- 3 Nisan 2015
- 835
- 1.261
Gece gece beynım limonlandıSephora ilk tercumanimiz kadesa 2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece gece beynım limonlandıSephora ilk tercumanimiz kadesa 2.
Emrin olur gülüm, başım üstüne.dalgaya vurucak olan lütfen cıksın konumdan
gördüğün gibi herkes inanılmaz ciddidalgaya vurucak olan lütfen cıksın konumdan
Kapi nirde bacimdalgaya vurucak olan lütfen cıksın konumdan
Ayyy yarıldım burda matmazeeelll...
dalgaya vurucak olan lütfen cıksın konumdan
ilginç insanlar var sizin apartmanda.Neyse ben konuyu dağıtmayayım eşin çok sakin biri sanırım hiç sinirlenir mi ??simdi durdular cnm ben bi kac kere yazı astım bikerede faturalrı karıstırırken internet faturamı acarken yakalımbi kac kisisi dısardaydı anlasınlar diye sesli sesli söylendim artık acmıyolar ne olucak anlamadım ttnet kac para geliyo diye bakınca yada kredi kartı
sen ne cesaretle bana bunu yazarsn ya konuma yorum yaz polimige girmeEvlilik hayatını buradan sürdürmeye çalışmasan bence herkes daha ciddi olur limoncu :)
Levye galiba. Levyeyle demek istemiş diye anladım ben.dünya bumu yani dedim iste biri leylelye saldırımıs birine neden kırmızı ısıkta gec gecmis diye
leylelye ne demek ?
bende anlamak için yarıldım canım ya kaç kişi bu nasıl yazı dediği halde halen devam eden bir limoncumuz var ve ne tesadüf ki bugün başka bir konuda limoncuyu anmıştım...
dünya bumu yani dedim iste biri leylelye saldırımıs birine neden kırmızı ısıkta gec gecmis diye
leylelye ne demek ?
sen ne cesaretle bana bunu yazarsn ya konuma yorum yaz polimige girme
levye levyedünya bumu yani dedim iste biri leylelye saldırımıs birine neden kırmızı ısıkta gec gecmis diye
leylelye ne demek ?