- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 40
- Konu Sahibi Mijares Rebeca
-
Eşegın aklina karpuz kabuğu dedıgınız, adamla kadın kuzen. Kardes yanı, birlikte buyumusler.Içerde petek varken oraya sermesi ilginç geldi gerçekten. Keşke eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeseydiniz alıp odasına serseydiniz.
Şu kuzenlerden koca kıskanma olayı ne zaman bitecek acaba bu memlekette?
Pijamadan iç çamaşırının izi belli oluyorsa iç çamaşırsız giyinsin o zaman pijamayı. Bence şahane çözüm
Kardeşi yani gerçekten teyzesinin kızı demek kardeş sayılır biraz abartıyorsunuz bana kalırsaKocamın teyzesinin evi tadilat oluyor. Teyzesi bu süreçte kayın validem de kalacak. Teyzesinin kızı demiş ki ben orda sıkılırım. En iyisi kuzenimin evine gideyim, internet, netflix falan var takılırım. 2 gün önce teyzesinin kızı geldi. Çocuk odasını ona verdik, o odada fazladan kanepe vardı ve kullanmıyorduk. Neyse bugün teyzesinin kızı çamaşılarını yıkamış. Ve oturma odasında ki peteklerin üstüne iç çamaşırlarını koydu kuruması için. Ben de dedim ki sana verdiğimiz oda da kurut abla burda kocam görürse ayıp olur. Çünkü iç çamaşırları biraz da abartılıydı seksiydi yani. Ya dedi ne ayıbı biz onun la kardeşiz bir şey olmaz dedi. Ve kocam gördü hiç bir şey demedi. Ayrıca teyze kızı pijama giyince af edersiniz ama iç çamaşır izi de belli oluyor buda canımı sıkıyor. Teyzesinin kızı bekar 36 yaşın da. Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşın da.
Herkes sizinle aynı mı hareket etmeli? demişsiniz ama söz konusu ev konu sahibinin. Bir zahmet misafir misafirliğini bilsin ve ev sahibi rahatsız olduysa götürüp kaldığı odada kurutsun. Açık görüşlülük yada medeniyet kilotları ortak yaşam alanına asmak değildir. Ayrıca ben bir kadın olarak kimsenin iç çamaşırını görmek istemiyorum. Bunun için kimsenin kimseyi ayartması gerekmiyor ya da kilot asanın akrabalık dercesi mühim değil. Kötü ve avam bir görüntü.Herkes sizinle aynı mı hareket etmeli? Siz sizsiniz o bir başkası. Odasındaki peteği kullansa evet daha doğru olurdu ama sorun sizin üslubunuz ve bakış açınızda. Kocanız görünce ne oldu yani öz kuzenine ilgisi olur diye mi korkuyorsunuz? Ayrıca pijamadan çamaşır gözükmesi çok normal bir durum kumaşından dolayı onu bile sanki özellikle yapıyor gibi yazmışsınız.
Aslında adam için demedim kadın için dedim aklında yoksa bile böyle şeyler kardeşiz falan demiş ama artık olacak. Eşi beni kıskanıyor falan diye düşünecektir .Eşegın aklina karpuz kabuğu dedıgınız, adamla kadın kuzen. Kardes yanı, birlikte buyumusler.
Essek adamsa karpuz kabuğu birlikte buyudugu kuzenimi oluyor.
Demeyin arkadaslar boyle seyler.
Donlarin salonda ne işi var diye toplayıp goturseydiniz keşke odasına. Ya birde ben huylanirim ne kadar yikansada hos değil.Maalesef aynı kişi.
Arkadaşlar benim tepki gösterdiğim kısım bizim oturduğumuz yerde kurutması. Kendisine çocuk odasını verdik 2 tane petek mevcut o odada .Geçerken baktım o odadaki peteklerde hiç çamaşır yok.
