Kocamın teyze kızı bizde kalacak :(

Aşırı rahatsız edici bir durum. Kuzen kardeş falan demişlerde onlarca kişi kuzeni ile evli bu unutuldu sanıyorum. Kadına özel bir oda vermişsiniz kesinlikle asacagı ne varsa oraya asmalıydı hatta insan cekınır gorunmeyecek sekılde falan asar. Misafir oldugu evde pijama ile gezmesinede gerek yok yatmadan once gıyıp uyanınca ustune degısebılırdı. Gercekten cok sinir bozucu ama keşke sizde hiç sormadan alıp direk istedıgınız yere assaydınız ev sizin sonucta.

Insan gibi iletişim kurmak varken bilerek çay dökmek vs çok korkunç doğru.

Ama aslında böyle kelimeleri agiz alışkanlığı haline getirmemek lazım.

Türlü türlü insan var. Illaki rahatsız olanı olur.

Benim hamileyken gittiğim kadın doğumcu benim yaşlarımda çok hoş bir beydi. Bir de kibar. Ağzında sürekli güzelim, canım.
Tamam mı güzelim deyip duruyor.
Şahsen ben rahatsız olmadım ama eşim pek hoşlanmadı.
Mal mıdır nedir nerden güzeli olmuşsan diye söylendi

Kovarım kadına bak azgın

Gerçekten ağız alışkanlığı var. Bu yüzden babamdan örnek verdim. Babam dışarda çok despottur ama ev halini bilmezler. Mesajları aşkımlıdır. Cankuş cimcime bitanem bla bla der. Ama cıdden alışkanlık oluyor üniversitede ki arkadaşımı ne zaman görsem şekerim tatlım diyorduk ama rahatsızsam gider söylerim bu tarz şeyler yapmak hem korkutucu hemde yanık kalsa neler olurdu

İşte bide beni ilk defa görüyordu biraz dikkat etmesi lazımdı ki uyarıldı da

Yalnız yaşı ve hoşluğu es gecilmemis bakıyorum da

Tamam da konu sahibu uyarisini yapmis sonucta kuzeni bu hareketine devam ederse en fazla bir daha evine almaz ama cay dökmek cok asiri bir davranis ayni sey degil. Uyardim ben onu diceksiniz, ben kendi dogru gördügüm bir seyi baskasi dogru bulmuyor diye neden degistireyim hadi degistirmedim diyelim üstüme bir sey mi dökülmesi gerekiyor? Haksizsiniz

Peki sizi cay dökcek kadar rahatsiz eden ne? Herkes kendi davranis ve laflarindan sorumlu sonucta
Mesela ben sizinle ilk defa yüz yüze geldim sizin kırılmamanız için kelimelerime dikkat ederim sonuçda siizn huyunuz bilem suyunuzu bilemem haksız mıyım

O zaman siz müsaade edin eviniz de böyle şeylere. Ben ve kocamın yemek yediği oda, oturduğumuz oda da karşımız da başkasının iç çamaşırı olmasını istemiyorum.
Zaten böyle yazsaydınız sorun olmazdı sorun yol sexi yok iç çamaşırı belli ediyor demeniz ne yani kadın kocanızı baştan mi çıkarmaya çalısıyor derdinizi açık açık söyleyin

Pijmaadan iç çamaşırının görünmesi vs bunlar çok takılacak şeyler değil ama iç çamaşırlarının ortada olması hiç hoş değil. Ben olsam o kaldirmiyorsa ben alır onun olduğu odaya asardim. Hayır siz kardeş gibi olabilirsiniz de ben senin iç çamaşırlarını görmek zorunda mıyım??? Bu samimiyeti yanlış anlayan insanlar da çok itici oluyo yahu

Mesela ben sizinle ilk defa yüz yüze geldim sizin kırılmamanız için kelimelerime dikkat ederim sonuçda siizn huyunuz bilem suyunuzu bilemem haksız mıyım
Dikkat etmeden konusan biriyle karsilasirsam da en fazla görüsmeyi keserim cay dökmek yine de dogru degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…