• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın mesajlaşması

Ben hiç aldatmadım. Yakaladığımı bildi. Şimdi küsüm ona, o da ona küs olduğumu görüyor ve ağlıyor. Pişman olduğunu söylüyor
Bu ilk değilmiş, ilk olsa da yakalansa ozaman inanilir.
evet Ortada bir pişmanlık var ama "neden ve nasil yakalandim" diye düşünüp ona hayiflanip agliyodur o

Gizli gizli ağladığını görüp acıyıp "ayy evet yaa pişman" diyesiniz diye ağlıyordur o. Sevgiliyken yapmış pişman olmamış, nişandan hemen sonra yapmış pişman olmamış, evliyken yapmaya devam etmiş pişman olmamış, daha üç gün önce yapmış pişman olmamış ama bugün yakalanınca mı pişman? Kanmak istiyorsanız kanın tabi. Adamın mütemadiyen başka kadınlara salyası akmaya devam edecektir.

Kesin eşiniz üzüntüsünden, pişmanlığından ve siz küs olduğunuz için ağlıyordur yazık, kıyamişş.
Yapmayın gözünüzü seveyim. Adam yakalandığı için üzülüp ağlıyor, bir daha rahatça kızlara yazamayacak. Derdi o.
Boşanmayı düşünmüyorsunuz galiba. Delil toplamanız boşanmak için avantajınıza olurdu. Şimdi kanıtlayamazsınız da. Hem dikkatli olur hem de siler her şeyi.
Boşanmayacaksanız deşmeyin artık konuyu, karıştırmayın telefonu falan.

kendi düşen ağlamaz de kocana. erkeklerin yakalandıktan sonra ağlaması timsah göz yaşıdır bana göre. benim eşimde ağladı yalvardı. sonuç yine aldattı. aynı değişmez.

Esiniz sizden kac kere ozur dilemis. Sizce ozrunde samimi ise, affedin bence. Insaniz hepimiz, hata yapariz. Burda buyuk buyuk konusanlara kanmayin. Onlarin kocalari sizinkinden daha iyi degil. Hickimse mukemmel degil. Onemli olan, hatalari duzeltip daha iyi bir insan olarak devam etmek. 1-2 mesaj icin esinizi birakmayin derim.
şaka mı yapıyosun kız? ciddi değilsin herhalde?

Instagram da komik paylaşımların altında yazan komik yorumları okumayı severim, bazen paylaşımdan daha komik yazanlar oluyor.

Neyse o zaman şöyle bakiyorum da taytini yırttirmak isteyenler, karım evde yok konusalim mı diyenler, hikayeme bak diye kendi sayfasına çekenler...

Edepsizlik ahlaksızlık artık o kadar kolay ulaşılır halde ki. Bazıları bot hesap oluyor sanırım.
Neyse böyle kocanız gibi tipler orada bunlara inanıp tatmin olma peşine düşüyor.
Ucuz basit şeyler.

Kendi kalitelerini düşürdüklerini anlamıyor mu bu erkekler acaba. Böyle basit misiniz yani. Ona buna yazınca nasıl bir tatmine ulaşıyorsunuz.

İşte böyle basit erkek zihniyetleri bir de bunu aldatma görmüyor, kakara kikiri ... Güldük eğlendik. Ne sanki buluştuk öpüştük mü.. diye de savunmaları olur.

Hiç ağlamasına falan bakmayın. Kendisinden adam olmasını beklerdiniz, çok mu ütopik acaba. İşinde gücünde evinde ekmeğinde karısı ile yaşayacak . Neden bu kadar zor .

Size de zor değil mi, zaten toplumumuzda affeden acı çekiyor . Aldatan şerefsizlik yapan rahat.. tamam yakalandı, özür de diledi , ağladı...
Daha ne yapsın, bir daha o rahat.

Ama kadın ...........
Sürekli acabalar ile, telefon karıştırma, geçmişi düşünme.. hayatı başta kendine olmak üzere herkese zehir etme....

