- 20 Nisan 2024
- 342
- 500
Ben mi anormalim! Zaten ilişkisi olmaması tuhaf olmaz mı? Ben şahsen daha önce ilişkisi olmamış bir adamdan korkarımSenden önce tabii ki ilişkisi olacak, 14 yaşında tanışmadıysanız. Yani öyle sorular soruyorsunuz ki gerçekten yalan söylemeyecekse bile söylemek zorunda kalıyor bazen insanlar. Mümkün mü olmaması, biraz mantık yahu!
Bana evleneceğim kişiye "hadi otur da eskilerini konuşalım" demek aşırı itici ve saçma geliyor. Buna inanmaniz da sizin körlüğünüz tutucu halinizle sizin sevgiliniz olmuş onun nasıl olmasın ? 2019 yılındaki aklıyla şimdiki aklı bir mi ? 2019 dönemi mesajı için ortalık yıkmak aşırı saçma. Ne diyecekti sana "evet 2019 da bir kızdan nude istedim mi ? " Hayır zaten o yılların mesajlarını silmemesinden ne kadar salak olduğu anlasiliyor ? Sizin de 2019 mesajlarına bakacak kadar işsiz olduğunuz anlaşılıyor. Nisanliyken affetmissin bunu da affet.merhaba hanımlar, eşimle severek evlendik ve henüz 1. yılımız dolmadı yeni yeni de çocuk düşündüğümüz bir dönemdeydik. evliliğimizde bir sıkıntı yoktu kocam iyi bir eştir. ilk tanıştığımız dönemde kendisine daha önce ilişkisi olup olmadığını sordum geçmişin önemli olmadığını ancak daha önce ilişkisi olmuşsa bilmek istediğimi söyledim o da bana hiç ilişkisi olmadığını ama daha önce konnuştuğu bir kız olduğunu onunla da sadece arkadaş ortamında bir kez görüştüğünü söyledi tamam dedim ve konu bir daha açılmadı hiç. bu süreçte eşim kendisini daha önce kızlarla hiç bağlantısı olmamış arkadaş olarak bile kız arkadaşı olmamış çok tutucu muhafazakar biri gibi lanse etti (bunları yanlış yada sorun olduğu için söylemiyorum o böyle gösterdi kendini benim için eski sevgililerinin olması vs sorun eğildi ki benim de geçmişte ilişkim oldu eşim de biliyor). nişanlı olduğumuz dönemde keşfetine hep kızların olmasıyla ilgili tartışmamız oldu fakat işler büyümedi bakmadığını iddia etti. evlendikten sonra appstoreında daha önce tinderın inmiş olduğunu gördüm yine tartıştık başka arkadaşlarının da onun appstore hesabını kullandığını söyledi hiç kullanmadım dedi. bugün de telefonunda 2019 yılında bir kızla olan mesajlaşmalarını gördüm, mesajları çok okuyamadım elimden telefonu aldı panikle sildi okuduğum kadarıyla içeriğinde bel altı konuşmalar vardı ortalığı ayağa kaldırdım. inanılmaz sinirlendim ve üzüldüm sorun eşimin eskiden bı kızla mesajlaşması değil kendini bana çok farklı tanıtıp sevgilisi bile olmayan bir kızla +18 konuşup nude istemesiydi şok oldum. olay sonrası yaptığı açıklamalar daha da kötü. sonrası yalvarmalar yakarmalar seni hiç aldatmadım senden önceydi demelr. sorun eşimin bana yalan söylemesi. (ben de tutucu biriyim, herkes istediğini yapar istediği gibi yaşar saygı duyarım ancak kendi adıma evleneceğim adamın başka kızlardan nude isteyen biri olmasını istemezdim). eşim sabahtan beri yalvarıyor sakın beni terk etme seni çok seviyorum diye onu terk etmeyi düşünmedim ama bu olayı da sindiremedim
