Kocamın teyze kızı bizde kalacak :(

Eee napalım peki? Kuzenlerimizden bucak bucak kaçalım mı yoksa eşlerimize kuzenle görüşme yasağı mı koyalım?

Benim de bir kuzenim bize sarıldı diye eşinin çıkarttığı kavganın ardından boşandı mesela ben böyle kadınla yapamam deyip.

Kardeş gibi büyümüş olabilirler ama bu donunu ortak kullanım alanına sermesine gerekçe olamaz. Kardeş ayağına manevi ve kültürel değerleri hiçe saymaya gerek yok. Ha pijamasından iç çaması belli olabilir siz de orda abartmışsınjz.

Prosedür gereği site iletişime ulaşmanız gerekiyor, hattınızın eşinizin üzerine olması sizi zora sokmaz zira hattı siz kullanıyorsunuz, eşinize mesaj vb gitmez, 20 küsür yıldır hattım eşimin üstüne Kadınlar Kulübü dahil iletişimde olduğum hiçbir yerden eşime Mune Kadınlar Kulübü'yle, falan telefon numarasıyla iletişime geçti mesajı gitmedi.

Bu üyeliğiniz kurallar gereği iptal edilecektir.

Slm canım bende çok çektim kocamın teyze kızlarında ve öğrendim ki zaten hissediyordum bana gıcık oldukları için yapıyorlarmış yok beraber büyümüşler yok bacı kardeşlermiş geçelim oraları sen evlenmişsin evli erkek gibi davran okadar ben teyze ogullarimla okadar samimi olsam beni boşardı yeni evlenmissin

Yeni evlenmişsin sakın taviz verme kendinden sonra o teyze kızlarına ses çıkarmayınca kardeştir diyince bakıyor sen pek tepki vermiyorsun başka kızlara da yakın davranıp arkadaş felan filan sonrada bi baktım beni aldatıyor ve olaya bakın ben kıskanç oldum kafamda film cevirmissim zaten teyze kızlarını bile kıskanıp aralarını acmissim cunki teyze kızları kendi mini etekli resimlerini gönderip beni begeniyormusun bu bana yakismismi mesaj yağmurlarımız vardı watsap grupları vardı teyze kızları ve sadece benim kocam erkek olarak aralarinda siz düşünün ben kafamda film ceviriyorum ya neyse üstüne birde başka kızlarla aldatıp birsürü hakaret saydıktan sonra kafamda film çeviren ve kıskanç olan oldum ;((

Kuzenleriyle sizi aldatması arasında nasıl bir bağlantı var? Kuzeniyle mi aldattı?
Kaldı ki o eşinizin karaktersizliği. Her kuzeniyle samimi olan eşini aldatacak diye bir şey yok.
Karşı cinsle arkadaşça, kuzenleriyle kardeşçe ilişkileri olan insanlar da çokça var.

Kardes gibi olabilirler ama ic camasirini ortalik yere asmak nedir?
Yani erkek kardesimizin, abimizin onune ic camasiri asiyor muyuz ki kardes gibi oldugumuz kuzenimizin onune asalim?

Kuzenimle annesi elde hacı şakirle yıkarlar iç çamaşırlarını ben hala anlamıyorum neden böyle bişey yaptıklarını. Hijyenik değil hiç. Süs gibi duruyor makine orada. Acayip kafalar.

makinede yıkarlarsa makine mundar olurmuş

yani iç çamaşırı ile gömlek örneğin aynı yerde yıkanırsa (aynı anda değil aynı yerde) hiçbiri temizlenmezmiş hatta erkeklerin Cuma namazı bile kabul olmaz kadınlara günahı yazılırmış

bunu bundan 30 yıl kadar önce babamın teyzesinin kızından duymuştum

yani önce elde çamaşırların kirini (?) akıtıp sonra makinada yıkayacakmışsın

Ben anlamadım,kendisi mi karar verdi size gelip kalacağına? Davet edilmeden öyle canı sizde kalmak istedi diye geliverdi öyle mi?
Benim ic çamaşırından,pijamadan ziyade takılacağım konu bu olurdu sanırım.
Öte yandan çamaşır konusunda da ayıp vs demeden,"bunları alıp odana asarmısın,salonda çamaşır kurutmuyoruz" diyip aldırabilirdiniz. Ha almadıysa alıp siz götürebilirdiniz odasına. Sonucta ev sizin,kurallarınıza uymak zorunda

