kocamın korkuları pasifligi yada bilemiyorum

konu açsın isterse bin tane açsın da her konusunda türkçeyi doğru kullan diye uyarı aldığı halde değişmiyor ki.

konunun başına bir bak,geyiğin çıkış noktası yine limoncunun kullandığı yanlış kelimeler.

tamam misafirler suçlu da ev sahibinin hiç mi suçu yok :KK45:

:KK48: doğru haklısın burda ama limoncuda konuşur gibi pata pat yazıyor işte heycanlanıyor herlade hızlı hızlı yazıyor sanırım hep yarım yamalak :KK53:

konu açsın isterse bin tane açsın da her konusunda türkçeyi doğru kullan diye uyarı aldığı halde değişmiyor ki.

konunun başına bir bak,geyiğin çıkış noktası yine limoncunun kullandığı yanlış kelimeler.

Türkçe'yi neden değiştiremediğiyle alakalı bir düşüncem var söyleyemiyorum.
Bazen pembiş yalanlar,denizler,vapurlar falan :KK200::KK45:

belki bir kaç müşteri daha kıza ters yapmıştır o da size patlamıştır. insanlık hali... saatimiz saatimize uymuyor. hemen şikayet etmeye gerek yok.

Dominant bir eşiniz olsa bu seferde ondan dert yanarsınız.

Valla limoncu normalde burdaki IvIr zIvIr imla hatalarina takilmam..cunku insanlar dertli olunca pek dikkat edemiyorlar yazdiklarina ama sen baskasin yani...hem dertlerin cok sIradan hem de yazdiklarin hic okunmuyor...yaziyosun ama insanlar atlaya atlaya okuyorlar...tamam imlaya cok dikkat etme ama en azindan yazdiklarin okunsun...

Türkçe'yi neden değiştiremediğiyle alakalı bir düşüncem var söyleyemiyorum.
Bazen pembiş yalanlar,denizler,vapurlar falan :KK200::KK45:
Pembis yalanlarin olacagini sanmam ama konu sahibinin ciddi sorunlari var bence kacarak evlenmek kendi ailesinden itibar gorememek arsa alma birikim hirsinin ardinda etrafina guvensizlik ve esinin umdugu gibi cikmamasi (pis daginik korkak pasif falan diyo cunku) sonuc bu oluyo aslinda konu sahibi iyi niyetli ama ruhsal cokuntude

bugun su sparişi vericektim gecen seferde gec kalmıstı bugunde 1 saat gec kaldı ve sparisi verirken acil diye bildirdim neyse 2 ciye aradıgımda bi bayan cıktı dedim 1 saat olucak neden bu kadar gec kalıyosunuz yerinizde yakın iste siz cok sabırsızsınız spariş veriyosunuz diye bizi satınmı aldınız deyince cıldırdım tabi dedim sen ni se diysoun ya ben müsteriyim biraz saygılı konusun falan baktım kadın hala carlıyo siz sikayet edicem dedim kapattım
genel müdürlgünü aradım ve sikayet ettım yani kız bana dese tatam cıktı hangfendi geliyo yada hemen arıyorum sizin icin dese tamam dicem kapıcam bana öyle carlayınca sasırdım kızdım ve sikaye ettim

sonra esim geldi dedim bundna sonra buraya su sparisi vermiyorz haberim olsun olayı anlattım bana seni öldürülerde beni sakın arama bana saldırdılar diye ya dedim sen ne diyosun sikaet var .com var sikayet icin dünya bumu yani dedim iste biri leylelye saldırımıs birine neden kırmızı ısıkta gec gecmis diye

dedim o saygısız kıza biri haddini bildirmeli ben suyun gec gelmesine kızmadım onun bana ukala bi sekılde cvplarını terbiyesizligine kızdım

yani simdi o adam evi biliyo ya birini yollarda ya kendi gelire dedim tama türkiye kötü ama yapıcak bisey yok yani o kapıma gelicek cesareti bulucakta ben onun kafasına sıcak suyu bosaldırım dedim öyle sacma bi tartısma yasadık

esim hep böyle buna kızıyorum ben ne olursa olsun hakkını aramaz 35 yasındasın özgüven patlaması yasaman lazım dedim ama yok

bi kerede apartmanda bizim faturalarımız yırtıp yada iclerini acıyolardı bi kac kere yazdı yazdım diye kızdı bu kadar cesaretsz anlamadın gitti
iş bitirici kadının pasif kocası......
ama sanırım çoğu bayinin belli dağıtım saati var . yani 1 saat geç kalmaları değil dağıtım saati gelmemiştir . her siparişte ayrı ayrı çıkmıyorlar . günde 3 dağıtımı var mesela benim kullandığım şirketin . o saatleri dikkate alıyorum . bazılarının 2 oluyor . tamamen bitmeden su sipariş vermek en iyi çözüm .

