Kocamın mesajlaşması

Eşiniz kendisine hizmetçi almış sizi, bedensel hazlarını ve fantezilerini ise başkalarıyla doyurma niyetinde belli ki. İlk ilişkisi siz misiniz? Bazı erkekler (hepsi değil) ilk yakınlaşmalarını ilk ilişkilerini eşleriyle yaşayınca, gözleri açılıyor sonradan. Eğer boşanmak istemiyorsanız uzun süre affetmeyin, sizi gerçekten kaybetme korkusu yaşasın. Sürünsün. Affederseniz de sonrasında bu konuyu açmayın tekrar. Yoksa hep yıpranırsınız.

Bu kadar saf olmayin ya aci cekiyormusta agliyormus felan gecin bunlari. Surundurun iyice tekrar ederse de bosayin buyuk ihtimal tekrarda eder bu sfer arkasini iyi temizler arada unutursa bulursunuz artik. Takipte kalin.

Ayy çok zor ya çok onur kırıcı bu

Muhtemelen yakalandığı için abazalıklarıma devam edemem diye ağlıyordur. Siz de inandınız mı?

Aldatmak sadece cinsellik yaşayarak olmaz ki mesajlaşmada bir aldatmadır. Ve bu adam sizinle olduğu her an bunu yapmış. Onun ağlaması sizin ona küs olduğunuz için değil bir daha başka kızlarla mesajlaşamayacak olması yüzünden ağlıyor. Siz böyle bir adamla evli kalmaya devam edin ama şunu unutmayın hayatınızın her saniyesinde bu adam bunu yapacak hadi diyelim yapmayacak böyle bir şüpheyle yaşamak gerçekten eziyet. Bir kere yapan her zaman yapar ben kimsenin düzeleceğine inanan biri değilim çünküüüüü görünen köy kılavuz istemez

o kadar haklısınız ki. benim eski eş kişisi de bi kadınlar konuştu bel altı yani. dalga geçer gibi ne var yani konuştuysam. bu aldatma sayılmaz ki diye dalga geçti resmen. sanki kadınla yattım dedi.sonra ben boşancam dedim. başladı sensiz yapamam diye zırıldanmaya yalvarıyor sonra aynı devam zihniyet değişmez.şimdide sürünüyor sürünsün beter olsun inş.

Böyle iğrenç bir insani hala affetme peşinde olduğunuz için kendinizi sorgulayın. Sizi aldatmayı bırakın, öylesine saçma sapan kızlara yazıp bundan kendine pay çıkaran iğrenç karakterde bir insanı ciddiye bile almamanız gerekir.

Olmaz olsun öyle erkek, hem de evlendiği 1.günde, öldüresim geliyo o erkeklerin hepsini.

Kendimi gördüm mesajınızda o yalan ağlamalara yeminlere aldandım salak gibi ..sonu ne oldu biliyor musun adam 17 yılın sonunda sıkıldım deyip 2 çocukla bıraktı gitti arkasına bile bakmadı ..evliliğine devam edersen ne olacak söyleyeyim sen hiç huzurlu mutlu bir gün geçirmeyeceksin kafanda hep acabalarla yaşayacaksın yeri gelecek belki kocan tekrarlamayacak ama sen güvenmediğin için hep huzursuzluklar çıkaracaksın.omrunu bu şekilde heba etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…