merhaba hanımlar, eşimle severek evlendik ve henüz 1. yılımız dolmadı yeni yeni de çocuk düşündüğümüz bir dönemdeydik. evliliğimizde bir sıkıntı yoktu kocam iyi bir eştir. ilk tanıştığımız dönemde kendisine daha önce ilişkisi olup olmadığını sordum geçmişin önemli olmadığını ancak daha önce ilişkisi olmuşsa bilmek istediğimi söyledim o da bana hiç ilişkisi olmadığını ama daha önce konnuştuğu bir kız olduğunu onunla da sadece arkadaş ortamında bir kez görüştüğünü söyledi tamam dedim ve konu bir daha açılmadı hiç. bu süreçte eşim kendisini daha önce kızlarla hiç bağlantısı olmamış arkadaş olarak bile kız arkadaşı olmamış çok tutucu muhafazakar biri gibi lanse etti (bunları yanlış yada sorun olduğu için söylemiyorum o böyle gösterdi kendini benim için eski sevgililerinin olması vs sorun eğildi ki benim de geçmişte ilişkim oldu eşim de biliyor). nişanlı olduğumuz dönemde keşfetine hep kızların olmasıyla ilgili tartışmamız oldu fakat işler büyümedi bakmadığını iddia etti. evlendikten sonra appstoreında daha önce tinderın inmiş olduğunu gördüm yine tartıştık başka arkadaşlarının da onun appstore hesabını kullandığını söyledi hiç kullanmadım dedi. bugün de telefonunda 2019 yılında bir kızla olan mesajlaşmalarını gördüm, mesajları çok okuyamadım elimden telefonu aldı panikle sildi okuduğum kadarıyla içeriğinde bel altı konuşmalar vardı ortalığı ayağa kaldırdım. inanılmaz sinirlendim ve üzüldüm sorun eşimin eskiden bı kızla mesajlaşması değil kendini bana çok farklı tanıtıp sevgilisi bile olmayan bir kızla +18 konuşup nude istemesiydi şok oldum. olay sonrası yaptığı açıklamalar daha da kötü. sonrası yalvarmalar yakarmalar seni hiç aldatmadım senden önceydi demelr. sorun eşimin bana yalan söylemesi. (ben de tutucu biriyim, herkes istediğini yapar istediği gibi yaşar saygı duyarım ancak kendi adıma evleneceğim adamın başka kızlardan nude isteyen biri olmasını istemezdim). eşim sabahtan beri yalvarıyor sakın beni terk etme seni çok seviyorum diye onu terk etmeyi düşünmedim ama bu olayı da sindiremedim
Sen tutucu biriysen ilk sevgilin de bu adamsa aynısı beklemen hakkın adam da seni bildiğin dolandırmış boşasan haklısınmerhaba hanımlar, eşimle severek evlendik ve henüz 1. yılımız dolmadı yeni yeni de çocuk düşündüğümüz bir dönemdeydik. evliliğimizde bir sıkıntı yoktu kocam iyi bir eştir. ilk tanıştığımız dönemde kendisine daha önce ilişkisi olup olmadığını sordum geçmişin önemli olmadığını ancak daha önce ilişkisi olmuşsa bilmek istediğimi söyledim o da bana hiç ilişkisi olmadığını ama daha önce konnuştuğu bir kız olduğunu onunla da sadece arkadaş ortamında bir kez görüştüğünü söyledi tamam dedim ve konu bir daha açılmadı hiç. bu süreçte eşim kendisini daha önce kızlarla hiç bağlantısı olmamış arkadaş olarak bile kız arkadaşı olmamış çok tutucu muhafazakar biri gibi lanse etti (bunları yanlış yada sorun olduğu için söylemiyorum o böyle gösterdi kendini benim için eski sevgililerinin olması vs sorun eğildi ki benim de geçmişte ilişkim oldu eşim de biliyor). nişanlı olduğumuz dönemde keşfetine hep kızların olmasıyla ilgili tartışmamız oldu fakat işler büyümedi bakmadığını iddia etti. evlendikten sonra appstoreında daha önce tinderın inmiş olduğunu gördüm yine tartıştık başka arkadaşlarının da onun appstore hesabını kullandığını söyledi hiç kullanmadım dedi. bugün de telefonunda 2019 yılında bir kızla olan mesajlaşmalarını gördüm, mesajları çok okuyamadım elimden telefonu aldı panikle sildi okuduğum kadarıyla içeriğinde bel altı konuşmalar vardı ortalığı ayağa kaldırdım. inanılmaz