- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
bakın ben bunu şöyle izah edeyim size isimler gerçek değil isim vererek izah edeyim ikiside arkadaşımda severek evlendiler ayşe de alide mutluydu en başta kv faktörü araya girdi hzurları kalmadı ali ayşeyi uçan erkekten bile kıskanırdı bu durumu kvde çok kullanırdı oğlunu resmen paranoyak hale getirdi olaylar uzun ama kısa anlatayım çocuk falan oldu artık kıskançlık durumunun kötüye gitmesi başladı dövmeler vs çoğaldı sonra ayşe benimde desteğimle boşanma kararı aldı ve yaptı alinin tek suçu gereğinden çok kıskanmasıydı ayşeninse çok sevdiğinden için susması en başta susmasaydı belki durumlar bu hale gelmeyecekti ve mutlu bir yuvaları olacaktı
Haklısınız, en baştan susmasaydı olaylar belki bu raddeye gelmeyecekti. Benim için kıskançlık da aldatma, şiddet gibi yaşayınca değil en ufak sinyalinde anlaşma bozan bir şey olduğundan çok katıyım. Öyle biriyle evlenmezdim de, çıkmadım da, daima kaçtım.
Ama başkasının lafına prim verip o lafların yuvaya sokulmasına izin veren bir eşle (kadın, erkek farketmez) mutluluk bulunabileceğine inanmıyorum. Ali hala iyi bir insan değilmiş.
Kendinizi yine de kötü hissettirecek bir durum yok. Arkadaşınızın dövülmesine acısına ne kadar katlanacaktınız ki? Siz de insansınız. Ölümünün sebebi siz değilsiniz.