Tadı kaçıyor evliliğin.
Sadakat gidince tat kalmıyor.
Affedersiniz de, işte unutulmaz.
Bu basitlikte adamlar unutturmaz zaten, yine yapar.

tekrar onu sevebilecek miyim ne yaa? ben de bunu anlamıyorum. herif boynuzu takmaya hazırda bekliyor, aranıyor ne yapsam kimi götürsem diye... ağlıyomuş da acı çekiyomuş da ne diye ağlıyo biliyo musun "enayinin gözü açıldı bundan sonra rahat takılamam çok dikkat etmem gerekcek, bi an önce ortalık durulsa da kaldığım yerden devam etsem" diye ağlıyor...

sevmeye erkek bitti kökü kurudu sanki... evliyim diye hayatım bitti bi adama mahkumum sanıyosunuz.

hata olan şey bir kere yapılır pişman olunur tekrarlanmaz ille yakalanana kadar beklenmez kendi muhakeme gücüyle hata yaptığını kavrayabilecek zekada değilse bilemem.

Tam olarak neyin acısını çekiyor ya da ağlıyor onu anlamadım
Siz de onu mu aldattiniz?
Yüzüne ask sözü söylerken başkasına mi baktınız,bu mu ortaya cikt??
Yoksa yakalandığı için mi ağladı?

Tabi ki yakalandığı için acı çekiyor. Buldum saf kızı parmağında oynatıyorum sanıyordu.

Madem onla bunla msjlaşıcak senle niye evlenmiş?
Çıkarı falan mı var senden.
Böyle bir şey hissettim.
Daha yeni evli adam bunu neden yapar?

Evde eşiyle muhabbet etmeyen adamlar sosyal medyada tanımadığı kadınlarla sohbet ediyor. Canı çok sıkılıyor konuşmak istiyorsa karısıyla konuşsun

Ben hiç aldatmadım. Yakaladığımı bildi. Şimdi küsüm ona, o da ona küs olduğumu görüyor ve ağlıyor. Pişman olduğunu söylüyor
Son pismanlık fayda ederse bir sürü pismanlık doğurur.Affetseniz de yine olacaktir ve ayrılmak istemiyorsanız kurcalamayin.

Merhabalar! Öncelikle kırık Türkçemden dolayı özür dilerim. 11 aydır evliyim. 3 gün önce kocamın instagram üzerinden kızlarla mesajlarını gördüm. Ona çok ama çok güveniyordum. Kendimden bile daha çok. Hem de çok büyük sevgi ile evlenmiştik. Çok büyük zorluklarla nişanımız olmuşdu. Nişanımızdan 1 gün sonra bir kıza modelden bile daha güzelsin yazısın okudum 4 gün önce. Evlendikden sonra da hemen kızın storysine cevap atmış. Ve bir kıza da öylesine yazmışdı. Diger yazışmalar sevgililik dönemimizde olmuş. Kimse ile cinsellik içerikli yazışma ya da görüşme olmamış. Öylesine konuşmuş. Amma içim çok acıyo. Lütfen yardım edin. Ne yapmalıyım? Kocamın suratına bakdıkda artık sevdiyim insanı deyil de bana çok uzak birini görüyorum. O da acı çekiyo. Gizli ağladığını gördüm. Lütfen yardım edin ne yapayım nasıl yapayım. Bu kötü acı ne zamansa keçecekmi? Bir daha onu eskisi gibi seve bilecekmiyim? Çok teşekkür ederim ❤️
Cok zor ya :/ insan bin bir umutla evleniyor sonra böyle....
Çocuğunuz yoksa bence yolunuza bakin naçizane... o adam bir gun illa sizi gercek anlamda aldatacak bence.

Merhabalar! Öncelikle kırık Türkçemden dolayı özür dilerim. 11 aydır evliyim. 3 gün önce kocamın instagram üzerinden kızlarla mesajlarını gördüm. Ona çok ama çok güveniyordum. Kendimden bile daha çok. Hem de çok büyük sevgi ile evlenmiştik. Çok büyük zorluklarla nişanımız olmuşdu. Nişanımızdan 1 gün sonra bir kıza modelden bile daha güzelsin yazısın okudum 4 gün önce. Evlendikden sonra da hemen kızın storysine cevap atmış. Ve bir kıza da öylesine yazmışdı. Diger yazışmalar sevgililik dönemimizde olmuş. Kimse ile cinsellik içerikli yazışma ya da görüşme olmamış. Öylesine konuşmuş. Amma içim çok acıyo. Lütfen yardım edin. Ne yapmalıyım? Kocamın suratına bakdıkda artık sevdiyim insanı deyil de bana çok uzak birini görüyorum. O da acı çekiyo. Gizli ağladığını gördüm. Lütfen yardım edin ne yapayım nasıl yapayım. Bu kötü acı ne zamansa keçecekmi? Bir daha onu eskisi gibi seve bilecekmiyim? Çok teşekkür ederim ❤️
Sakın bebek yapma!

Back
X