sinirlendim ve üzüldüm sorun eşimin eskiden bı kızla mesajlaşması değil kendini bana çok farklı tanıtıp sevgilisi bile olmayan bir kızla +18 konuşup nude istemesiydi şok oldum. olay sonrası yaptığı açıklamalar daha da kötü. sonrası yalvarmalar yakarmalar seni hiç aldatmadım senden önceydi demelr. sorun eşimin bana yalan söylemesi. (ben de tutucu biriyim, herkes istediğini yapar istediği gibi yaşar saygı duyarım ancak kendi adıma evleneceğim adamın başka kızlardan nude isteyen biri olmasını istemezdim). eşim sabahtan beri yalvarıyor sakın beni terk etme seni çok seviyorum diye onu terk etmeyi düşünmedim ama bu olayı da sindiremedim
Formundasın bu araKardeşinizin erkek arkadaşıyla tanışmanıza dahi müdahale eden ve bu denli berbat bir zihniyete sahip olan nişanlınızla evlendiniz demek
Arkadaşım deseniz de nişanlınız olduğunu anlamıştık biz zaten, bu da başka bir konunuz…
Yani olacaklar belliydi, ayan beyan ortadaydı, bile isteye devam etmişsiniz. Bir sürü güzelleme yapmışsınız ama eşiniz iyi bir insan değil, kişi kendinden bilir işi hesabı sizi sürekli kısıtlayan birisi.
onu terk etmeyi düşünmüyorum ama sindiremiyorum da diyorsunuz ama, daha önce çok kez sindirdiniz birçok şeyi, nişanlıyken göz yumduğunuz şeyler evlenince katlanarak yeniden önünüze çıkmış. eşiniz yalan söylemeye devam etmiş.
eşiniz de ayrılmayacağınızı , yumuşayacağınızı -öncesini de hesaba katarak - bildiği için, rahat davranıyor.
aksiyon almayacağınızı , yine görmezden gelip eşinizin gönül almalarına yumuşayacağınızı düşünüyorum.
hata bir kere affedilir, sonrası artık bile isteye durumu kabullenmektir.
belki sert konuştum ama üzgünüm, bazen karşıdakinin gerçekleri idrak edebilmesi için bu gerekiyor.
umarım evliliğiniz yoluna girmeden çocuk yapmazsınız
Ben de onu diyorum, erkeğe ilişkin oldu mu diye sormak nedirBen mi anormalim! Zaten ilişkisi olmaması tuhaf olmaz mı? Ben şahsen daha önce ilişkisi olmamış bir adamdan korkarım
Zaten kimse kimseye detaylı sormasın bunları. İlk tanisildığında hadi bi üstten konuşulur ama fazlasina hiç gerek yok..Ben de onu diyorum, erkeğe ilişkin oldu mu diye sormak nedir
Eşiniz bu yaptıklarını geçmişde bıraktıysa, size şuan gelip "kızlarla sevgili olmadım, +18 konuştum ve nude istedim" diye anlatmasını beklemeniz çok saçma olmuş..merhaba hanımlar, eşimle severek evlendik ve henüz 1. yılımız dolmadı yeni yeni de çocuk düşündüğümüz bir dönemdeydik. evliliğimizde bir sıkıntı yoktu kocam iyi bir eştir. ilk tanıştığımız dönemde kendisine daha önce ilişkisi olup olmadığını sordum geçmişin önemli olmadığını ancak daha önce ilişkisi olmuşsa bilmek istediğimi söyledim o da bana hiç ilişkisi olmadığını ama daha önce konnuştuğu bir kız olduğunu onunla da sadece arkadaş ortamında bir kez görüştüğünü söyledi tamam dedim ve konu bir daha açılmadı hiç. bu süreçte eşim kendisini daha önce kızlarla hiç bağlantısı olmamış arkadaş olarak bile kız arkadaşı olmamış çok tutucu muhafazakar biri gibi lanse etti (bunları yanlış yada sorun olduğu için söylemiyorum o böyle gösterdi kendini benim için eski sevgililerinin olması vs sorun eğildi ki benim de geçmişte ilişkim oldu eşim de biliyor). nişanlı olduğumuz dönemde keşfetine hep kızların olmasıyla ilgili tartışmamız oldu fakat işler büyümedi bakmadığını