• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Ilk konunuzu okuduğumda yeni evliydiniz evi derma duman etmişti, kırıp döktü bikac sene onceydi heralde 2 yıl olabilir, sonra yine ara ara taskinliklar hep merak ettim sizin asla birakmam tavrınız neden bir insan iyi olmak istemiyorsa istemiyordur. Şuanda alkol değil ama olasi yakin geliyor ve sizi suçlayacak gibi hissediyorum. Şuanda yaptığı seyin affi var mi bilmiyorum. 3 gun konusmadin , 4 gün surat astin bu adaminda akli çalışmıyor değil hala duruyorsa özür bekliyor iki güzel söz , cicek , böcek sonra herşey duzeleck mi cok büyük güven problemi , esim benim hakkımda camıs gibi yatsamda gidip elin kadinana anlatamaz ya ne demek bu basks kadina anlatıp küçük düşürüyor, yemek yapmıyor, temizlik yapmıyor bunlar nasil seyler diger konuya değinmiyorum bile nasil unutulacak.üzülüyorum sizin icin gerçekten herşeyi yapabilecek gücünüz var ama kac senedir bu adamla uğraşıyorsunuz.
Evet basireti Bağlandı resmen Kızın :((
Bende benzer Şeyler söyleyecektim.

Ama öyleyse de nasıl anlayacağım ki. Üstteki konuşmaları işti. Cidden kafam şimdi yerine geliyor biri bana dese ki gece hiç hoş olmadı yaaaa hiç hoşuma gitmedi uykudan uyanıp olması dese hayırdır neden uyandın derim direkt di mi evet görevmiş gibi oluyor diyemem cinsellikten bahsettiğini anlayamam
Kendisine sordunuz mu ?
Durumu nasıl Açıkladı ?

Haala kadın hamile diye onu mu düşünüyor .
Yolla gitsin de bu performans meselesinin öncesi vardır.
Bu ne saçma diyolog.Kadın arkadaşıma anlatmam seviyesizler.
kadının hamileliğinden ziyade konu sahibi kadının kocasına bu yazışmaları gönderirse geri dönülmez yola çıkmış olacağından ve olayların toparlanmayacak şekilde raydan çıkacağından korkuyor bence.Çünkü zaten boşanmak gibi bir arzusu yok.Gitsin illa boşansın diye söylemiyorum bunları sadece bir tespit, bana kalsa şu yazışmalardan sonra ben ayrılırdım açıkçası .

Ama öyleyse de nasıl anlayacağım ki. Üstteki konuşmaları işti. Cidden kafam şimdi yerine geliyor biri bana dese ki gece hiç hoş olmadı yaaaa hiç hoşuma gitmedi uykudan uyanıp olması dese hayırdır neden uyandın derim direkt di mi evet görevmiş gibi oluyor diyemem cinsellikten bahsettiğini anlayamam
Siz akıllı bir kadınsınız. Ben gibi heba etmeyin kendinizi. Eşiniz karaktersiz ki sizi bir kadına kötülüyor. Biz hep tolerans gösteriyoruz ama olan bize oluyor. Sonunda daha çok emekle yine aynı noktada bulacaksınız kendinizi. Tıpkı ben gibi...

Kadının şayet gerçek ise kaç aylık kaç haftalık hamile olduğu mühim ki..
Bunun hesabını kocasının da yapması gerek bu yüzden zaten bilmeli..
Görev gibi geliyor dediğini şöyle yorumlamak. ..Ne yaptığımı anlamasın diye mecburen onun isteklerine cvp veriyorum..görev icabı birlikte oluyor..adamı sevmiyor.

Simdi ya sevgililer ya degiller iki ihtimal var. Sevgililerse esinden sizin esinize bahsetmez. Ne kadar aldatsa da etse de genelde kiskanirlar iki taraf da birbirlerinin gercek eşlerini.

Diyelim ki lacka bir arkadaşlık sözkonusu o muhabbetin oncesi olmus olmasi lazim. Yazismada degil de sozlu olarak olmus olmasi lazim. Ama yine de anlamasiz geldi bana.

Ben giciktim sevmedim demis. Sanki direkt esinize demis gibi geliyor bana. Cunku insan kendi partnerine der bunlari. Gunahi boyunlarina da sessiz kalip takip etsen ettirsen cikardi ortaya.

Ne yapmayacakmis?
Sizi aldatmayacak mi yoksa o kadınla dedikodunuzu mu yapmayacakmis?
Ağlayıp foto çekmek nedir ya :)) akılsızlık ve panik.
Benim anladığım kadinda kocanizda fena tutuşmuş..
Lütfen alttan almayın.
Konu sahibinin aşkından olsa bari tutuşması.
Ya kadını koruyor ve kendi başına bir iş gelir diye korkuyor veya etrafa rezil olmak istemiyor.
Yakalanıp pişman olmak ne harika.
Yakalanmasan uyutmaya devam edeceksin, neyin pişmanlığı.

