- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi Mijares Rebeca
-
Yaşça büyük kadınlar bu tarz canım aşkım kelimelerini kullanan çok var. Eee benım babamda bana aşkım diyor anneme hatunum der. Okuldan bı erkek arkadaşım bütün kızlara aşkım tatlım şekerim derdi. Bizde alıştık ona şekerim derdik. Gidip çay dökmek bir arkadaşın dediği gibi pasif agresiflik ve bu çok ürkütücü
Ne alaka kadın laftan anlamıyor uyarılmasına rağmenEsine cok güveniyorsan baska birinin askim demesi o kadar rahatsiz eder miydi seni? Bilemedim
Kovarım kadına bak azgınKocamın teyzesinin evi tadilat oluyor. Teyzesi bu süreçte kayın validem de kalacak. Teyzesinin kızı demiş ki ben orda sıkılırım. En iyisi kuzenimin evine gideyim, internet, netflix falan var takılırım. 2 gün önce teyzesinin kızı geldi. Çocuk odasını ona verdik, o odada fazladan kanepe vardı ve kullanmıyorduk. Neyse bugün teyzesinin kızı çamaşılarını yıkamış. Ve oturma odasında ki peteklerin üstüne iç çamaşırlarını koydu kuruması için. Ben de dedim ki sana verdiğimiz oda da kurut abla burda kocam görürse ayıp olur. Çünkü iç çamaşırları biraz da abartılıydı seksiydi yani. Ya dedi ne ayıbı biz onun la kardeşiz bir şey olmaz dedi. Ve kocam gördü hiç bir şey demedi. Ayrıca teyze kızı pijama giyince af edersiniz ama iç çamaşır izi de belli oluyor buda canımı sıkıyor. Teyzesinin kızı bekar 36 yaşın da. Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşın da.
Peki sizi cay dökcek kadar rahatsiz eden ne? Herkes kendi davranis ve laflarindan sorumlu sonuctaNe alaka kadın laftan anlamıyor uyarılmasına rağmen
O zaman sende eşine güveniyorsan bırak başka kadının çamaşırı orda dursun eşin onu hayal edecek değil ya?Esine cok güveniyorsan baska birinin askim demesi o kadar rahatsiz eder miydi seni? Bilemedim
Gerçekten ağız alışkanlığı var. Bu yüzden babamdan örnek verdim. Babam dışarda çok despottur ama ev halini bilmezler. Mesajları aşkımlıdır. Cankuş cimcime bitanem bla bla der. Ama cıdden alışkanlık oluyor üniversitede ki arkadaşımı ne zaman görsem şekerim tatlım diyordukInsan gibi iletişim kurmak varken bilerek çay dökmek vs çok korkunç doğru.
Ama aslında böyle kelimeleri agiz alışkanlığı haline getirmemek lazım.
Türlü türlü insan var. Illaki rahatsız olanı olur.
Benim hamileyken gittiğim kadın doğumcu benim yaşlarımda çok hoş bir beydi. Bir de kibar. Ağzında sürekli güzelim, canım.
Tamam mı güzelim deyip duruyor.
Şahsen ben rahatsız olmadım ama eşim pek hoşlanmadı.
Mal mıdır nedir nerden güzeli olmuşsan diye söylendi
İşte bide beni ilk defa görüyordu biraz dikkat etmesi lazımdı ki uyarıldı daInsan gibi iletişim kurmak varken bilerek çay dökmek vs çok korkunç doğru.
Benim hamileyken gittiğim kadın doğumcu benim yaşlarımda çok hoş bir beydi. Bir de kibar. Ağzında sürekli güzelim, canım.
Yalnız yaşı ve hoşluğu es gecilmemis bakıyorum daInsan gibi iletişim kurmak varken bilerek çay dökmek vs çok korkunç doğru.
Tamam da konu sahibu uyarisini yapmis sonucta kuzeni bu hareketine devam ederse en fazla bir daha evine almaz ama cay dökmek cok asiri bir davranis ayni sey degil. Uyardim ben onu diceksiniz, ben kendi dogru gördügüm bir seyi baskasi dogru bulmuyor diye neden degistireyim hadi degistirmedim diyelim üstüme bir sey mi dökülmesi gerekiyor? Haksizsiniz
Mesela ben sizinle ilk defa yüz yüze geldim sizin kırılmamanız için kelimelerime dikkat ederim sonuçda siizn huyunuz bilem suyunuzu bilemem haksız mıyımPeki sizi cay dökcek kadar rahatsiz eden ne? Herkes kendi davranis ve laflarindan sorumlu sonucta
Yalnız yaşı ve hoşluğu eş gecilmemis bakıyorum da
Zaten böyle yazsaydınız sorun olmazdı sorun yol sexi yok iç çamaşırı belli ediyor demeniz ne yani kadın kocanızı baştan mi çıkarmaya çalısıyor derdinizi açık açık söyleyinO zaman siz müsaade edin eviniz de böyle şeylere. Ben ve kocamın yemek yediği oda, oturduğumuz oda da karşımız da başkasının iç çamaşırı olmasını istemiyorum.
Kendini garantiye almisYavrum her önüne gelen -de’yi ayırma gözünü seveyim onların bazıları ek bazıları bağlaç. Gözüm kanadı.
Pijmaadan iç çamaşırının görünmesi vs bunlar çok takılacak şeyler değil ama iç çamaşırlarının ortada olması hiç hoş değil. Ben olsam o kaldirmiyorsa ben alır onun olduğu odaya asardim. Hayır siz kardeş gibi olabilirsiniz de ben senin iç çamaşırlarını görmek zorunda mıyım??? Bu samimiyeti yanlış anlayan insanlar da çok itici oluyo yahuKocamın teyzesinin evi tadilat oluyor. Teyzesi bu süreçte kayın validem de kalacak. Teyzesinin kızı demiş ki ben orda sıkılırım. En iyisi kuzenimin evine gideyim, internet, netflix falan var takılırım. 2 gün önce teyzesinin kızı geldi. Çocuk odasını ona verdik, o odada fazladan kanepe vardı ve kullanmıyorduk. Neyse bugün teyzesinin kızı çamaşılarını yıkamış. Ve oturma odasında ki peteklerin üstüne iç çamaşırlarını koydu kuruması için. Ben de dedim ki sana verdiğimiz oda da kurut abla burda kocam görürse ayıp olur. Çünkü iç çamaşırları biraz da abartılıydı seksiydi yani. Ya dedi ne ayıbı biz onun la kardeşiz bir şey olmaz dedi. Ve kocam gördü hiç bir şey demedi. Ayrıca teyze kızı pijama giyince af edersiniz ama iç çamaşır izi de belli oluyor buda canımı sıkıyor. Teyzesinin kızı bekar 36 yaşın da. Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşın da.
Dikkat etmeden konusan biriyle karsilasirsam da en fazla görüsmeyi keserim cay dökmek yine de dogru degilMesela ben sizinle ilk defa yüz yüze geldim sizin kırılmamanız için kelimelerime dikkat ederim sonuçda siizn huyunuz bilem suyunuzu bilemem haksız mıyım
Teşşekkür ederim düşünceniz içinDikkat etmeden konusan biriyle karsilasirsam da en fazla görüsmeyi keserim cay dökmek yine de dogru degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?