ben ona kiyamazken onu cok severken beni oyle yiktiki aylarca kendime gelemedim dunyam yikildi .Aldattiginami yanayim ,attigi kazigami bilmiyorum.Hala enkaz gibiyim ,o kaybetsinki yikilma sirasi ona gelsin istiyorum.Aylarca ilac kullandim psikolojik tedavi aldim ama yinede uzuluyorum gucum tukeniyor.

Böyle insanları yıkacak tek şey elindeki bütün gücü almaktır, senin eşinin gücü de paradan geliyor. O yüzden elini korkak alıştırma.

canım bi aile avukatına git bana kumpas kurmuşlar de, bikaç foto falan yakala ispat için, merak etme sen aile avukatı herşeyi halleder allah sabır versin.... işte 20 yıl sonra bile en yakınındaki insana güvenemeyeceğinin ispatı ne demişler babana bile güvenme doğru demişler yeminle

Böyle insanları yıkacak tek şey elindeki bütün gücü almaktır, senin eşinin gücü de paradan geliyor. O yüzden elini korkak alıştırma.
Oda kaybederek yikilicak insallah.Tekrar avukatima israrla ,inatla soyluycem ben hakkimi satmiycam ne gerekiyorsa yapin diye.
iste bazan bu stres beni bunaltiyor ,Mahkeme stresi ,orda bulunmak,ne karar cikicagini bilmemek,ortam beni cok geriyor,hersey bitsin kurtulayim istiyorum.

sagol canim ,avukatim var zaten ama karar verdim bir iki ayri avukatla daha gorusucem .
Ne diycekler,ne fikir vericekler bilmiyorum artik
Ama kimseye guvenmemek gerektigini bu olayla cok iyi anladim.

herkese günaydin
bugün nasilsin? umarim biraz daha iyisindir.

sabah sabah aklima takildi, simdi bu diger adam fransiz ya onun tanidigi coktur muhtemelen senin avukatinida taniyordur, belkide arkadasidir, dikkatli ol derim, mutlaka ikinci hatta ücüncü bi avukattan fikir al. avukatinda fransiz esinin aldattigi kadinin kocasida.

Buna benzer bir kaç olay duymuştum . Kadın ve Kocası birlikte ağına düşürdükleri adamların evini Arabasının işyerini ve parasını alıyorlardı. Yok kocam duyacak . Yok duydu . Ihtiyacım var , borcum var . Adamın Evliliği yıkıldı . Bir kaç yüzbinlira para kaptırdı. Yakın zamanda Konya Üniversitesi'nde evli sekreter asuman ve Kocası 500 bin lira para dolandırıp ve bir cinayete yol açtılar . Profesör ve doçenti öldürdü. Etraf böyle İnsanlarla dolu. Bu kadın ve adamlar avcı .

konu sahıbı dava konusunda b işey diyemicem de bu ne ali cengız oyunu böyle bunlar çok şukur senın canına kast etmemışler kurtar kendını guzelım bır an önce

Çok kötü bir durum, artık kimseye güvenemeyeceğini hissetmek, bence bir de bir psikologdan yardım alın, para kısmına takılıp onu halledeyim derken ruhunuzu tamir etmeyi unutmayın, onun acısı sonra çıkar,atlatmak çok zor.Tüm kalbimle iyi dileklerimi yolluyorum,Allah kolaylık versin

kadının kocası tüm olanlardan haberdar mı yani?
vazgeçme arkadaşım kendine iyi bir avukat bul ve haklarını savun.
ayrıca kadından da davacı olabilirsin.
kanıtların var mı?

melisanil senin yorumlarini eskiden beri okurum cok kez denk gelip okudum o kadar uzuldumkiii sanki ailemden biriymissin gibi rabbim yardimcin olsun bu adilerin yanina kar birakma al yavrularinin hakkini soke soke

sagol canim nasil olucam ayniyim ,tedirgin,yorgun,uzgun,bitkin
Avukat konusunda bir kere kalbime suphe girdi artik haftaya baska avukatla rv ayarliycam ama tanidigim kimse yokki
anca rehberi acip rastgele birini arayabilirim
Simdiki avukatimi mahkemede calisan bir arkadasim cok onermisti cok saglam biri diye ne umitlerle onu tutmustum
Sorun vaktim yok tum bun formasyondayim ders aliyorum ve yanlizca oglen mola veriyorum aksam eve gelince burolar kapali oluyor
Sanirim bir avukat arastirip bir gunluk ara vericem derse

melisanil senin yorumlarini eskiden beri okurum cok kez denk gelip okudum o kadar uzuldumkiii sanki ailemden biriymissin gibi rabbim yardimcin olsun bu adilerin yanina kar birakma al yavrularinin hakkini soke soke
Destegin icin sagol canim
Ben 2007 den beri kkdayim ama bir kac yil once nickimi degistirdim illa denk gelmisizdir
Dualarin icin sagol amin

Kadının kocası kesin biliyor karısının onu aldattığını...
3'lü grup yapıorlardır belkide rezillerr...

Kesinlikle vazgeçme.. Yaşınız kaç bu arada 20 yıllık ewlilik demişsiniz, çocuklarınız kaç yaşında?

Dilerim bana ve cocuklarina boyle hainlik eden kocaminda sonu onlar gibi olsun icim ofke dolu ,onun icin hayir duasi edemiyorum.Defalarca soylemistim ona bu kari koca seni aldatiyor,kullaniyor yoksa neden kocasinin haberi var ve ilskinize sesini cikramiyor dedim .Ama inkar etmeler,Onlar dunyanin en iyi insani demeler,yani ailesini yikti gecti ve tamamen o insanlarin kontrolune girdi .Ne desem ,ne soylesem bostu artik allah versin cezalarini diyorum.
Ben herseyi yazmak istemiyorum ama kocam olucak aptal onlara 200 bin euro kadar para kaptirdi zaten ama neymis beraber is kurucaklarmis tabi oyledir .Karindan kacir mallari bize getir ,sana arka cikariz diye kullaniyorlar iste
Cocuklarida gozu gormuyor aptal sey 2 yasindaki oglum baba nedir bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…