Kocamın teyze kızı bizde kalacak :(

bende iç camasirimi evde biri varken orta yere asmayi sevmem,
kaynanam geldiginde bazen camasiri asar ona bile huzursuz olurum, ama esimin kuzeninin pijamasindan belli olan camasirinida takip etmem.
siz bana gore hem hakli hemde haksizsiniz,
yani size gore edep kurali olan biseyin yapilmamasini istemissiniz haklisiniz diyecegim ama pijamadan belli olan ic camasirina bile takilmaniz insanda edep kurali olarak gormekten ziyade kocanizi kuzeninde kiskaniyorsunuz hissi uyandiriyor

İlk geceniz nasıl diye soran kuzen o gecenin kritiğini kendi kafasında kurgulamış bir tiptir.

Bir kişinin en mahrem gecesini niye merak edersiniz ?

Bunu merak eden insan niye iç çamaşırlarını ortaya yere serer... Kendini ön plana çıkartır?

Birazcık düşününce zaten kuzenin kadının eşinde gözü olduğu ortada. Konu sahibi bunu hissetmiş ama dillendiremiyor....

Bildiğin kuzende gözü kalmış teşhirci ablanın...

Erkek hemen başka bir şey düşünecek diye değil de görülmesi hoş bir durum değil bence. Odada kurutsun çok zor değil. Ev sizin siz ne isterseniz o olmalı

Bi bu konunuzu okudum.

Bir de bu.
Hatta bu konunuzdaki şu mesajınız
Evlenmeden önce çalışıyordum. Şimdi kocam izin vermiyor.

Sizin sorununuz eve seksi donlarını seren, kocanıza gerdek gecenizi soran, giydiği don eşofmanından belli olan kuzen değil. Sizin sorununuz kocanız. Kocanız size saygı duymuyor, fikirlerinizi önemsemiyor. Tekrar ediyorum, mesele seksi donlu kuzen değil, mesele kocanız.

Ben peteklere çamaşır serilmesine takildim sadece ac ser yokmu acaba diye düşündüm hayatım boyunca en nefret ettiğim şey peteklere çamaşır serilmesi olarak kalıcak galiba diger kisma gelince eşimin teyze kızı eşimin yanında istediği gibi dolaşır bu ne benim ne esimin nede teyze kızının sorunu kafaya takılacak birşey degil herkes ozgur istediği gibi giyinir ama esim tutup yanlis bi hareket yapiyorsa direk bosarim karaktersiz bi adamla ömür geçiremem net...

Bu ülkede kim bilir kaç yüzbin hatta belki milyon sayıda kuzen evliliği var. Ben de kuzen evliliğine karşıyım ve yakın çevremde yok ama Ensest demek çok çirkin bence.
Entest ilişki için bakınız :birinci derece akraba olan anne, baba ve kardeşler arası ilişkiler ensest olarak kabul edilir. İkinci derece akraba olan kardeş çocuğu, teyze, hala, dayı, amca, anneanne, babaanne ve dede ile olan ilişkiler ensest olarak kabul edilir.Bunlar dışındaki ilişkiler Entest kabul edilmez.

Sen daha önce de benzer bi konu açmamış mıydın teyze kızının kocana asılması ve donunun çizgilerinin belli olması hakkında? Ya ben hatırlıyorum boyle bişi...Takmışsın resmen kıza da madem neden evinde kalmasına izin veriyorsun

Nereye bakıyoruz pardon? Kaynak siz misiniz? İngiltere başta olmak üzere Avrupa'da bile içinde bulunduğumuz yüzyıla kadar kuzen evliliği çok yaygındı. Rusya'da hala yaygın. Ortadoğu'yu konuşmaya bile gerek yok. Haa evet bazı toplumlarda kuzen evliliği de ensest kabul ediliyor ama o toplumlarda klan, kabile içinde evlilik de ensest sayılıyor. Yani bu düşünceye göre hemşehrilerin evlenmesi de ensesttir. Ayrıca yaşadığınız topluma dair zerre kadar bilginiz varsa kuzen evliliğinin yerini de bilmeniz gerekir. Aynı şekilde "ensest" kelimesinin toplum tarafından kabul edilen tanımını, toplumdaki karşılığını da bilmeliydiniz. Ve bu ikisini birleştirirken daha çok bilgi ve düşünceye sahip olmalıydınız.

