kocamın korkuları pasifligi yada bilemiyorum

sizde biraz abartmışsınız eşinizde baya abartmış. kimsenin kapınıza geleceğini sanmıyorum. hakkını aramak güzel bir şey ama açıkçası açtığınız konulara dayanarak hijyen sıkıntısı dışında eşinizin iyi, sakin, saygılı ve sizi seven bir adam olduğunu düşündüğümden haksız bulmuyorum. ailenize karşı bile sesini yükseltmeyen mülayim bir adam. onu böyşe sevin kabullenin. çünkü o değişmeyecek. aynı sizin değişmeyeceğiniz gibi.

edit: bir satten önce gelen su görmedim. bu sebeple hep iki tane spariş veririm yada bitmeden ararım. haklı olarak spariş biriktikçe geliyorlar. o arabalarda su yakmıyor. her su isteyen için güzergah değişse batarlar.

Okudum anlamakta zorlandım.telefondaki bayana buna benzer üslupla konuştuysanız daha doğrusu sizin tabirinizle carladıysanız o yüzden öyle konuşmuş olabilir.eşinizi boş yere gazlayıp da adamcağızın başını belaya sokmayın bence.bir daha oradan su almazsınız olur biter.işi büyütmemeniz doğrudur zira şikayet edilecek ve kocaya bu kadar yüklenecek bişey göremedim.

Konuyu anlamayanlar neden ısrarla yorum yapıyor ?
türkçe bozuk evet ama anlasilmayacak gibi mi gerçekten ?

Su istemiş gelmemiş ,subeyi aramış kadınla tartismis genel Müdürlüğü aramış.
Eşi de neden şikayet ettin bize zarar verirse şube demiş
cidden bunu anlayamadiniz mi ?
Anlayamadiniz neden yorum yaptınız ?
Açıklayıcı özetin için sol cınım.

Bugün su siparişi verecektim geçen sefer de geç kalmıştı bugün de 1 saat geç kaldı ve siparişi verirken acil diye bildirdim. Neyse ikinciye aradığımda bir bayan çıktı ''1 saat olacak neden bu kadar geç kalıyorsunuz, oysa yeriniz de yakın'' dedim. Bana cevaben '' Siz çok sabırsızsınız sipariş veriyorsunuz diye bizi satınmı aldınız'' deyince çıldırdım tabii. Kendisine '' sen ne diyorsun yahu ben müşteriyim biraz saygılı konuş '' dedim. Ancak baktım ki kadın halen carlıyor ''sizi şikayet edeceğim'' deyip telefonu kapattım.

Ardından genel müdürlüğü aradım ve şikayet ettim , yani kız bana dese ki ''tamam çıktı siparişiniz hanfendi geliyor yada hemen arıyorum sizin için'' dese tamam diyeceğim kapayacağım telefonu ama bana öyle carlayınca şaşırdım kızdım ve şikayet ettim.

Sonra eşim geldi eve ona '' bundan sonra buraya su siparişi vermiyoruz haberin olsun'' dedim ve olayı anlattım. Bana vay efendim seni öldürürler de başına bir şey geldiğinde beni sakın arama bana saldırdılar diye de vs. vs. dedi. Yahu sen ne diyorsun www.sikayetvar.com var şikayet için dağ başında mı yaşıyoruz yani dedim. Birisinin bir başkasına kırmızı ışıkta geçtiği için levyeyle saldırdığını anlattı bana.

Ben de asıl kısdığım olayın hattaki hanımın saygısız oluşunu ve birinin haddini bildirmesi gerektiğini söyledim. Ben suyun geç gelmesine kızmadım onun bana ukala bir şekilde cevap verişine ve terbiyesizliğine kızdım diye açıkladım.

Yani şimdi o adam evi biliyor, ya birini yollarsa ya kendi gelirse diye endişelendi eşim. Tamam Türkiye kötü bir yer olabilir ama yapacak bir şey yok yani o kapıma gelecek cesareti bulucak da ben onun kafasına kaynar suyu boşaltamayacak mıyım sence ? dedim aramızda böyle saçma bi tartışma geçti.