Zarf atabilirsin esine. O eve geldiğinde simdi onun esiyle gorustum. Birlikte oldugunuzu ortaya cikardik vs gibi. Kadinin kocasi da deliller buldu gibi. Anca oyle olabilir ama hic dusunmesine firsat vermeden eve gelirgelmez falan olabilir anca. İyi. İr sorguyla kendi dokulebilir belki

Yemek temizlik istyorsa hizmetci alsın Hiiiç canını sıkma sen kimsenın pisliğini temizlemek zorunda degilsin kuzum biz çalısan kadınların kaderi bu ama degişmek te senın elinde çok istyorsa kendi yapsın! Ama böle bi adamla ömür geçmez sen her kahrını çek bide elin ospusna seni şikayet etsin yok yaa !! Niye çekıyorsunuz böyle adamları bulunmaz hint kumaşı sanıyor sonra kendini ben senın yerınde olsam ewe bile almam

Hiç birşey diyemiyorum yaa sizi kendi yerime koydum bu boşanma sebebi ama bosanma hemen açıklama bekle al karşına konuş kavga etmeden bir daha olurmu olmaz mı valla bilmiyorum ne desem ya

Annesi dedi geçende 100 tl her hafta öğle yemeği diye istiyormuş alkol almıyor di mi dedi bende yooo hiç görmedim dedim aklıma yemeğe gidiyorlar diye geldi
Adamdan boşanmak için bir neden daha, çalışan kocaman adam annesinden harçlık alıyor.
Bence sizin boşanmaya niyetiniz yok, sizi kınamıyorum bu kararı vermek cesaret etmek çok zor. Ama yazışmalar çok gurur kırıcı, affetmeniz çok zor. Ben affedemezdim açıkcası. Kendiniz karar vereceksiniz. Değer mi bu adam için bunca çabaya?

Kesinlikle haklsın. Ama beyfendi bu rezil kadına anlatıyossa kötüleyerek bunu def etseniz de yine devam eder. Aslında varya siz bu mesajda uazdikalrini tam tersini yapın. Bunun formunu sağlığını düsünmeyin . Temizlikçi gelmesin . O yardı. etsin hep ve sürekli evde çok yemek olsun . Belki gözü doyar . Ama bu kadnı def edin . Kadın kocasını kotllüyor ama o da onla arkds olmak için sizin hakkınızi yiyerek sizi kotuluyor
Kadına rezil adama beyefendi çok manidar.

Keşke elimizden uzaktan değil de yakından da destek olabilmek gelse dediğim konulardan oldu sizinki. Babanıza çok geçmiş olsun inşallah hiç uğraşmazsınız bir daha hastalıklarla. O açıdan bakınca da bir çıkmaz ama evlilik içi de bir çıkmaz sizin için aile içinde mantıklı düşünen sırdaş olabilecek ve size destek olabilecek biri var mı. Bu olaylar tek başına kaldırılmaz, tek başına yüklendiğinde bir yerde eksik şeyler kalır. Dimdik durun dinlemeyin.zaten şu anda kadın da bildiğinizi biliyordur bence.

Öncesi normal iş konuşması siz diyince bu şekilde bana da eşi değil gibi gelmeye başladı hala daha tarihi araştırıyorum bir yere gittim mi diye

En büyük delil zaten öncesinin iş sohbeti olması. .
Yani iş konusunun ortasına kadın kocasını niye anlatsın. .
Bu arada sonkı de çok duygusuzdu görev gibi oldu diyor..yani mevzu yine kendileri..

Uykudan uyanır uyanmaz derken de alelacele olması sizin ya da kadının eşinin bi surelik yokluğunu fırsata çevirmişler.
Dikkat ederseniz yine diye bi ifade var orada..
O tarihte bi yere gitmenize gerek yok ki..iş öncesi bi yerde buluşmuş da olabilitler. .

Onu düşünüyorum ben ne yapacam yüzünü görmek istemiyorum unutabilir miyim sanmıyorum. Hala daha masum konuşmalar dedi. Dedim atayım o zaman annene anneme kocasına. Hayır lütfen atma diyor. Ee neden bu korku? Hani masumdu

Aynen oyle asla masum degil ve tabiki degiller ikiside ahlaksizligin dibine vurmus. Okudugumdan beri aklimdan cikmiyosunuz cok uzuldum gercekten bunu asla haketmiyosunuz lutfen yapmayin kendinize bunu affedilcek olay degil butun ictenligimle soyluyorum.:KK43:

Back