Hanımlar,
herkes kendi bakış açısına göre yorumluyor, bu sebeple rica ediyorum, normal diyenlerle demeyenler polemiğe girmesin, site kuralları gözetilerek yazılmış her görüşe saygı duymak gerekir.

Olayı iç çamaşırı olarak ele almıyorum genel olarak çamaşırların balkondan bile sarkıtılarak kurutulmasını sevmiyorum, görüntü nahoş oluyor çünkü, bazısı da balkondan bayrak gibi eşinin ve kendisinin çamaşırlarını asıyor en ön sıraya, çarşaflar alt komşunun penceresini kapatıyor vs.

Çamaşır balkon içinde çamaşırlıkta kurutulur, misafirde ya kurutmalığa asar ya da odasında kurutur, biz öyle gördük o yüzden çamaşır asma konusunda konu sahibesi haklı ama kuzeni bekar, seksi çamaşırlar giyen, pijamadan çamaşırı belli olan biri olarak tasvir etmesi hoş olmamış.

Katibin Ruhu size katılıyorum, aslında sorun eş, sanırım elektra yazmıştı, bu kuzen konu sahibesi evlenirken koltuk takımı alan, yardımlar yapan kuzen, o yüzdendir ki sanırım hem biraz minnet duygusu hem de konu sahibesini es geçme durumu var gibi, kuzenler arası ilişkiyi de bilemeyiz tabii, birlikte büyüdülerse kuzenden ziyade abla kardeş gibi olunuyor, ben de kuzenlerimle aynı binada büyüdüm, altlarını değiştirmişliğim var.

O yüzden kuzeni tasvir şekli kırıcı geldi bana.

Keşke çamaşırlık açıp oraya asmasını söyleseydiniz. Ya da siz assaydınız. Petek üzerinde çamaşır kurutmak görüntü kirliliğidir. Eşiniz sizin sanmış olamaz mı. İç çamaşırlarınızı tek tek tanıyorsa bilemem. Teyze kızıyla ilgili daha önce ki konunuzda rahatlığından bahsetmiştiniz bütün aile buna alışık olmalı siz yeni olduğunuz için garip gelebilir.

Mune bir detayı atlamışsın ama. Bir kuzenin diğer kuzene gerdek gecesi nasıldı neler oldu diye sorması normal bir şey mi sence...

Kaynak ben değilim uzman bir doktorun entest tanımını yazdım.Bu arada size karşı bir görüş olarak yazmamıştım. Biri ensest demişti kuzenlerin evliliğine. Onu bulamadım o yüzden mesajınıza yazdım.

Kuzenin konu sahibinin kocasında gözü bile kalmış olsa, ona sınırı çekmeyen koca suçludur. Hiçbir minnet duygusu böyle birini karısının burnuna burnuna sokmasına sebep olamaz. Minnet için yutulabilecek çok şey olabilir, bu olamaz. Benim de başıma gelse ilk suçlayacağım kişi kocam olur. Konu sahibi bir yerde güçsüzü suçlu ilan etmiş, en hafif tabirle.

Ayrıca küçükken öyleymişsiniz... afedersiniz eşek kadar olduktan sonra da kuzeninizle eşinin arasına girip beraber yatıp kikirdeyemeyeceğinize göre bazı şeylere de sınır koyun bir zahmet.

Ya ne alaka tövbe yarabbi. 38 yasindayim kime nasil yaklasacagimi kime ne sinır koyacagimi sizden ogrenmiyecegim . Yorum yaparken sanal ortamda olsa insanin haddini bilmesi lazim. Esimle kuzenimin arasina yatip kikirdemekte ne demek. Cok terbiyesizce aşagilik bir yorum. Demekki sizin o tarz fantezileriniz var. Kisi kendinden bilir derler.
. Birde benim yazdiklarimdan bu cıkarimlari nasil yapmayi becerebildiniz pes.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…