- 12 Temmuz 2006
- 56.307
- 216.434
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Mijares Rebeca
-
Bana göre değil ama ben genel olarak mahrem konuları konuşmayı sevmem, kız kuzenlerimle de konuşmadığım şeyler bunlar lakin herkesin aile içi ilişkileri farklı oluyor, yani ben kadın böyle bir şey sordu diye kuzenine başka duygularla yaklaşıyor diyemem.Mune bir detayı atlamışsın ama. Bir kuzenin diğer kuzene gerdek gecesi nasıldı neler oldu diye sorması normal bir şey mi sence...
Şu an velev ki kuzen adama farklı bakıyor olsa dahi, konu sahibesi kuzene tavır alsa suçlu duruma düşer, çünkü kadın o benim kardeşim demiş, anlatmak istediğimi ifade edebildim mi bilmiyorum, kesinlikle kötü ilan edilir ve tüm aile üstüne gider.Kuzenin konu sahibinin kocasında gözü bile kalmış olsa, ona sınırı çekmeyen koca suçludur. Hiçbir minnet duygusu böyle birini karısının burnuna burnuna sokmasına sebep olamaz. Minnet için yutulabilecek çok şey olabilir, bu olamaz. Benim de başıma gelse ilk suçlayacağım kişi kocam olur. Konu sahibi bir yerde güçsüzü suçlu ilan etmiş, en hafif tabirle.
Ben anlıyorum arkadasım seni haklısın.Ben iç çamaşırlarımı ipe bile asmıyorken teyze kızının ortalık yerde kurutması normal mi. Biz oturma odasın da sabahtan akşama kadar oturuyoruz. Ayrıca kendisine verdiğimiz oda da petek var oraya asabilirdi. Bunu normal karşılayanları anlamıyorum.
Burda cogu insanlar kendi gibi davranmıyor başlarına geldiklerinde onları da görürüzÇok komiksiniz ya kuzeni o olur mu öyle şey diyenler. Kocanızın gözüne don sokmaya çalışırlar da anlarsınız umarım
Hanımlar,
herkes kendi bakış açısına göre yorumluyor, bu sebeple rica ediyorum, normal diyenlerle demeyenler polemiğe girmesin, site kuralları gözetilerek yazılmış her görüşe saygı duymak gerekir.
Olayı iç çamaşırı olarak ele almıyorum genel olarak çamaşırların balkondan bile sarkıtılarak kurutulmasını sevmiyorum, görüntü nahoş oluyor çünkü, bazısı da balkondan bayrak gibi eşinin ve kendisinin çamaşırlarını asıyor en ön sıraya, çarşaflar alt komşunun penceresini kapatıyor vs.
Çamaşır balkon içinde çamaşırlıkta kurutulur, misafirde ya kurutmalığa asar ya da odasında kurutur, biz öyle gördük o yüzden çamaşır asma konusunda konu sahibesi haklı ama kuzeni bekar, seksi çamaşırlar giyen, pijamadan çamaşırı belli olan biri olarak tasvir etmesi hoş olmamış.
@Katipyarisi size katılıyorum, aslında sorun eş, sanırım @elektra yazmıştı, bu kuzen konu sahibesi evlenirken koltuk takımı alan, yardımlar yapan kuzen, o yüzdendir ki sanırım hem biraz minnet duygusu hem de konu sahibesini es geçme durumu var gibi, kuzenler arası ilişkiyi de bilemeyiz tabii, birlikte büyüdülerse kuzenden ziyade abla kardeş gibi olunuyor, ben de kuzenlerimle aynı binada büyüdüm, altlarını değiştirmişliğim var.
O yüzden kuzeni tasvir şekli kırıcı geldi bana.