Damdan
Benim halam da elde bulaşıkları yıkar (bildiğin deterjanla yıkar)
Daha sonra temizlensin diye bulaşık makinesine atar
Hahahahaha onun gibi olmuş

Damdan

halaya gitmeye gerek yok

bir ara eşim yaptı onu da şok oldum

kv bulaşık makinası alındığında o da elde yıkıyor sonra koyuyordu nerede ise

olmaz vs dedim ama sonra ne biliyorsa öyle yapsın dedim

su bardaklarını bile sudan geçirip koyuyordu galiba

eşim de bir ara bulaşıkları toplarken şunun da burası yapışmış orası çok kirli kalmış modunda idi

şimdi ön yıkamalı bulaşık makinem var

atıyorum makineye kendisi akıtıyor sonra da yıkıyor

tek derdim tabaklar üst üste toplanmasın yeter altlarının da kirlenmesine gerek yok içleri kirli sadece :))))

Bunu hangi akla hizmet söylemiş acaba günah olduğu vahiy mi gelmiş acep.
Bizimkiler ateistti böyle bi düşünceleri de yok hala neden yapıyorlar anlamadım

Benimki de öyle
10 dakikalık bulaşık işini 25 dakika da bitirir
Ben onun kadar özenmiyorum

Damdan

Benim eşim de aynisini yapiyor yaptigi zaman. Bildigin deterjanlayip makinaya koyuyor, boyle yapilir diyor. Dedim ben yikayacaksam makina niye var ben oyle yapamam.

Camasiri ben yikayip, bulasigi ben deterjanladiktan sonra makinalar otursun kahve içsin bari.

Benim makinam kirleri çıkarmıyor üzerine yapıştırıp bi güzel kurutuyor mecburen akıtıyorum sinir oluyorum buna var mı bi çözüm

Benim makinam kirleri çıkarmıyor üzerine yapıştırıp bi güzel kurutuyor mecburen akıtıyorum sinir oluyorum buna var mı bi çözüm

o neden oluyor onu bulmak lazım

1996 yılında annemin eve bulaşık makinası alması ile tanıştık bu alet ile

hiç akıtmadık bulaşıkları, o yıllarda tabak ekmekle sıyırılırdı

sonra ekmek hayattan çıkmaya başladığında annem peçete ile silip atıyor

ben de akıtmam ama mesela tencerede yemek pişmiş sonra ısınmış ise kenarları kuruyabilir o zaman belki ıslatmak gerekebilir

benim son makinem ön yıkamalı

15 dakika akıtıyor

sonra tekrar çalıştırıyorsun ana yıkamaya

ben pek o tasarruflu modları tercih etmiyorum sıcak kullanıyorum belki bundandır ama kalıntı vs olmuyor

bir de çok doldurmamak önemli

üst üste değil her biri asker gibi dizilecek plastik vs gibi hareket eden şeyler de olmayacak

Hepsi aynı demek
Bazen makine dolu oluyor elimde yıkamak zorunda kalıyorum.
Geliyor durulamaya.
Başlıyor döndürüyor bir daha altını üstünü, tekrar tekrar.
Hadi artık diyorum en son öyle bırakıyor
Cirilla toplanıp hepsi temizlik yapsa 1 hafta da bir evi temizlerler herhalde kskdld

Yok yok çok doldurmam hiç bi zaman iki kişiyiz kahvaltı ve akşam yemeğini koyar çalıştırırım. Düzenlidir zaen obsesifim herşey düzenli olması gerek
Uzunda da yıkadım kısada da sonuç aynı. Annemle makinalarımız aynı marka yakın model onda da sorun aynı. Annemin bi önceki makinesi 90lardan kalma bi boschdu ben öyle bir makina bir daha görmedim hayatımda ne atsan nasıl atarsan at çok güzel yıkardı ama bu yeni alınanlarımız biraz tırt çıktı. Suya acıyorum israf yani yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…