kocamın korkuları pasifligi yada bilemiyorum

Boşver sen onları burda 3-5 kendini bilmez var kknun hakim savcı öğretmen ne meslekten istersen var burda aman ha konu açarken onlara danismayi unutma yoksa ne konunu ne yazdıklarını beğenmezler... ha bu arada bunlar gündüzleri isyerindede calisamiyo buraya laf yetistiricem diye zavallı isverenleride aksama kadar pc başında çalışıyor diye para ödüyor bide bunlara....
Bugünden yaranız var anlaşılan?

Boşver sen onları burda 3-5 kendini bilmez var kknun hakim savcı öğretmen ne meslekten istersen var burda aman ha konu açarken onlara danismayi unutma yoksa ne konunu ne yazdıklarını beğenmezler... ha bu arada bunlar gündüzleri isyerindede calisamiyo buraya laf yetistiricem diye zavallı isverenleride aksama kadar pc başında çalışıyor diye para ödüyor bide bunlara....
Kk nin Yeni bir hizmeti var cibb
Acilimi calismayani isverene bildir butonu

Özür dilerim limoncum valla 2.paragrafta ne yazdin bi türlü anlayamadim sadece leyle yi anladim o yuzden kusme valla bilirsin seni severim tamam git diyosan giderim dönüp arkama bile bakmam :KK55::cry:

Bide avukatlarımız var kkda. Tek fark onlar beleşe calişiy :KK14:

Siz bence kadinlar kulübüyle nikahlanin. Burada sizin kadar fazla konu açan birini görmedim. Yani insanın bu tarz SUdan sebepleri buraya sorun olarak yazması için baya bi kafa yorması lazım.

Sucuyla tartıştınız, hadi eşinizle de konuştunuz.. Ama bunu eşinizin pasifliğine bağlayıp, bir foruma bašlik olarak açmak..

Bence siz bir süre bu siteden uzak durun. Yaşadığınız her anı, potansiyel bir konu başlığı olarak görüyorsunuz belli ki. Bi çeşit bağimlilik yani. Benden soylemesi..

Son düzenleme:
Siz bence kadinlar kulübüyle nikahlanin. Burada sizin kadar fazla konu açan birini görmedim. Yani insanın bu tarz SUdan sebepleri buraya sorun olarak yazması için baya bi kafa yorması lazım.

Sucuyla tartıştınız, hadi eşinizle de konuştunuz.. Ama bunu eşinizin pasifliğine bağlayıp, bir foruma bašlik olarak açmak..

Ben siz bir süre bu siteden uzak durun. Yaşadığınız her anı, potansiyel bir konu başlığı olarak görüyorsunuz belli ki. Bi çeşit bağimlilik yani. Benden soylemesi..
neden senin babanın tarlasmı bırası seni ilgilendirmez benim derdim bu burasıa bir derdin var sayfası

X