kocamin ve metresinin oyunu

Kadının kocası kesin biliyor karısının onu aldattığını...
3'lü grup yapıorlardır belkide rezillerr...

Kesinlikle vazgeçme.. Yaşınız kaç bu arada 20 yıllık ewlilik demişsiniz, çocuklarınız kaç yaşında?
canim 39 yasinsayim
cocuklar 19,18,6 ve 2 yasina giricek bir oglum var
Burda zaten uclu grup yapiyolar diye milletin dilinde
Ve 50 yasinda benim rezil koca hayvan herif
Ya kusura bakmayin sinirlerim tavan yapiyor bazan

kadının kocası tüm olanlardan haberdar mı yani?
vazgeçme arkadaşım kendine iyi bir avukat bul ve haklarını savun.
ayrıca kadından da davacı olabilirsin.
kanıtların var mı?
Kanitlarim var canim ,dava da uzadikca uzuyor
kadinin kocasi tabiki durumu biliyor ayni evi paylasiyorlar

Çok kötü bir durum, artık kimseye güvenemeyeceğini hissetmek, bence bir de bir psikologdan yardım alın, para kısmına takılıp onu halledeyim derken ruhunuzu tamir etmeyi unutmayın, onun acısı sonra çıkar,atlatmak çok zor.Tüm kalbimle iyi dileklerimi yolluyorum,Allah kolaylık versin
Sagol canim ,bende sagligimdan olucam diye korkuyorum ,bu stres gercekten cok agir
Bazan kolum ,kanadim kiriliyor
2 kucuk cocugumla yeterince ilgilenemiyorum diye uzuluyorum,sinirli oluyorum ,sonra daha cok uzulup cocuklarima haksizlik ediyorum diye canim aciyor
Onlarin ne sucu var diyorum ,hakkimi savunayim derken evimdeki huzurum kaciyor

o avukatıda satın almışlar bence tazminat hakkınız var kadından avk bunu neden söylemedi ki avk değiştirin bence bunlar çete gibi Allah yardımcınız olsun sonuna kadar gidin davanın

konu sahıbı dava konusunda b işey diyemicem de bu ne ali cengız oyunu böyle bunlar çok şukur senın canına kast etmemışler kurtar kendını guzelım bır an önce
Bu olaylar ilk oldugu zaman evimin onunde arabama hasar verildi hemde bir cok defa
Hani bir kez olsaydi neyse tesaduf derdim ama 3_4 kez oldu
Bende savciliga sikayette bulundum ve beni takip ettiriyorlardi
Ama ilk supheli kocam ve o kari koca oldugu icin uzun surmedi ,savciliktan cagrildilar ve benim sokagimdan gecmelri yasak
Benim sakam olmadigini anladilar,dik durmaya calisiyorum ama birde bana sorun odum kopuyor ,yuregim agzimda ve psikolojim altust

canim 39 yasinsayim
cocuklar 19,18,6 ve 2 yasina giricek bir oglum var
Burda zaten uclu grup yapiyolar diye milletin dilinde
Ve 50 yasinda benim rezil koca hayvan herif
Ya kusura bakmayin sinirlerim tavan yapiyor bazan
Yaa böyle zevklere sahip olan bir sürü çift war, baksana birbirlerini tutuyorlar hep..
Biri birini tutmasa bok yoluna gidecekler biliyorlar ...
3. ve 4. çocuk olması daha da zor.
Kesinşlikle sıkı bir nafaka ve tazminat almalısın...

Daha öncede yorum yaptım ama şunu eklemeyi unutmuşum.Avukatınız sat öde diyorsa acaba kendisini neden tutmuşsunuz?Siz pekala aklı başında birine benziyorsunuz lakin tekrar diyorum bu avukattan bir cacık olmaz.

Bana yipraniyorsun ,bosver diyor kendine huzurlu bir hayat kurarsin diyor
ben kendi açımdan bakıyorum da böyle bir kumpasın içine düşseydim istediklerini eline vermemek için elimden geleni yapardım ben biraz değil baya baya kinci bir yapıya sahibim sanırım biraz ondan kaynaklı hele aldatılma var işin içinde elimden geleni ardıma koymazdım beter ederdim onu

Tüm sayfaları okuyamadım. Anladığım kadarıyla avukatınız sizin yıpranmanızı istemiyor. Ama siz aldatıldığınız ve böyle bir olaya düştüğünüz için pes etmek yanlış geliyor. Kendinize sorun 3-4 senemi verip bu davayı kazansam, bu arada çocuğum büyüse ve onunla doğru düzgün ilgilenemesem daha mı mutlu olurum? Yoksa istenileni verip Allaha havale edip çocuğumla huzur içinde yaşasam mı mutlu olurum?
Evet eşiniz bir şerefsizlik yapmış bence bunun için kendinizi, yıllarınızı ve çocuğunuzun yıllarını harcamayın.

bide kötü olan cocugunuzun biri 6 digeri 2 yasinda bunlarin daha size cok ihtiyaci var yani 2 yasindaki belki ögleye Kadar kresteyken calisabilirsiniz ya daha sonra?
büyükler napiyor okuyorlarmi?

esiniz ne is yapiyordu da bu Kadar mallari var?

Awukatınızda onların çetenin iyesi heralde öyle şey olurmu hiç size yol göstericeğine köstek oluyo

Oda kaybederek yikilicak insallah.Tekrar avukatima israrla ,inatla soyluycem ben hakkimi satmiycam ne gerekiyorsa yapin diye.
iste bazan bu stres beni bunaltiyor ,Mahkeme stresi ,orda bulunmak,ne karar cikicagini bilmemek,ortam beni cok geriyor,hersey bitsin kurtulayim istiyorum.
Zorlu bir süreç, stress yapmakta haklısın ama sen güçlü ol, bırak o sorun etsin. Umarım en rahat biçimde atlatırsın bu süreci.

hemen maddi ve manevi tazminat davası aç eşine açtın mı bilmiyorumm tazminat rakamlarını da yüksek tut madem geliriniz varmış bak bakalım o zaman ne oluyor

X