kocamın korkuları pasifligi yada bilemiyorum

Yukari bak az sekerim, Mune ne yazmis.
simdi gördüm sagolsun yöneticilerde olmasa yandık ben o arkdasa cvp yazdıktan sonra gördüm konuma degilde baan yönelik yazısmalardan bıktım insanlara he he deyince bisey sandılar dalga gecebilicek zannettiler kendilerini artık tebkimi koyup bana konuma degilde sahsıam yazan yada dalga gecenleri kibledim mune gördü allahtan

simdi gördüm sagolsun yöneticilerde olmasa yandık ben o arkdasa cvp yazdıktan sonra gördüm konuma degilde baan yönelik yazısmalardan bıktım insanlara he he deyince bisey sandılar dalga gecebilicek zannettiler kendilerini artık tebkimi koyup bana konuma degilde sahsıam yazan yada dalga gecenleri kibledim mune gördü allahtan

Mune seni de uyarmış ama farkındaysan. İlk maddeyi tekrar oku...
Kaçtım ben de :KK55:

neden senin babanın tarlasmı bırası seni ilgilendirmez benim derdim bu burasıa bir derdin var sayfası

Gayet iyi niyetle ve saygı çerçevesinde yazılmış bir tavsiyeye gelen müthiş kibar cevap <3

Anında geçtiğiniz mahalle ağzıyla birlikte cennet mahallesi yaşantinizda size mutluluklar. Sorununuz bol olsun:)

Burası kastı, ben msn'e geçiyorum ^.^

senle kimse dalga geçmedi madem konu açıyorsun ki aç en doğal hakkın konuyu açarken daha dikkatli yaz dendi

bu nasıl türkçe dediğimiz halde özenmen yerine halen devam ediyorsun ve bu senin her konunda böyle azıcık dikkatli ve özenli yazsan daha anlaşılır olur.sevgili limoncu

inşallah yeni konunda daha dikkatli olursun bir kaç güne kalmaz açarsın zaten...

boş boş kim ne yapmış diye aksama kadar pc başında sörf yapanlar nasılda biliyorlar kendilerini....:KK70::KK70::KK70::KK59:

Limoncu, özgüvenle yaşın hiç bir alakası yok. Böyle düşünme.

Limoncu can çıkar huy çıkmaz. Değiştiremezsin eşini, böyle kabul edeceksin. Annemde baskın karakterdir babam tam aksi pasif.. Aynı senin gibi kavgalar çıkarır. Hiç bir faydası yok valla. Sen değişir misin bu saatten sonra? Hayır. Ee ozaman olduğu gibi kabul et eşini. :KK66:

Limoncu, ciddi yorum istiyorsun da ben sana yazdım hiç cevap vermedin.

Neyse herkes uyarıyı okumuş, anlamış. Yinelemeye gerek yok galiba.
Bu topikten yine KIB geldiğini görürsem uyarılar yağar yağmur gibi.

Sitede Türkçe'ye, Yazım kurallarına ayrıca bir Özen gösterilmesi gerekiyor, yurtdışında yaşayanlar, Türkçe'ye yeterince hakim olmayan Azeri, Türkmen vb üyeler hariç, onlara ayrıcalık tanınabilir.
Noktalama işaretlerine de mümkün olduğunca dikkat edelim rica ediyorum, cümlelerin başı sonu belli olmuyor.

Ben üstüme alınmadım,umrumda bile değilde, neden araya laf sokma istegi duyuyorsunuz onu anlamadım.
Ha siz istediğiniz gibi herkesle dalga gecebiliceksiniz burda ama kimse hicbirsey demiyecek öylemi ben alıntı yazarak yazmamistim cnm gördüğün gibi sen cvp verdin alıntı yaparak....:cool::cool::cool:

Ha siz istediğiniz gibi herkesle dalga gecebiliceksiniz burda ama kimse hicbirsey demiyecek öylemi ben alıntı yazarak yazmamistim cnm gördüğün gibi sen cvp verdin alıntı yaparak....:cool::cool::cool:
alıntı yaptın veya bana yazdın demiyorum zaten, amacın dikkat çekmekti bosuna yazmıs olma diye alıntıladım. İşsizim demişin ama gönüllü avukatlık yapıyorsun. Kuyruk acın var sanıyorum nedenini bilmemekle birlikte

Konuyu anlamayanlar neden ısrarla yorum yapıyor ?
türkçe bozuk evet ama anlasilmayacak gibi mi gerçekten ?

Su istemiş gelmemiş ,subeyi aramış kadınla tartismis genel Müdürlüğü aramış.
Eşi de neden şikayet ettin bize zarar verirse şube demiş
cidden bunu anlayamadiniz mi ?
Anlayamadiniz neden yorum yaptınız ?

bugun su sparişi vericektim gecen seferde gec kalmıstı bugunde 1 saat gec kaldı ve sparisi verirken acil diye bildirdim neyse 2 ciye aradıgımda bi bayan cıktı dedim 1 saat olucak neden bu kadar gec kalıyosunuz yerinizde yakın iste siz cok sabırsızsınız spariş veriyosunuz diye bizi satınmı aldınız deyince cıldırdım tabi dedim sen ni se diysoun ya ben müsteriyim biraz saygılı konusun falan baktım kadın hala carlıyo siz sikayet edicem dedim kapattım
genel müdürlgünü aradım ve sikayet ettım yani kız bana dese tatam cıktı hangfendi geliyo yada hemen arıyorum sizin icin dese tamam dicem kapıcam bana öyle carlayınca sasırdım kızdım ve sikaye ettim

sonra esim geldi dedim bundna sonra buraya su sparisi vermiyorz haberim olsun olayı anlattım bana seni öldürülerde beni sakın arama bana saldırdılar diye ya dedim sen ne diyosun sikaet var .com var sikayet icin dünya bumu yani dedim iste biri leylelye saldırımıs birine neden kırmızı ısıkta gec gecmis diye

dedim o saygısız kıza biri haddini bildirmeli ben suyun gec gelmesine kızmadım onun bana ukala bi sekılde cvplarını terbiyesizligine kızdım

yani simdi o adam evi biliyo ya birini yollarda ya kendi gelire dedim tama türkiye kötü ama yapıcak bisey yok yani o kapıma gelicek cesareti bulucakta ben onun kafasına sıcak suyu bosaldırım dedim öyle sacma bi tartısma yasadık

esim hep böyle buna kızıyorum ben ne olursa olsun hakkını aramaz 35 yasındasın özgüven patlaması yasaman lazım dedim ama yok

bi kerede apartmanda bizim faturalarımız yırtıp yada iclerini acıyolardı bi kac kere yazdı yazdım diye kızdı bu kadar cesaretsz anlamadın gitti
iş bitirici kadının pasif kocası......

eşini oldugu gibi kabul etsen?? her dakika sıkayetcısın adamdan.. senın gıbı olmak zorunda değil!
karakter yapısı bu adamın eger begenmıyorsan pasıf adamla evlenmeseydın her gun buraya konu acacak kadar da dertse bosan yani. ne diyelim ne yapalım artık sana?

adamın da bizim de basımızı yedin ''pasif pasif'' diye. e napsın adam seni memnun etmek için değişsin mi su yasından sonra? değişmeyecek işte adam bu KABUL ET!!!!

ayrıca su nasıl acil oluyor? bitmeye yakın arayıp yenisini söyleme son damlasına kadar kullan ''çok acil'' diye millete çemkir.
Emin ol kimse dur suyu gec götüreyim de azar işiteyim diye ugrasmıyordur.

Son düzenleme:
X