Kocamın teyze kızı bizde kalacak :(

Içerde petek varken oraya sermesi ilginç geldi gerçekten. Keşke eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeseydiniz alıp odasına serseydiniz.
Eşegın aklina karpuz kabuğu dedıgınız, adamla kadın kuzen. Kardes yanı, birlikte buyumusler.
Essek adamsa karpuz kabuğu birlikte buyudugu kuzenimi oluyor.
Demeyin arkadaslar boyle seyler.

Kardeşi yani gerçekten teyzesinin kızı demek kardeş sayılır biraz abartıyorsunuz bana kalırsa

Ben kabul etmezdim, ortalikta don görmeye tahammülüm yok zira. Ay midem bulandi her seyi geçtim donunu görmek zorunda miyiz biz senin???

Teyze kizina hic bir açıklama yapmadan "Musait degiliz"diyin. Aa neden falan derse de tekrar musait degiliz, olursak çağırırım ben seni" deyin. En önemlisi bahane üretmeyin, şu sebepten bu sebepten işimiz var demeyin. Düz dümdüz musait degiliz dediginizde size karşı hic bir lafi kullanamaz, elaleme anlatsa millet der ki neye kırıldın Musait olmamalarina mi? Cevabi yok. Israrci bi tipse hic bir bahane sunmadiginiz icin çözüm ureterek israr edemez.

Hayir demenin en büyük kurali Hayir derken bahane sunmamaktir

Herkes sizinle aynı mı hareket etmeli? demişsiniz ama söz konusu ev konu sahibinin. Bir zahmet misafir misafirliğini bilsin ve ev sahibi rahatsız olduysa götürüp kaldığı odada kurutsun. Açık görüşlülük yada medeniyet kilotları ortak yaşam alanına asmak değildir. Ayrıca ben bir kadın olarak kimsenin iç çamaşırını görmek istemiyorum. Bunun için kimsenin kimseyi ayartması gerekmiyor ya da kilot asanın akrabalık dercesi mühim değil. Kötü ve avam bir görüntü.

Eşegın aklina karpuz kabuğu dedıgınız, adamla kadın kuzen. Kardes yanı, birlikte buyumusler.
Essek adamsa karpuz kabuğu birlikte buyudugu kuzenimi oluyor.
Demeyin arkadaslar boyle seyler.
Aslında adam için demedim kadın için dedim aklında yoksa bile böyle şeyler kardeşiz falan demiş ama artık olacak. Eşi beni kıskanıyor falan diye düşünecektir .

Donlarin salonda ne işi var diye toplayıp goturseydiniz keşke odasına. Ya birde ben huylanirim ne kadar yikansada hos değil.

Yahu besbelli ortamınız güzel, kafa dengisiniz diye gelmiş kadın size. Netsin sizin kocanızı? 6 yaş var aralarında, büyük olan kadın, eğer beraber büyüdülerse birbirlerine o gözle bakmazlar zaten. Benim 2 yaş küçük amcaoğlu var, erkek olarak bile görmüyorum onu. Etrafa don sermesi yakışıksız, bi zahmet kaldırsın.

Aslında adam için demedim kadın için dedim aklında yoksa bile böyle şeyler kardeşiz falan demiş ama artık olacak. Eşi beni kıskanıyor falan diye düşünecektir .
Kuzene gıdıp, ıc camasırlarını ulu orta asmıyoruz ben goruntusunden hoslanmıyorum dese kimse bısey demez.
Ama seksiydi camasırlar, kocam gorur dedım, pıjamasından camasırı belli oluyora gelince mevzu anında degıstı.

Herkesin ahlakına kimse karışamaz. Ahlak bireysel bir kavramdır. İç çamaşırı size göre en özeldir mesela bana göre sıradan bir giysidir.

Salonumun ortasında ben de bir başkasının (kadın ya da erkek) iç çamaşırını görmek istemem ama bu kocam etkilenecek ya da çok özel bir şey diye değil göz zevkimi bozacağı ve hijyenik olmayacağı için.

İpli don görüp de hani kafası karışan adamın zaten aman aman öyle karıştırılması zor kafası yok demek
Mazallah ipli donlu olan bikiniler var onları görmesin hani plajda
O zaman siz müsaade edin eviniz de böyle şeylere. Ben ve kocamın yemek yediği oda, oturduğumuz oda da karşımız da başkasının iç çamaşırı olmasını istemiyorum.

ooo hemen iki don astı diye teyzesinin kızıyla aşna fişne yapacak yani.
enseste girer bu dedikleriniz, çok ayıp.
Memleketin yadsınamaz kısmı kuzeniyle evli değil mi ben mi yanlış biliyorum?
Konu sahibi rahatsız olmakta haklı.

Konu sahibi salon yerine odasındaki peteği kullanabilir lafına sonu kadar katılıyorum. Rahmetli babamın evlenirken ilk sözü kızım bizim taraftanda karşı taraftan da olsa asla bekar adam, bekar kadın evine yatılı misafir alma, demişti. Önce ne varki bunda diye dğşünmüştüm ancak yıllar babacığımı haklı çıkardı. Ne hikayeler yaşandı yakın evlerde. Tabi bu kuzenlere bir şey yakıştırdığımdan değil ancak ne olacakki demek ve rahatsızlık hisseden bir eşi kınamak da doğru değil. Ev onun, düzen onun! Gelen misafir ev sahibinin uyarılarını dikkate alacak tabiki. Kendi evinde isterse don paça gezsin ama evin hanımı buraya asmayalım diyorsa donlarını asmayacak. Konu sahibi salonda bırakma sen iç çamasırlarını kuzenin odaya taşı. Ben rahatsız oldum abla iç çamaşırı mahrem bana göre ben utanıyorum biraz dersiniz. Ayrıca daha geçen haftalarda kuzeninden hamile kalan kızcağız vardı ne çabuk unuttunuz. Etrafımda teyze kızıyla, amca oğluyla evlenen zibil insan var. Özellikle de eskilerde bu daha da çok. Sanki böyle şeyler olmuyormuş gibi davranıyorsunuz. Konu sahibi bu yaştan sonra büyük kuzenin tarzını değiştiremezsin ya olduğu gibi kabul edeceksin ya da bi dahakine kabul etmeyeceksin.

O zaman siz müsaade edin eviniz de böyle şeylere. Ben ve kocamın yemek yediği oda, oturduğumuz oda da karşımız da başkasının iç çamaşırı olmasını istemiyorum.
Vallaha benım kocqm ilk kez ipli don görüyor olmaz ondan sorun yok içerde hoş değilsin dersin ama kadına ya kocama ayıp olur demek ben utanırım demeye

Ben çamaşırlarımı ipe bile asmıyorken yazmış ben de herkes sizinle aynı mı hareket etmeli demişim sözümün de arkasındayım. Yatıya gittiğimiz evde ev sahibi ne yapıyorsa aynı yaptığı şekilde yapmak zorunda olduğumu sanmıyorum.

Ayrıca neden sanki çok doğru iş yapmış salona çamaşır sermekle yazmışım gibi bir tavır içine girip savunmaya geçtiğinizi gerçekten anlamadım. Konu sahibi ben görmek istemiyorum yazmamış kocam görüyor yazmış. Boşuna uzun uzun yazmışsınız benim yazdıklarımla alakası yok çünkü savunduğunuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…