- 17 Aralık 2015
- 26.691
- 48.681
- 598
- Konu Sahibi Mijares Rebeca
-
Ingilizce dersinde yazi yazarken her kelimenin basina garanti olsun diye the koyardim fazla olsun eksik olmasin matigiyla. Ögretmen the nin gereksiz kullanimi da yanlis demisti aklima o geldi:)Kendini garantiye almis
Ya tutarsa
Yani gitsin bence de, hiç hoş şeyler değil bunlar. Salona çamaşır serilmesine zaten uyuz olurum bir de iç çamaşırı serilecek, combo yaniBöyle denk geldi buraya serdim dedi. Aramız da 11 yaş olunca çok ta bir şey diyemiyorum. İnşallah 3 günü kaldı gidecek.
Guzel taktikIngilizce dersinde yazi yazarken her kelimenin basina garanti olsun diye the koyardim fazla olsun eksik olmasin matigiyla. Ögretmen the nin gereksiz kullanimi da yanlis demisti aklima o geldi:)
Normal hayatım.Çarşıda pazarda görünce hemen coşuyolar mı?
Evlenmeden önce çalışıyordum. Şimdi kocam izin vermiyor.
Entest ilişki için bakınız :birinci derece akraba olan anne, baba ve kardeşler arası ilişkiler ensest olarak kabul edilir. İkinci derece akraba olan kardeş çocuğu, teyze, hala, dayı, amca, anneanne, babaanne ve dede ile olan ilişkiler ensest olarak kabul edilir.Bunlar dışındaki ilişkiler Entest kabul edilmez.Bu ülkede kim bilir kaç yüzbin hatta belki milyon sayıda kuzen evliliği var. Ben de kuzen evliliğine karşıyım ve yakın çevremde yok ama Ensest demek çok çirkin bence.
Tamam siz kırmızı olunuz.ya neresi normal allahaşkına don göstermenin. benim kardeşim canımdır ciğerimdir ama çamaşırımı odada görse utançtan kıpkırmızı olurum. abartmayın ya normalleri.
Nereye bakıyoruz pardon? Kaynak siz misiniz? İngiltere başta olmak üzere Avrupa'da bile içinde bulunduğumuz yüzyıla kadar kuzen evliliği çok yaygındı. Rusya'da hala yaygın. Ortadoğu'yu konuşmaya bile gerek yok. Haa evet bazı toplumlarda kuzen evliliği de ensest kabul ediliyor ama o toplumlarda klan, kabile içinde evlilik de ensest sayılıyor. Yani bu düşünceye göre hemşehrilerin evlenmesi de ensesttir. Ayrıca yaşadığınız topluma dair zerre kadar bilginiz varsa kuzen evliliğinin yerini de bilmeniz gerekir. Aynı şekilde "ensest" kelimesinin toplum tarafından kabul edilen tanımını, toplumdaki karşılığını da bilmeliydiniz. Ve bu ikisini birleştirirken daha çok bilgi ve düşünceye sahip olmalıydınız.Entest ilişki için bakınız :birinci derece akraba olan anne, baba ve kardeşler arası ilişkiler ensest olarak kabul edilir. İkinci derece akraba olan kardeş çocuğu, teyze, hala, dayı, amca, anneanne, babaanne ve dede ile olan ilişkiler ensest olarak kabul edilir.Bunlar dışındaki ilişkiler Entest kabul edilmez.
Mune bir detayı atlamışsın ama. Bir kuzenin diğer kuzene gerdek gecesi nasıldı neler oldu diye sorması normal bir şey mi sence...Hanımlar,
herkes kendi bakış açısına göre yorumluyor, bu sebeple rica ediyorum, normal diyenlerle demeyenler polemiğe girmesin, site kuralları gözetilerek yazılmış her görüşe saygı duymak gerekir.
Olayı iç çamaşırı olarak ele almıyorum genel olarak çamaşırların balkondan bile sarkıtılarak kurutulmasın sevmiyorum, görüntü nahoş oluyor çünkü, bazısı da balkondan bayrak gibi eşinin ve kendisinin çamaşırlarını asıyor en ön sıraya, çarşaflar alt komşunun penceresini kapatıyor vs.
Çamaşır balkon içinde çamaşırlıkta kurutulur, misafirde ya kurutmalığa asar ya da odasında kurutur, biz öyle gördük o yüzden çamaşır asma konusunda konu sahibesi haklı ama kuzeni bekar, seksi çamaşırlar giyen, pijamadan çamaşırı belli olan biri olarak tasvir etmesi hoş olmamış.