Eşim hep böyle buna kızıyorum ben ne olursa olsun hakkını aramaz 35 yaşındasın , özgüven patlaması yaşaman lazım dedim ama yok.

Bir de apartmanda bizim faturalarımız yırtılmış halde yada zarflarımız açılmış halde buluyorduk. Bu durumla karşılaşınca bir kaç kere yazı yazdım ve apartmanda görünen bir yere astım. Eşim bunun için bile bana kızdı yani bu kadar cesaretsiz anlamadım gitti.

İş bitirici kadının pasif kocası ne olacak hıh :KK12:......

Anlamayanlar olmuş , bir kaç yeri düzelttim dileyenler daha net anlamak için okuyabilirler. Konu sahibi umarım yanlış anlamaz. Ara sıra klavyenin azizliğine uğrayabiliyoruz. Benim tavsiyem eşinize '' vay efendim sen ne pasif adamsın'' demektense onu özgüvenini geri kazandıracak kurslara seminerlere beraber gitmeye yönlendirebilirsiniz. Kişisel gelişim kitapları ve meditasyon cdleri alabilirsiniz. Ama ben iş bitiriciyim çok iyiyim sen e tü kakasın ezik sen de :KK12: diyerek bu işi çözemez aksine eşinizden yakınır durursunuz. Saygılarla. :KK14:

eşini oldugu gibi kabul etsen?? her dakika sıkayetcısın adamdan.. senın gıbı olmak zorunda değil!
karakter yapısı bu adamın eger begenmıyorsan pasıf adamla evlenmeseydın her gun buraya konu acacak kadar da dertse bosan yani. ne diyelim ne yapalım artık sana?

adamın da bizim de basımızı yedin ''pasif pasif'' diye. e napsın adam seni memnun etmek için değişsin mi su yasından sonra? değişmeyecek işte adam bu KABUL ET!!!!

ayrıca su nasıl acil oluyor? bitmeye yakın arayıp yenisini söyleme son damlasına kadar kullan ''çok acil'' diye millete çemkir.
Emin ol kimse dur suyu gec götüreyim de azar işiteyim diye ugrasmıyordur.

:KK9::KK9::KK9:

Sen şimdi iş bitirmiş mi oldun? Güleyim bari. Ne iş bitireni ya, bildiğin konuşmayı bilmeyen, derdini anlatamayıp milletin üstüne saldıran birisin. Ama sucu kadın haddini iyi bildirmiş . Aferin kadına. Böyle 3 kuruşluk mal aldı diye karşındakini satın aldı sanan, üstüne ben müşteriyim vik vik diye karşısındakini çocuk gibi azarlamayı hak bilen hadsiz müşterilere ayar oluyorum. Böyle sustururlar adamı işte. Şimdi istediğin yere şikayet et sinirin geçene kadar :))
İş bitirmek istiyorsan az konuşma adabı öğren. Bir şey üret, iş yap, iş bitir. Sağa sola çemkirmek iş değil yani. Kusura bakma da.

Sen şimdi iş bitirmiş mi oldun? Güleyim bari. Ne iş bitireni ya, bildiğin konuşmayı bilmeyen, derdini anlatamayıp milletin üstüne saldıran birisin. Ama sucu kadın haddini iyi bildirmiş . Aferin kadına. Böyle 3 kuruşluk mal aldı diye karşındakini satın aldı sanan, üstüne ben müşteriyim vik vik diye karşısındakini çocuk gibi azarlamayı hak bilen hadsiz müşterilere ayar oluyorum. Böyle sustururlar adamı işte. Şimdi istediğin yere şikayet et sinirin geçene kadar :))
İş bitirmek istiyorsan az konuşma adabı öğren. Bir şey üret, iş yap, iş bitir. Sağa sola çemkirmek iş değil yani. Kusura bakma da.
bunlar hep boşluktan oluyor bence :)

Tam olarak bu.. Artı olarak bir de şuraya yazdığınız sıkıntılardan kitap çıkar. He okuyan anlar mı tartışılır.

kocanda senı tanıyor demek kı lımoncu agzının ayarı yok kımbılr kızı nasıl tahrık ettın. ıyı yapmış.