her su içtiğinde sizi hatırlayacak :KK54: sabahtan beti girmiyor kız cağız kk dan soğudu

limoncu konu açınca olay oluyor kocasını o öyle kabul edicekse bizde limoncuyu böyle kabul edicez :21: .
kadın samimi bulmuş konu açmış istediği kadar ne var ki beğenmeyenler okumaz. kadının her konusu makara konusu oluyor. dertleşmek istiyor belki bizle hergün nolmuş ki :KK24:
allah razı olsun ben yazambildigimce düzgün yazmaya calısıyorum ama bunlar tiye almak icin bi levye kelimesini bile sayfalarca yazıyolar ayıp yanii

farkındaysan geyik yapan diger üyelr bu sefer ben konuma cvp yazın yadıkca onlar bir leyve kelimesini bile sayfalarda tiye aldılar allahtan mune gördü de yazdı biraz sustular kendince dalga gecmeyi adet sanmıslar ben yazabildigimde düzeltemeye calısıyorum birazda art niyet var okunmıcak kadar degil

farkındaysan geyik yapan diger üyelr bu sefer ben konuma cvp yazın yadıkca onlar bir leyve kelimesini bile sayfalarda tiye aldılar allahtan mune gördü de yazdı biraz sustular kendince dalga gecmeyi adet sanmıslar ben yazabildigimde düzeltemeye calısıyorum birazda art niyet var okunmıcak kadar degil

üyelr...üyeler
cvp...cevap
yadıkca...yazdıkça
leyve...levye
mune...Mune
okunmıcak...okunmayacak....

düzeltmiyorsun limoncu hepimiz hatalar yapıyoruz heleki telefondan yazdığımız zaman hata daha çok oluyor ama ya düzeltiyoruz yada dikkat edip bir daha yapmamaya çalışıyoruz...

senden imla kurallarına uy demiyoruz kimse de uyamaz zaten en azından anlaşılır olsa daha iyi değil mi?

dün akşamdan beri levye yi halen yanlış yazıyorsun.dikkat etmiyorsun ve Mune Mune kaç kez uyardı.

Pembis yalanlarin olacagini sanmam ama konu sahibinin ciddi sorunlari var bence kacarak evlenmek kendi ailesinden itibar gorememek arsa alma birikim hirsinin ardinda etrafina guvensizlik ve esinin umdugu gibi cikmamasi (pis daginik korkak pasif falan diyo cunku) sonuc bu oluyo aslinda konu sahibi iyi niyetli ama ruhsal cokuntude
Bilemiyorum. Liseden bu Türkçe ile mezun olunuyorsa durum vahim :))

cok sacma sapan ve gereksiz elestiriler yapilmis...
Yok efendim zirt pirt konu aciyo felan; hayir sizce gereksizse okumazsiniz yani bu kadar basit
Ayrica gayet anlasiliyo kusura bakmayin kimseniTürkçeyi'yi katlettigi yok.
(Konu sahibi tum bunlari taze bi sinirle yazmis , edebi kurallara uyup kompozisyon yazmasini mi bekliyodunuz?)

cok sacma sapan ve gereksiz elestiriler yapilmis...
Yok efendim zirt pirt konu aciyo felan; hayir sizce gereksizse okumazsiniz yani bu kadar basit
Ayrica gayet anlasiliyo kusura bakmayin kimseniTürkçeyi'yi katlettigi yok.
(Konu sahibi tum bunlari taze bi sinirle yazmis , edebi kurallara uyup kompozisyon yazmasini mi bekliyodunuz?)
allahtan bi kac kisi var ii niyetimi anlayan candan yazdıgımı anlayan hepsinde bi kapris bu gariplik laf sokma cabasında sayfalarda yazı okudum konuma degil sürekli bana yönelik cvp var

Türkçe'ye değinmeyeyim hadi, konunun elle tutulur yanı yok ki anacım :KK14:

Kocanıza pasif bilmem ne diyip duruyorsunuz, hayır adam gitsin iş yerini mi bassın ?
amaç ne yani ? uyarmış sadece..

bir de bu kadar şikayetçiyseniz boşanmayı düşünün bari, adam rahat nefes alsın :KK14:

burada açtığınız konularla, bu kadar insan bunalmışsa, kocanızı düşünemiyorum da :KK14:

Yahu limoncu ,geçim ehli olmak lazım ,sen bu adamı bu yaşından sonra değiştirebileceğinemi inanıyorsun yoksa :KK57:
Yok cnm huy bu ,sende ustune gitme bu sefer gururu kırılır daha kotu olur ,ona cesaret ver ama kavgayada süyrükleme :)

X