iddia etti. evlendikten sonra appstoreında daha önce tinderın inmiş olduğunu gördüm yine tartıştık başka arkadaşlarının da onun appstore hesabını kullandığını söyledi hiç kullanmadım dedi. bugün de telefonunda 2019 yılında bir kızla olan mesajlaşmalarını gördüm, mesajları çok okuyamadım elimden telefonu aldı panikle sildi okuduğum kadarıyla içeriğinde bel altı konuşmalar vardı ortalığı ayağa kaldırdım. inanılmaz sinirlendim ve üzüldüm sorun eşimin eskiden bı kızla mesajlaşması değil kendini bana çok farklı tanıtıp sevgilisi bile olmayan bir kızla +18 konuşup nude istemesiydi şok oldum. olay sonrası yaptığı açıklamalar daha da kötü. sonrası yalvarmalar yakarmalar seni hiç aldatmadım senden önceydi demelr. sorun eşimin bana yalan söylemesi. (ben de tutucu biriyim, herkes istediğini yapar istediği gibi yaşar saygı duyarım ancak kendi adıma evleneceğim adamın başka kızlardan nude isteyen biri olmasını istemezdim). eşim sabahtan beri yalvarıyor sakın beni terk etme seni çok seviyorum diye onu terk etmeyi düşünmedim ama bu olayı da sindiremedim
Geçmişi deşmenin anlamı yok bence yaa. Neden ısrarla benden önceyi anlat hadi anlat dediniz ki? Ne gerek var yani. Şİimdiye odaklı devam etseydiniz iyiydi.merhaba hanımlar, eşimle severek evlendik ve henüz 1. yılımız dolmadı yeni yeni de çocuk düşündüğümüz bir dönemdeydik. evliliğimizde bir sıkıntı yoktu kocam iyi bir eştir. ilk tanıştığımız dönemde kendisine daha önce ilişkisi olup olmadığını sordum geçmişin önemli olmadığını ancak daha önce ilişkisi olmuşsa bilmek istediğimi söyledim o da bana hiç ilişkisi olmadığını ama daha önce konnuştuğu bir kız olduğunu onunla da sadece arkadaş ortamında bir kez görüştüğünü söyledi tamam dedim ve konu bir daha açılmadı hiç. bu süreçte eşim kendisini daha önce kızlarla hiç bağlantısı olmamış arkadaş olarak bile kız arkadaşı olmamış çok tutucu muhafazakar biri gibi lanse etti (bunları yanlış yada sorun olduğu için söylemiyorum o böyle gösterdi kendini benim için eski sevgililerinin olması vs sorun eğildi ki benim de geçmişte ilişkim oldu eşim de biliyor). nişanlı olduğumuz dönemde keşfetine hep kızların olmasıyla ilgili tartışmamız oldu fakat işler büyümedi bakmadığını iddia etti. evlendikten sonra appstoreında daha önce tinderın inmiş olduğunu gördüm yine tartıştık başka arkadaşlarının da onun appstore hesabını kullandığını söyledi hiç kullanmadım dedi. bugün de telefonunda 2019 yılında bir kızla olan mesajlaşmalarını gördüm, mesajları çok okuyamadım elimden telefonu aldı panikle sildi okuduğum kadarıyla içeriğinde bel altı konuşmalar vardı ortalığı ayağa kaldırdım. inanılmaz sinirlendim ve üzüldüm sorun eşimin eskiden bı kızla mesajlaşması değil kendini bana çok farklı tanıtıp sevgilisi bile olmayan bir kızla +18 konuşup nude istemesiydi şok oldum. olay sonrası yaptığı açıklamalar daha da kötü. sonrası yalvarmalar yakarmalar seni hiç aldatmadım senden önceydi demelr. sorun eşimin bana yalan söylemesi. (ben de tutucu biriyim, herkes istediğini yapar istediği gibi yaşar saygı duyarım ancak kendi adıma evleneceğim adamın başka kızlardan nude isteyen biri olmasını istemezdim). eşim sabahtan beri yalvarıyor sakın beni terk etme seni çok seviyorum diye onu terk etmeyi düşünmedim ama bu olayı da sindiremedim