Baştan beri yazdığım gibi herkesin aile yapısı farklı, ben kuzenlerimin bir kısmıyla aile apartmanımızda büyüdüm, diğer kuzenlerimle farklı şehirlerde büyüdük ama aile yapımız gereği bize komşu oğluna bile kardeş gözüyle bakmak öğretildi.Mune tamamina katiliyorum. Bazi kuzen iliskileri kopuk bazi kuzen iliskileri kardes gibi. Bizde kardes gibi büyüdük kuzenlerimle. Eskiden oyle degilmiydi bayramda seyranda tüm aile bir evde toplanirdı çocuklara 2 3 yatak atilirdi kardes kardes yatardik. Bunu yazdigim icin bazi arkadaslar bunu yadırgiyorlar.simdide eşinle kuzenlerinin arasinda yatip kıkırdamaktan bahsediyorlar.
Kocişinin kuzeni ultra rahat ya. Oturma odasında donlarını kurutmak mı?Töbe tanrıma
Insanın içinde pislik varsa çarşaf bile giyene yan bakar önemli olan eşinizin ve kiskandiginiz kişinin hareketleri birbirine karşı aralığında bir duygu varsa anlarsınız heralde zaten yoksa iç çamaşırlarıyla kimse baştan çıkmaz okadar internette iç çamaşırlı kadın reklamları var bunlar artık normal şeyler siz rahatsız olacağınız bi hareket görmezlikten sonra iç çamaşırların sizi uzmesineizin vermeyinKocamın teyzesinin evi tadilat oluyor. Teyzesi bu süreçte kayın validem de kalacak. Teyzesinin kızı demiş ki ben orda sıkılırım. En iyisi kuzenimin evine gideyim, internet, netflix falan var takılırım. 2 gün önce teyzesinin kızı geldi. Çocuk odasını ona verdik, o odada fazladan kanepe vardı ve kullanmıyorduk. Neyse bugün teyzesinin kızı çamaşılarını yıkamış. Ve oturma odasında ki peteklerin üstüne iç çamaşırlarını koydu kuruması için. Ben de dedim ki sana verdiğimiz oda da kurut abla burda kocam görürse ayıp olur. Çünkü iç çamaşırları biraz da abartılıydı seksiydi yani. Ya dedi ne ayıbı biz onun la kardeşiz bir şey olmaz dedi. Ve kocam gördü hiç bir şey demedi. Ayrıca teyze kızı pijama giyince af edersiniz ama iç çamaşır izi de belli oluyor buda canımı sıkıyor. Teyzesinin kızı bekar 36 yaşın da. Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşın da.
Ya ne alaka tövbe yarabbi. 38 yasindayim kime nasil yaklasacagimi kime ne sinır koyacagimi sizden ogrenmiyecegim . Yorum yaparken sanal ortamda olsa insanin haddini bilmesi lazim. Esimle kuzenimin arasina yatip kikirdemekte ne demek. Cok terbiyesizce aşagilik bir yorum. Demekki sizin o tarz fantezileriniz var. Kisi kendinden bilir derler.
. Birde benim yazdiklarimdan bu cıkarimlari nasil yapmayi becerebildiniz pes.
nasıl denk gelmıs anlayamadımBöyle denk geldi buraya serdim dedi. Aramız da 11 yaş olunca çok ta bir şey diyemiyorum. İnşallah 3 günü kaldı gidecek.
Tamam siz kırmızı olunuz.
Ay sizin yazdıklarınızla konunun ne alakası var asıl ? Orta yere don asan, ev sahiplerine emrivaki yapan bir teyze kızı var burada siz kalkmışsınız yok biz kuzenlerimizle çok samimiydikte çocukken birlikte yatardıkta şimdi eşleri bu samimiyetinizden rahatsız olsa çok kırılırmışsınız da... Ne alaka yani konuyla allah aşkına ? Donları orta yere asmasını yanlış buluyorum diyorsunuz eee ? Çocukluk anılarınızdan bize ne o zaman. Polemiğe girmeyeceğim. O cümleyide fantezi anlamında demedim, had bilme anlamında dedim. İroniydi. Cümle içindeki mecazıda göremeyecek kadarsınız... Siz öyle anladıysanız o sizin sorununuz. Alakasız alakasız yazan sizsiniz gerçekten uğraşamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?