Yahu besbelli ortamınız güzel, kafa dengisiniz diye gelmiş kadın size. Netsin sizin kocanızı? 6 yaş var aralarında, büyük olan kadın, eğer beraber büyüdülerse birbirlerine o gözle bakmazlar zaten. Benim 2 yaş küçük amcaoğlu var, erkek olarak bile görmüyorum onu. Etrafa don sermesi yakışıksız, bi zahmet kaldırsın.Kocamın teyzesinin evi tadilat oluyor. Teyzesi bu süreçte kayın validem de kalacak. Teyzesinin kızı demiş ki ben orda sıkılırım. En iyisi kuzenimin evine gideyim, internet, netflix falan var takılırım. 2 gün önce teyzesinin kızı geldi. Çocuk odasını ona verdik, o odada fazladan kanepe vardı ve kullanmıyorduk. Neyse bugün teyzesinin kızı çamaşılarını yıkamış. Ve oturma odasında ki peteklerin üstüne iç çamaşırlarını koydu kuruması için. Ben de dedim ki sana verdiğimiz oda da kurut abla burda kocam görürse ayıp olur. Çünkü iç çamaşırları biraz da abartılıydı seksiydi yani. Ya dedi ne ayıbı biz onun la kardeşiz bir şey olmaz dedi. Ve kocam gördü hiç bir şey demedi. Ayrıca teyze kızı pijama giyince af edersiniz ama iç çamaşır izi de belli oluyor buda canımı sıkıyor. Teyzesinin kızı bekar 36 yaşın da. Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşın da.
Kuzene gıdıp, ıc camasırlarını ulu orta asmıyoruz ben goruntusunden hoslanmıyorum dese kimse bısey demez.Aslında adam için demedim kadın için dedim aklında yoksa bile böyle şeyler kardeşiz falan demiş ama artık olacak. Eşi beni kıskanıyor falan diye düşünecektir .
Herkesin ahlakına kimse karışamaz. Ahlak bireysel bir kavramdır. İç çamaşırı size göre en özeldir mesela bana göre sıradan bir giysidir.Yani ne var bunda diyenlere de ayrı şaşırdım. İlla kocasını elinden mi almaya çalışıyor anlamı değil mevzu. Ahlaki açıdan doğru mu. En özel iç çamaşırının kuzeni tarafından görülmesi. Ne var bunda demesi hiç hoş değil. Ahlaksız bence çok net. Ben kardeşim görsün istemem nerde kalmış kuzen. Edep yahu yatacağı odanın peteginde kurutsun
O zaman siz müsaade edin eviniz de böyle şeylere. Ben ve kocamın yemek yediği oda, oturduğumuz oda da karşımız da başkasının iç çamaşırı olmasını istemiyorum.İpli don görüp de hani kafası karışan adamın zaten aman aman öyle karıştırılması zor kafası yok demek
Mazallah ipli donlu olan bikiniler var onları görmesin hani plajda
Memleketin yadsınamaz kısmı kuzeniyle evli değil mi ben mi yanlış biliyorum?ooo hemen iki don astı diye teyzesinin kızıyla aşna fişne yapacak yani.
enseste girer bu dedikleriniz, çok ayıp.
Vallaha benım kocqm ilk kez ipli don görüyor olmaz ondan sorun yok içerde hoş değilsin dersin ama kadına ya kocama ayıp olur demek ben utanırım demeyeO zaman siz müsaade edin eviniz de böyle şeylere. Ben ve kocamın yemek yediği oda, oturduğumuz oda da karşımız da başkasının iç çamaşırı olmasını istemiyorum.
Herkes sizinle aynı mı hareket etmeli? demişsiniz ama söz konusu ev konu sahibinin. Bir zahmet misafir misafirliğini bilsin ve ev sahibi rahatsız olduysa götürüp kaldığı odada kurutsun. Açık görüşlülük yada medeniyet kilotları ortak yaşam alanına asmak değildir. Ayrıca ben bir kadın olarak kimsenin iç çamaşırını görmek istemiyorum. Bunun için kimsenin kimseyi ayartması gerekmiyor ya da kilot asanın akrabalık dercesi mühim değil. Kötü ve avam bir görüntü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?