Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Ben olacaktim hiç tereddüt etmeden kocasına gonderirdim o yazişmalari aklini bulandirmak istemem ama bunlari konuşan bi kenarda köşede her halti yemislerdir

Evet. Kendisine yazık edecek.
Kocası er geç boşayacak halbuki.

Kadın bu durumu kanıksamıs sokta degıl, Allah askına eski konularına 5 dk göz gecir. Anlayacaksın,
Su an 2 konusunu okudum. Bir daha sok oldum. Hakliymissin. Cidden kadinda peygamber sabri var sanki. Cok uzuldum onun adina. Bari bu sefer defetse basindan pisligi.

Eski konularınıza ucundan kıyısından vakıfım,ama bu seferki resmen cinayet sebebi..
Tam anlamıyla delirmelik.biraz aklınız varsa aldatıldığınıza zerre şüpheniz olmasın aralarında ilişki var.
Kadının kocasına o mesajları göndermeden ölmezdim ben olsam.. tabi bir de bu şerefsizi boşamadan

Su an 2 konusunu okudum. Bir daha sok oldum. Hakliymissin. Cidden kadinda peygamber sabri var sanki. Cok uzuldum onun adina. Bari bu sefer defetse basindan pisligi.
Whatsapptan adamı engellemıs, sanırsın evı terketmıs cezavermıs gıbı davranıyor.
Adamda aglayan resmini filan göndermiş, dusunsene olayın cıddıye alınmama boyutunu?
Sana saygı duyan biri aglayan foto atmaya cesaret edebilir mi? Bılıyo affedilecegını adam.
Biz sinir oldugumuzla kalıyoruz

Whatsapptan engellemıs Bı de. daha napsın?

Is arkadasiyla yatak odasi paylasiliyorsa samimiyetin dozu asmis demektir. Bunca yillik is hayatim var kimseyle, annem de dahil, bu kadar ozel muhabbete girmedim.
Ikisi de evliliklerindeki mutsuzlugu paylasmis. Madem bu kadar sikayetciymis neden devam ediyor? Amaclari birbirlerine mi yazilmak ki anlamadim. Ancak hic hos degil. Pek affedilecek gibi de degil.

Yorumları tek tek okudum ve üzgünüm konu sahibi bu kadar kadın yanılıyor olamaz.
Onlar resmen birlikteler ve eşler uyuyunca oturup bunları konuşacak kadar genişler.
Belki de o çocuk eşinizden ki yüksek ihtimal öyle.
Ben sizin yerinizde olsam kadının eşiyle konuşur, delilleri gösterir, boşanma davasını açardım.
Ve lütfen bunu önce kendiniz için sonra tüm kadınlar için yapın.

Çocuk eşinden kanısına nasil vardiniz hic savunulmyacak şekilde çirkin bir konuşma var katılıyorum ama cocuk neden eşinden olsun.

İki komşu çok iyi anlaşıyor öyle ki aralarından su sızmıyor. Neyse kocalar da kanka modunda iyi anlaşıyor. Sonra kadın kocasının telefonunda komşu kadınla sarmaş dolaş fotoğraflarını görüyor. Kocasına hesap soruyor, kocası klasik "bana yapıştı" diyor. Ama fotolarda gayet mutlular. Bu arada komşu kadın doğum yapıyor ve birkaç ay sonra bu kadının kocasıyla çocuğunu da alıp kaçıyorlar. Ve çocuk kendi kocasından değil yapıştığı iddia edilen adamdanmış meğer.
Sonuç; komşu kadın kocasıyla barıştı, diğer kadın çocuğuyla kayıp.

Niyeyse bu hikayeye benzettim ben.

Pardon ama cinsellik içermiyoru nereden uydurdunuz. Benim garibime giden iş konuşurken pat diye böyle konuşmaları ve eşiminde hemen anlayıp cevap vermesi biri bana gece hoş olmadı dese hayırdır anlamadım derim iş konuşurken böyle bir muhabbet olsa

Whatsapptan engellemıs Bı de. daha napsın?
Ben evliligimde bunu cok yasadim. Sucunu bastirmak icin yapilan seyler bunlar. Adamin niyeti bozuk. Konu sahibi evliligini kurtarmak istiyor o yuzden mesajlari gondermeyecek. Adim gibi biliyorum. Bu olay hic unutulmayacak. Unutulmus gibi yapilip sumen alti edilecek. Adam daha temkinli davranarak aynen devam edecek. Ta ki konu sahibi tekrar yakalayana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…