Merhaba hanımlar..siteyi Cook uzun zamandır takip edip hesap acmayanlardanim bende.. başımda öyle bı koca var ki kendi kisiligimi kaybettim diye görüyorum ve sizden akıl almak istiyorum..
2 buçuk senelik evliyiz ve 6 seneyi bitireceğiz tanışmış olma sitemizi eklersek.. kocam su parayla girilen uygulamalar var ya onlara giriyor ve telefon faturası bin TL üstü geliyor sürekli ( bundan kaynaklı bir telefon avukatta icralık üç binlik borç olmuş yedi bin)
Ben 25 yaşındayım ve kendisi 32 yaşında..sürekli yeminler tövbeler Kur'an'a el basmalar hep boşa çıktı ve iki haftadır kendisiyle karı koca ilişkisini kestim ve utanmadan artık yanımda konuşuyor görüntülü uygulamadan ve kahroluyorum..iki gün önce artık dayanamadım ayrilicam yeter bitti dedim ve o günün sabahı kahve yapıp uyandırdı sevgi sozcuklari havada uçuşuyor tabi..
Yine yeminler tamam dedim akşam gelince baktım bı saat sonra yine aynı şekilde ben TV izliyorum o yatak odasında elinde tel malum iş başında...gece yatmak için odaya gittim ve konu açıldı kavga ettim üstüne ben suçlu oldum ve şiddet gördüm malesef..
Kendini savunma şekli tüm erkekler böyle ee sen reglisin benim ihtiyacım bu falan filan...sabahına tekrar yeminler ve ozurler..akşam geldiğinde üç saat boyunca peşimden kostu ve üstün körü biseyler yaşadık..sex hayatımız yok diyemem ama o gün iki yapsak bile onu bı saat sonra tel başında görüyorum..
Diyorki maddi düşüncelerden buna yöneliyoruz..çalışayım diyorum üstümde 30 bin borç var benim ve resmi nikahimiz yok ....düğünü kışın yaptık bana ve aileme dedi ki yazın balayında hem dış çekim hem nikah yaparız bende kandim...sonra covid çıktı bizim düğünden on gün sonra heryer kapandı ama bizim hala nikah yok ve konuyu açtığımda kapatıyor...açıkçası şuan maddi açıdan da terk edersem ortada bu borçla kalicam ve onun yanına herşey kar kalacak çok aptalmisim cokkk
1. Kocanız, eşiniz yok, siz evli değilsiniz. Düğün yapmak yada dini nikah evliliğin gerçekleşmesini sağlamak, evlilik akdi diye bişey var, resmî nikah. Bu yok sizde. 2,5 yıldır gayri ahlaki bir hayat yaşıyorsunuz, siz bunu kabul edince bu karakterse bir adam sizi sanal olarak da aldatır reel olarak da aldatır.
2. Hamileliğiniz düşük ile sonuçlanmış, kimin nüfusuna kaydettirecektiniz, sizi aldatan, döven, sapıklığını her erkek yapar diyen şahsı mı? Her erkek yapmaz, bu normal değil, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz.
3. Hem çalışmıyorsunuz hem üstünüzde borç var, neyin borcu bu?
4. Sizin anneniz, babanız yok mu? Sizin ailede normal mi nikahsız yaşamak? Hiç kimse bu ne biçim hayat demedi mi size?
Eline nereye atarsa atsın insan tutacak bir yeri yok konunuzun ve siz de rahatsız değilsiniz. Tek sorun eşinizin sanal seks yapıp kadınlara para yedirmesi.
Geçmiş olsun …. Bu kafayla geçerse