kocamın korkuları pasifligi yada bilemiyorum

Konuyu anlamayanlar neden ısrarla yorum yapıyor ?
türkçe bozuk evet ama anlasilmayacak gibi mi gerçekten ?

Su istemiş gelmemiş ,subeyi aramış kadınla tartismis genel Müdürlüğü aramış.
Eşi de neden şikayet ettin bize zarar verirse şube demiş
cidden bunu anlayamadiniz mi ?
Anlayamadiniz neden yorum yaptınız ?
allah razı olsun

eşini oldugu gibi kabul etsen?? her dakika sıkayetcısın adamdan.. senın gıbı olmak zorunda değil!
karakter yapısı bu adamın eger begenmıyorsan pasıf adamla evlenmeseydın her gun buraya konu acacak kadar da dertse bosan yani. ne diyelim ne yapalım artık sana?

adamın da bizim de basımızı yedin ''pasif pasif'' diye. e napsın adam seni memnun etmek için değişsin mi su yasından sonra? değişmeyecek işte adam bu KABUL ET!!!!

ayrıca su nasıl acil oluyor? bitmeye yakın arayıp yenisini söyleme son damlasına kadar kullan ''çok acil'' diye millete çemkir.
Emin ol kimse dur suyu gec götüreyim de azar işiteyim diye ugrasmıyordur.
pardonda burda herkez esinden dert yazıyo hangısına bosan dedin konu benim diye yazıypsun bosanmak öyle kolya degil cnm sen öyle yaparsın

Bugün su siparişi verecektim geçen sefer de geç kalmıştı bugün de 1 saat geç kaldı ve siparişi verirken acil diye bildirdim. Neyse ikinciye aradığımda bir bayan çıktı ''1 saat olacak neden bu kadar geç kalıyorsunuz, oysa yeriniz de yakın'' dedim. Bana cevaben '' Siz çok sabırsızsınız sipariş veriyorsunuz diye bizi satınmı aldınız'' deyince çıldırdım tabii. Kendisine '' sen ne diyorsun yahu ben müşteriyim biraz saygılı konuş '' dedim. Ancak baktım ki kadın halen carlıyor ''sizi şikayet edeceğim'' deyip telefonu kapattım.

Ardından genel müdürlüğü aradım ve şikayet ettim , yani kız bana dese ki ''tamam çıktı siparişiniz hanfendi geliyor yada hemen arıyorum sizin için'' dese tamam diyeceğim kapayacağım telefonu ama bana öyle carlayınca şaşırdım kızdım ve şikayet ettim.

Sonra eşim geldi eve ona '' bundan sonra buraya su siparişi vermiyoruz haberin olsun'' dedim ve olayı anlattım. Bana vay efendim seni öldürürler de başına bir şey geldiğinde beni sakın arama bana saldırdılar diye de vs. vs. dedi. Yahu sen ne diyorsun www.sikayetvar.com var şikayet için dağ başında mı yaşıyoruz yani dedim. Birisinin bir başkasına kırmızı ışıkta geçtiği için levyeyle saldırdığını anlattı bana.

Ben de asıl kısdığım olayın hattaki hanımın saygısız oluşunu ve birinin haddini bildirmesi gerektiğini söyledim. Ben suyun geç gelmesine kızmadım onun bana ukala bir şekilde cevap verişine ve terbiyesizliğine kızdım diye açıkladım.

Yani şimdi o adam evi biliyor, ya birini yollarsa ya kendi gelirse diye endişelendi eşim. Tamam Türkiye kötü bir yer olabilir ama yapacak bir şey yok yani o kapıma gelecek cesareti bulucak da ben onun kafasına kaynar suyu boşaltamayacak mıyım sence ? dedim aramızda böyle saçma bi tartışma geçti.

Eşim hep böyle buna kızıyorum ben ne olursa olsun hakkını aramaz 35 yaşındasın , özgüven patlaması yaşaman lazım dedim ama yok.

Bir de apartmanda bizim faturalarımız yırtılmış halde yada zarflarımız açılmış halde buluyorduk. Bu durumla karşılaşınca bir kaç kere yazı yazdım ve apartmanda görünen bir yere astım. Eşim bunun için bile bana kızdı yani bu kadar cesaretsiz anlamadım gitti.

İş bitirici kadının pasif kocası ne olacak hıh :KK12:......

