Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Allah sabır versin gerçekten okurken cok üzüldüm. Ben senin yerinde olsam naparim diye düşünüyorum da bulamıyorum bisey yani o sinirle naparim bilmiyorum gerçekten cok sınır bozucu bir durum. Ben olsam eşimi dinlemez atardım kocasına. Karısına sahip çıkması icin. Eşiniz de niye telaş yaptı bu kadar ki dediği gibi madem kotu bisey yok milletin evliliğini dusunecegine kendi evliliğini düşünsün bence. Karim nasil affeder diye otursun düşünsün. Sen onun namususun senin halkın da bırak bu şekilde konuşmayı senin hakkında hic bir şey konuşmaması gerekir. Aynı şeyi sen yapsan bi erkek arkadaşınla eşinizin performansı icin konuşsanız mesela kendisi ne yapar nasil hissederdi. Iste insan gaflete dustugun de bu acidan dusunemiyor. Allah hakkiniz da hayirlisini versin. Ama kadinin kocasi bilsinki karisina sahip ciksin derim ben adam psikopat birisi değilse eşinize ya da kendi eşine zarar vermicek birisiyse. Kadin hatasini anlamiyorsa eger.ayni sekilde esiniz de. Bu yuzden de sizi bosamaya kalkarsa eliniz de delil var konusmalar. Tepkinizi koyun boşayın demiyorum ama hatasını anlaması lazım. Evlendigimizden beri 15 kilo aldın yaptıklarımı hic görmedin mi günah degilmi yaptığın vs. Şeklinde konusun içinizde hic bir şey kalmasın çünkü yıllar sonra niye yapmadim demeyin. Ben bu şekil de düşünüyorum bilmiyorum Allah bole bi durumla karşı karşıya bırakmasın hic birimizi. Kalbinizin sesini dinleyin

Direkt cinselliği akla getiren konuşmayı nasıl iş konuşması diye yorumladınız?
Üstelik "üstat haydar dümen" yazarken.

Heryerden engelledim mail atmış. Ağlamış resmini çekmiş bir daha yapmayacağım falan filan o kadar yapmacık geliyor ki şuan
Ağlak resim mi?
Kıro herif.
Aklınızla dalga geçiyor, küçümsüyor hala sizi.

Heryerden engelledim mail atmış. Ağlamış resmini çekmiş bir daha yapmayacağım falan filan o kadar yapmacık geliyor ki şuan

Ağlak resim atmak mı?
Bu vizyonsuz kekoyu çekmek zorunda olduğunuzu hissettiren motivasyonu artık merak etmeye başladım..

Çoğu kişi "konuşmaları kadının eşine yolla" demiş ama bence yapmayın, başınıza iş açabilirsiniz. Bir tanıdığım bu yüzden mahkemelik oldu.
Haberleşmenin ve özel hayatın gizliliğini ihlale giriyor sanırım bu durum.

Sizin muhatabınız eşiniz. Yapacağınız tek şey de delillerinizi toplayıp boşanmak.
Üzgünüm ama bence de kadınla ilişkileri var. Olmasa bile, kadının tekiyle şu muhabbetleri yapabilen adamla evli kalmanın bir anlamı yok.
Hayatı paylaştığı kadının arkasından şu cümleleri kurabilen insan her şeyi yapar.

29 mayısta da konuşmalar sinirlerim çok bozuk
Uzgunum ama bunlarin kesin iliskisi var. Hatta o msjlarda igrenc pislikler kendilerinden bahsetmisler. Artik cok net. Kadin kac aylik hamile ? Aklima turlu seyler geliyor

Allah sabır versin nasıl bir açmazın içine düşmüssünüz...
Çok tiynetsizlermiş...

Direkt cinselliği akla getiren konuşmayı nasıl iş konuşması diye yorumladınız?
Üstelik "üstat haydar dümen" yazarken.
Bosanmamak ıcın önce babasının yaslılıgını bahane etti konu sahıbı. Simdı de yazışmalar cınsellık ıcermıyora mı oynamıs?
Bazı insanlar kurtulmak ıstemıyor, misal konu sahıbı.
Diger konularını okudum meraktan, bu konunun turevlerı. Hepsinde de bu son sansı vs demıs.
Kocasında mallıklar konusahıbınde son sanslar bitmez.

Kadin resmen aldatilmis. Ben de yazdiklarini sok icinde okudum. Ama su an bence o da sokta. Yoksa insan anlar yani. Resmem bunlar birlikte olmuslar ve onun kritigini yapmislar. Adi pislikler.
Baksana son attigi yorumda herseyi ortaya dokuyor. Konusmalar 29 mayista. Ve 28 mayista esi o kadinla ve birkac arkadasiyla bowlinge gidecegini soylemis konu sahibine. Belli ki o 28 mayis gecesi biseyler olmus

Adam iş arkadaşına seni gommesinden ziyade bildiğin flört ediyorlar.

Kadın bu durumu kanıksamıs sokta degıl, Allah askına eski konularına 5 dk göz gecir. Anlayacaksın,

Esinizun yazismalari igrenc kadina bak is arkadasina sex hayatini anlatmis kadin arkadasima bile anlatmam yatak odami degilki bir erkege anlatacam gercekgen cok igrencler bosanma bile dusunulebilir.eger bosanmayacaksaniz da kadini bi tehdit edin esine atacam konusmalari diye korkutun gozunu terbiyesiz.esinizinde burnundan getirin bi daha asla cesaret edemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…