kocamın telefonunda gördüğüm yazışma ve yalan

Sizin için sorun değilse neden daha önce sevgilin oldu mu diye sordunuz ki? Ayrıca yalan söylemesi çok kötü bir durum, bende size şöyle bir şey sorayım eğer eşiniz evet daha önce konuştuğum kişiler oldu deseydi ve siz o konuşmaları görseydiniz yine de kızar mıydınız?

Ben mi anormalim! Zaten ilişkisi olmaması tuhaf olmaz mı? Ben şahsen daha önce ilişkisi olmamış bir adamdan korkarım

Bana evleneceğim kişiye "hadi otur da eskilerini konuşalım" demek aşırı itici ve saçma geliyor. Buna inanmaniz da sizin körlüğünüz tutucu halinizle sizin sevgiliniz olmuş onun nasıl olmasın ? 2019 yılındaki aklıyla şimdiki aklı bir mi ? 2019 dönemi mesajı için ortalık yıkmak aşırı saçma. Ne diyecekti sana "evet 2019 da bir kızdan nude istedim mi ? " Hayır zaten o yılların mesajlarını silmemesinden ne kadar salak olduğu anlasiliyor ? Sizin de 2019 mesajlarına bakacak kadar işsiz olduğunuz anlaşılıyor. Nisanliyken affetmissin bunu da affet.

Bana gecmis iliski sorunuzda , esinizin yalani da suan verdiğiniz tepkide cok sacma ve cocukca geldi.

Rahat bırakın artık şu adamların sizden önceki ilişkilerini. Öğrendinde ne oldu yani ? Ayrılacakmısın ? Hayır.
O zaman ne ilderiyırsunuz ki.

Yalan söylemesinin sizin tutumunuzdan sergilediğiniz davranıştan dolayı olduğunu düşünüyorum

Çok yanlış sulardasın. Evliliğini yıpratıyorsun. Söylemek istememiş o zaman bitmiş gitmiş. Şimdi sen bunları deşip ortaya çıkarınca boşanmalısın. Yoksa ne olur biliyor musun zaten gitmiyor iki tantana yapıyor deyip aldatmayacaksa bile aldatır. Yanlış yapmışsın yani.

Sen tutucu biriysen ilk sevgilin de bu adamsa aynısı beklemen hakkın adam da seni bildiğin dolandırmış boşasan haklısın

Biz eşimle evlenirken eşim bana hiç gecmisimi sormadı onada sormamı istememişti . Geçmiş geçmişte kalmıştır ogrenirsek soguyabiliriz demişti . Ben soğumak istemiyorum demişti. Kafalar rahat nedir bu geçmiş merakı

Formundasın bu ara

Bir erkek evlenmeden önce hiç ilişkim olmadı diye neden yalan söyler anlamış değilim. Olmaması sağlıklı bir şey değil zaten, asıl buna anormal gözle bakmalı bir kadın.

Eşiniz bu yaptıklarını geçmişde bıraktıysa, size şuan gelip "kızlarla sevgili olmadım, +18 konuştum ve nude istedim" diye anlatmasını beklemeniz çok saçma olmuş..

Geçmişi iki tarafta didiklememeli illaki bir pokluk çıkıyor yoksa. Al işte durduk yere huzura sıkılan kurşun başka bir şey değil.

Geçmişi deşmenin anlamı yok bence yaa. Neden ısrarla benden önceyi anlat hadi anlat dediniz ki? Ne gerek var yani. Şİimdiye odaklı devam etseydiniz iyiydi.

Şuncacık seyde yalan söyleyen her türlü konuda sıkıştikca yalan söyler. Inanmaniz da sacmaymis aslinda ben böyle biseye inansam adam gaydir diye evlenmem mesela. Aklima üniversitede siniftan bi kiz vardi Şeyma o geldi. Seyma geldiginde kapaliydi, ilk senenin ortasinda açıldı. Ama ne acilma :) kiz yurduna arkadaşıyla birlikte iki erkek sokup ranzada altlı üstlü sevisiolardi biz şoktan şoka giriyorduk hani marjinal bizdik diye. Memlekete giderken de geri kapandi. Doner donmez de ailesinin munasip bulduğu biriyle evlendi. Biseylere baglamiyorum olayi, bazi insanlarin karakterleri bozuktur korkak olduklari için.

Belki reelde değil sanalda olan bi arkadasliktir birde size ne ya adam bekarken gorusmus sizi ne ilgilendirir gercekten kendinize dert ariyorsunuz

Siz erkekleri ne sanıyorsunuz acaba?
En tutucusu bile böyle olabiliyor. Bu kadar saf olmayın ayrıca yapmış olsa bile size anlatma zorunluluğu yoktu. Kendi günahı /hayatı. Gizleme hakkı vardı. Önünüze bakın eskiye değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…