Anlamayanlar olmuş , bir kaç yeri düzelttim dileyenler daha net anlamak için okuyabilirler. Konu sahibi umarım yanlış anlamaz. Ara sıra klavyenin azizliğine uğrayabiliyoruz. Benim tavsiyem eşinize '' vay efendim sen ne pasif adamsın'' demektense onu özgüvenini geri kazandıracak kurslara seminerlere beraber gitmeye yönlendirebilirsiniz. Kişisel gelişim kitapları ve meditasyon cdleri alabilirsiniz. Ama ben iş bitiriciyim çok iyiyim sen e tü kakasın ezik sen de :KK12: diyerek bu işi çözemez aksine eşinizden yakınır durursunuz. Saygılarla. :KK14:
sag cnm keske herkez senin gibi i niyetli olsa

pardonda burda herkez esinden dert yazıyo hangısına bosan dedin konu benim diye yazıypsun bosanmak öyle kolya degil cnm sen öyle yaparsın

ben her gün buraya şikayet edecek kadar dertse ''boşan'' dedim farkındaysan.
benim için boşanılacak ya da kavga edilecek bir konu değil bu.
ama sen eşinin karakterini kabullenmek yerine her dk şikayet ediyorsun.
ya şikayet etmeyi bırakıp alış ya da boşan. adam 35 yaşından sonra senin istediğin şekile karaktere giremez.
boşanmak kolay değilse alışmayı kabullenmeyi oldugu gibi kalmasını kabullen. bu kadar

ahhh limoncu ahh
pek büyütülecek birşey değil aslında
sadece sinirine yenik düşmüşsün
ya ben aslında bastata yazdım da anlamamak istiyolar bilerek
suyun 1 saat gelmesine kızmadım kızın 2ciye aradıgımda bi yetkili gibi konusmadı cok garipti yani o firmada calısıyosan ona göre calısıcaksın bide iste calıstık 11880 dede turkceldede adam küfür ettimi tesekkür ederdik yüzüme kapatma lüksümüz bile yoktu

gereksiz şeylerden eşinle aranızı açmayın bence. onuda öyle kabul edin yoksa hayat çekilmezz be ablacım

Erkeğin siniri kadına benzemez adam hapishaneye düşer yada eve para cezası dahi gelir eşim bekarken haksızlığa hiç gelemezmiş kaç tane adamı dövmüş ama şimdi oda korkar çünkü ben ve kızım mağdur oluruz diye oldukça sabırlı hemen parlamaz erkeğe yakışanda bu bence

Arkadaşlar kusura bakmayın ama konuda Türkçe katliamı olsa da anlaşılmayacak gibi değil. Gayet anladık yani.
Ayrıca zırtpırt konu açmak çoğu kişinin yaptığı zaten. Bir limit olsaydı site yönetimi belirtirdi.
Neyse sevgili konu sahibi suyun aciliyeti nedir cidden çözemedim? Çok susadıysan açaydın bi cocacola..
Ayrıca nasıl ki burada senin üzerinden ego tatmini yaşayan varsa,sen de gariban işçi üzerinden aynı yapmışsın. Bu bizim ülkemizde bir kısır döngüdür. Senin azarladığın sekreter de emin ol apartman görevlisini 'neden bu saatte binayı yıkıyorsun' diye azarlıyordur,bina yönetiminden imza toplayıp işinden etmeye çalışıyordur..
konuyu ben acınca ne olur olsun belli üyeler okumadan bile olsa elestiriryor kendileri konu acar bisey olmaz ben acındna acma sanane arkadasım yani limit yok dedigin gibi

Evlilikte erkegin rolünü de ustlenmek zor olsa gerek :KK43:
sadece bu olsa amenna fatura diger banka isleri market tüm gelir gider hersey bende toplandılar gezme planları ne ararsan
esim cocuk gibi burda yazdım diye bosan demisler bosanmak öyle kolay degil burda millet kocasını yazıyor ne olursa olsun insan gibi cvp veriyolar
esim farklı mesela araba alıcaz bakıyorz ben pazarlık besindeyim diyorm koltukların örtüsü eskimiz iste icinen su böyle falan esim adamın yanında tutturuyo askım alalım nolur alalım
diyorum biraz sert ol yaa ama yok :)) ben cocuk gibi tutyorm kolundan :))