limoncu hep konularını ve diğer konulardaki yorumlarını görüyorum samimiyetle söylüyorum ki kabak tadı vermeye başladın :stop:

bu kadar özelini ortaya döken her konuda kendinden hayatından bir cümle yazan birini hiç görmedim desem yeridir gerçekten sıkıldım :110:

madem eşinden buuu kadaar şikayetçisin madem istediğin gibi biri değil adamı değiştirmeye çalışacağına boşan :KK39:

limoncu ben seni seviyorum kız :KK49:
sen bakma onlara.
bence haklısın insan sindikçe üstüne gelirler, sesini çıkarandan korkar bizim insanımız.

ev adresi kayıtlı olması tabiki benide biraz korkuturdu...eşin o yönden biraz haklı..ama faturalar konusunda kesinlikle haksız..ben haksızlığa gelemeyen biriyim büyük ihtimalle apartman içinde yüksek sesle bile bağırırdım faturaları yırtan kişi öde öyle yırt bari diye...

bugun su sparişi vericektim gecen seferde gec kalmıstı bugunde 1 saat gec kaldı ve sparisi verirken acil diye bildirdim neyse 2 ciye aradıgımda bi bayan cıktı dedim 1 saat olucak neden bu kadar gec kalıyosunuz yerinizde yakın iste siz cok sabırsızsınız spariş veriyosunuz diye bizi satınmı aldınız deyince cıldırdım tabi dedim sen ni se diysoun ya ben müsteriyim biraz saygılı konusun falan baktım kadın hala carlıyo siz sikayet edicem dedim kapattım
genel müdürlgünü aradım ve sikayet ettım yani kız bana dese tatam cıktı hangfendi geliyo yada hemen arıyorum sizin icin dese tamam dicem kapıcam bana öyle carlayınca sasırdım kızdım ve sikaye ettim

sonra esim geldi dedim bundna sonra buraya su sparisi vermiyorz haberim olsun olayı anlattım bana seni öldürülerde beni sakın arama bana saldırdılar diye ya dedim sen ne diyosun sikaet var .com var sikayet icin dünya bumu yani dedim iste biri leylelye saldırımıs birine neden kırmızı ısıkta gec gecmis diye

dedim o saygısız kıza biri haddini bildirmeli ben suyun gec gelmesine kızmadım onun bana ukala bi sekılde cvplarını terbiyesizligine kızdım

yani simdi o adam evi biliyo ya birini yollarda ya kendi gelire dedim tama türkiye kötü ama yapıcak bisey yok yani o kapıma gelicek cesareti bulucakta ben onun kafasına sıcak suyu bosaldırım dedim öyle sacma bi tartısma yasadık

esim hep böyle buna kızıyorum ben ne olursa olsun hakkını aramaz 35 yasındasın özgüven patlaması yasaman lazım dedim ama yok

bi kerede apartmanda bizim faturalarımız yırtıp yada iclerini acıyolardı bi kac kere yazdı yazdım diye kızdı bu kadar cesaretsz anlamadın gitti
iş bitirici kadının pasif kocası......
Hahaa bir sey olursa gelsin arkaniza saklansin. Sadece bu mevzu degil hicbir konuda hakkini arayamiyor kendisi bu durumu nasil kabbullenmis anlayamadim. Boyle yaparsa her yerde ezilir cunku.

Arkadaşlar kusura bakmayın ama konuda Türkçe katliamı olsa da anlaşılmayacak gibi değil. Gayet anladık yani.
Ayrıca zırtpırt konu açmak çoğu kişinin yaptığı zaten. Bir limit olsaydı site yönetimi belirtirdi.
Neyse sevgili konu sahibi suyun aciliyeti nedir cidden çözemedim? Çok susadıysan açaydın bi cocacola..
Ayrıca nasıl ki burada senin üzerinden ego tatmini yaşayan varsa,sen de gariban işçi üzerinden aynı yapmışsın. Bu bizim ülkemizde bir kısır döngüdür. Senin azarladığın sekreter de emin ol apartman görevlisini 'neden bu saatte binayı yıkıyorsun' diye azarlıyordur,bina yönetiminden imza toplayıp işinden etmeye çalışıyordur..

X