Kocamın sanal bağımlılığı

Buraya konu açana kadar sana şiddet uyguladığında gidip darp raporu alamadın mı? Ne dememizi istiyorsun?

ılk defa bu kadar agır konusacagım

bu nasıl bır gerızekalılık ya??
bır kere aılenız nasıl sadece dını nıkahla gıtmenıze ızın verdı?
daha 25 yasındasınız koca mı yoktu da hemen kabul ettınız?
resmı nıkahı nden beklemedınız??

ve en onemlısı ayrılmak ıcın ne beklıyorsunuz zaten nıkah yokmus gıt durumu aılene anlat cık o evden 30bınde sıkıntı yok ya devamı gelırse?

defalarca aldatılmıs hala akıllanmamıssın bu nasıl bır kafa yapısıdır ya?
bu arada gıderken evde satabılecegın ne varsada al!!!

Bak kendin de yazmışsın diye yazıyorum hakaret sayma sonra.. evet çok aptalsın.

Resmi nikah olmadan dini nikah kıydırmanın zararlarına bir kez daha şahit olduk bu konuyla. Zaten aklı başında hocalar da asla tavsiye etmiyor. Sizin resmi olarak karı/koca hayatınız yok bu adam size nikah kıymaz sizi oyalar anca. Regl olmanız bahane değil, regl iken sadece cinsel ilişki yasak. Diğer yolları deneyebilirdi. Çevre durumunuzu bilmiyorum bu yüzden onun hakkında bir şey demek istemiyorum. Sizinle bağı kesmek istemiyor nasılsa evde arkasını toparlayanı var. Allah'tan çocuk falan olmamış. Bu adam resmi olarak başkasıyla evli olabilir. Sanalda aldatması ayrı sorun ama en azından bir resmi nikaha bile tenezzül etmemesi sorunların kralı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…