Pardon da siz de çok asabisiniz. Eşiniz sadece su için dememiş bunu genel olarak söylemiş, herkese böyle kızar bağırırsan iş alırsın başına demiş bu eşinizin pasifliği filan değil. Siz telefon açtığınız kadına güzellikle su acildi bakabilir misiniz araç nerede deseydiniz nazik konuşsaydınız bence nazik cevap alırdınız o insanlar da sizin bağırmanızı dinlemek zorunda değiller. Yerin yakın olmasıyla ilgili değil ki su dağıtımı o anda araç uzak bir yerde su dağıtıyor olabilir bu su şirketi dğeil başka yerle de anlaşsanız bu böyle olacak anında getirmiyorlar. Biz erikliden alıyorduk sadece haftasonları evdeyiz sipariş veriyorduk eee uzaktalar yarım günde ancak geliyordu. Yapacak birşey yok. Sonra pazar günü su dağıtmadıklarını öğrenince yerel su var şehrimizde kapıcı akşamdan boş bidonları alıyor araba geziyor zaten bizim mahalleden geçince alıyor koyuyor kapıya siz de beklemek istemiyorsanız suyunuzu kendiniz alın. Eşiniz haklı bunun adı pasiflik değil ne yapsaydı bir de açıp ı mu ağzına geleni söyleseydi o kızın ne suçu var o sadece siparişleri arabaya bildiriyor o mu sürüyor arabayı Allah aşkına acil ihtiyacınız varsa bitmeden suyunuz siparişinizi verecekseniz yedek su tutacaksınız.

Hahaa bir sey olursa gelsin arkaniza saklansin. Sadece bu mevzu degil hicbir konuda hakkini arayamiyor kendisi bu durumu nasil kabbullenmis anlayamadim. Boyle yaparsa her yerde ezilir cunku.
iste bende bunu anlamıyorum diyorum bi haksızlıgın oldumu gözlerinden ates cıkmalı mesela annesina karsıda öyle karsısında 3 yasında cocuk oluyo resmen bilemiyroum
ben asla böyle icime atan sessiz duran biri olamam yanii

tüm sayfaları okudum bitirdim aradan kaynak olmaya çalışıp kendi konusunun hırsını limoncuyu kullanarak almaya çalışan üye ye selam olsun :KK51:

limoncu cidden bir şey soracağım,sen kocanı seviyor musun? gerçekten merak ediyorum.adam ne yapsa ya da yapmasa tahammülün yok su falan bahane.asıl sorun bu olmasın?
sevmek baska karakteri baska biz asla iki uymayan ama cok seven karakteriz o yüzden zıtlastıgımız konu cok ayrıca burda kocasıyla ilgili herkez konu acıyo hatta adam tokat atıyo herkez bosan degilde bi kere daha dene diyo biz kocamızı elestirdikmi bosan yok öyle hikaye

her zaman derim kin tutmak iyi değildir kadesa:KK66: o arkadaşa aynen buradan selam olsun:KK28:

bak limoncuya neler diyoruz kızın hiç kini yok bu konuda tebrik ederim kendisini gerçi akşam beni ve diğer kızları kiblese de en azından kibledim dedi...:KK9::KK9:

Kinci demeyelim o üyeye. Ortalık karıştırıcı tabiri daha uygun :KK25:

sevmek baska karakteri baska biz asla iki uymayan ama cok seven karakteriz o yüzden zıtlastıgımız konu cok ayrıca burda kocasıyla ilgili herkez konu acıyo hatta adam tokat atıyo herkez bosan degilde bi kere daha dene diyo biz kocamızı elestirdikmi bosan yok öyle hikaye

msjımda ki boşan dediğim ya da ima ettiğim kısmı bi gösterir misin?

ayrıca bize ne ya hu senin evli kalmandan ya da ayrılmandan :KK48:

Kadesa tercumen superdi limoncunun su gec geldi diye cemkirmesinin sonucunda kizin su alinca bizide satin almiyorsun demesi cok yerinde olmus hizmet sektorunde calisanlara hizmetci gozuyle bakmamak lazimmis degil mi limoncu siparis vermistim gecikti biraz ilgilenirseniz sevinirim deseydin ne kalp kirardin ne can sikardin is bitiricilik sarlamak degil kocana sabir dilerim
calısıyosan müsteriye güleryüz göstericeksin ne derse insan gibi cvp vericeksin dank diye ben sizin gibi müsteri görmedin beni satınmı aldnız diyemezsin bizde calıstık para kazanıyosan gıkını cıkaramazsın yoks aher kapıdan kovulursun müsteri hizmletlerinde halkla iliskiler departmanında calıstım adam küfür eder tesekkür ederdik yok öyle suratına kapatma

ya
bende su ısmarlarım,sabah ısmarlarım akşam gelir bazen. neden bunu yapmıyrum. benmi çok coolum acep..
bizim öyle degik cnm aradıkmı 2o dakikada gelir ayrıca araba degil motıor kuryeyle geliyo ben sparis vermeden yeri sorup ona göre sparıs veriydum eve getirme hızına göre 45 dakıkayı gecicekse ne anladım bu isten sizin orası öyle olabilir burda öyle degil

X