Katibin Ruhu size katılıyorum, aslında sorun eş, sanırım elektra yazmıştı, bu kuzen konu sahibesi evlenirken koltuk takımı alan, yardımlar yapan kuzen, o yüzdendir ki sanırım hem biraz minnet duygusu hem de konu sahibesini es geçme durumu var gibi, kuzenler arası ilişkiyi de bilemeyiz tabii, birlikte büyüdülerse kuzenden ziyade abla kardeş gibi olunuyor, ben de kuzenlerimle aynı binada büyüdüm, altlarını değiştirmişliğim var.
O yüzden kuzeni tasvir şekli kırıcı geldi bana.
Kaynak ben değilim uzman bir doktorun entest tanımını yazdım.Bu arada size karşı bir görüş olarak yazmamıştım. Biri ensest demişti kuzenlerin evliliğine. Onu bulamadım o yüzden mesajınıza yazdım.Nereye bakıyoruz pardon? Kaynak siz misiniz? İngiltere başta olmak üzere Avrupa'da bile içinde bulunduğumuz yüzyıla kadar kuzen evliliği çok yaygındı. Rusya'da hala yaygın. Ortadoğu'yu konuşmaya bile gerek yok. Haa evet bazı toplumlarda kuzen evliliği de ensest kabul ediliyor ama o toplumlarda klan, kabile içinde evlilik de ensest sayılıyor. Yani bu düşünceye göre hemşehrilerin evlenmesi de ensesttir. Ayrıca yaşadığınız topluma dair zerre kadar bilginiz varsa kuzen evliliğinin yerini de bilmeniz gerekir. Aynı şekilde "ensest" kelimesinin toplum tarafından kabul edilen tanımını, toplumdaki karşılığını da bilmeliydiniz. Ve bu ikisini birleştirirken daha çok bilgi ve düşünceye sahip olmalıydınız.
Kuzenin konu sahibinin kocasında gözü bile kalmış olsa, ona sınırı çekmeyen koca suçludur. Hiçbir minnet duygusu böyle birini karısının burnuna burnuna sokmasına sebep olamaz. Minnet için yutulabilecek çok şey olabilir, bu olamaz. Benim de başıma gelse ilk suçlayacağım kişi kocam olur. Konu sahibi bir yerde güçsüzü suçlu ilan etmiş, en hafif tabirle.Hanımlar,
herkes kendi bakış açısına göre yorumluyor, bu sebeple rica ediyorum, normal diyenlerle demeyenler polemiğe girmesin, site kuralları gözetilerek yazılmış her görüşe saygı duymak gerekir.
Olayı iç çamaşırı olarak ele almıyorum genel olarak çamaşırların balkondan bile sarkıtılarak kurutulmasını sevmiyorum, görüntü nahoş oluyor çünkü, bazısı da balkondan bayrak gibi eşinin ve kendisinin çamaşırlarını asıyor en ön sıraya, çarşaflar alt komşunun penceresini kapatıyor vs.
Çamaşır balkon içinde çamaşırlıkta kurutulur, misafirde ya kurutmalığa asar ya da odasında kurutur, biz öyle gördük o yüzden çamaşır asma konusunda konu sahibesi haklı ama kuzeni bekar, seksi çamaşırlar giyen, pijamadan çamaşırı belli olan biri olarak tasvir etmesi hoş olmamış.
Katibin Ruhu size katılıyorum, aslında sorun eş, sanırım elektra yazmıştı, bu kuzen konu sahibesi evlenirken koltuk takımı alan, yardımlar yapan kuzen, o yüzdendir ki sanırım hem biraz minnet duygusu hem de konu sahibesini es geçme durumu var gibi, kuzenler arası ilişkiyi de bilemeyiz tabii, birlikte büyüdülerse kuzenden ziyade abla kardeş gibi olunuyor, ben de kuzenlerimle aynı binada büyüdüm, altlarını değiştirmişliğim var.
O yüzden kuzeni tasvir şekli kırıcı geldi bana.
Ayrıca küçükken öyleymişsiniz... afedersiniz eşek kadar olduktan sonra da kuzeninizle eşinin arasına girip beraber yatıp kikirdeyemeyeceğinize göre bazı şeylere de sınır koyun bir zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?