Evet basireti Bağlandı resmen KızınIlk konunuzu okuduğumda yeni evliydiniz evi derma duman etmişti, kırıp döktü bikac sene onceydi heralde 2 yıl olabilir, sonra yine ara ara taskinliklar hep merak ettim sizin asla birakmam tavrınız neden bir insan iyi olmak istemiyorsa istemiyordur. Şuanda alkol değil ama olasi yakin geliyor ve sizi suçlayacak gibi hissediyorum. Şuanda yaptığı seyin affi var mi bilmiyorum. 3 gun konusmadin , 4 gün surat astin bu adaminda akli çalışmıyor değil hala duruyorsa özür bekliyor iki güzel söz , cicek , böcek sonra herşey duzeleck mi cok büyük güven problemi , esim benim hakkımda camıs gibi yatsamda gidip elin kadinana anlatamaz ya ne demek bu basks kadina anlatıp küçük düşürüyor, yemek yapmıyor, temizlik yapmıyor bunlar nasil seyler diger konuya değinmiyorum bile nasil unutulacak.üzülüyorum sizin icin gerçekten herşeyi yapabilecek gücünüz var ama kac senedir bu adamla uğraşıyorsunuz.
Kendisine sordunuz mu ?Ama öyleyse de nasıl anlayacağım ki. Üstteki konuşmaları işti. Cidden kafam şimdi yerine geliyor biri bana dese ki gece hiç hoş olmadı yaaaa hiç hoşuma gitmedi uykudan uyanıp olması dese hayırdır neden uyandın derim direkt di mi evet görevmiş gibi oluyor diyemem cinsellikten bahsettiğini anlayamam
kadının hamileliğinden ziyade konu sahibi kadının kocasına bu yazışmaları gönderirse geri dönülmez yola çıkmış olacağından ve olayların toparlanmayacak şekilde raydan çıkacağından korkuyor bence.Çünkü zaten boşanmak gibi bir arzusu yok.Gitsin illa boşansın diye söylemiyorum bunları sadece bir tespit, bana kalsa şu yazışmalardan sonra ben ayrılırdım açıkçası .Haala kadın hamile diye onu mu düşünüyor .
Yolla gitsin de bu performans meselesinin öncesi vardır.
Bu ne saçma diyolog.Kadın arkadaşıma anlatmam seviyesizler.
Siz akıllı bir kadınsınız. Ben gibi heba etmeyin kendinizi. Eşiniz karaktersiz ki sizi bir kadına kötülüyor. Biz hep tolerans gösteriyoruz ama olan bize oluyor. Sonunda daha çok emekle yine aynı noktada bulacaksınız kendinizi. Tıpkı ben gibi...Ama öyleyse de nasıl anlayacağım ki. Üstteki konuşmaları işti. Cidden kafam şimdi yerine geliyor biri bana dese ki gece hiç hoş olmadı yaaaa hiç hoşuma gitmedi uykudan uyanıp olması dese hayırdır neden uyandın derim direkt di mi evet görevmiş gibi oluyor diyemem cinsellikten bahsettiğini anlayamam
Ama öyleyse de nasıl anlayacağım ki. Üstteki konuşmaları işti. Cidden kafam şimdi yerine geliyor biri bana dese ki gece hiç hoş olmadı yaaaa hiç hoşuma gitmedi uykudan uyanıp olması dese hayırdır neden uyandın derim direkt di mi evet görevmiş gibi oluyor diyemem cinsellikten bahsettiğini anlayamam
Ama öyleyse de nasıl anlayacağım ki. Üstteki konuşmaları işti. Cidden kafam şimdi yerine geliyor biri bana dese ki gece hiç hoş olmadı yaaaa hiç hoşuma gitmedi uykudan uyanıp olması dese hayırdır neden uyandın derim direkt di mi evet görevmiş gibi oluyor diyemem cinsellikten bahsettiğini anlayamam
Konu sahibinin aşkından olsa bari tutuşması.Ne yapmayacakmis?
Sizi aldatmayacak mi yoksa o kadınla dedikodunuzu mu yapmayacakmis?
Ağlayıp foto çekmek nedir ya :)) akılsızlık ve panik.
Benim anladığım kadinda kocanizda fena tutuşmuş..
Lütfen alttan almayın.
Zarf atabilirsin esine. O eve geldiğinde simdi onun esiyle gorustum. Birlikte oldugunuzu ortaya cikardik vs gibi. Kadinin kocasi da deliller buldu gibi. Anca oyle olabilir ama hic dusunmesine firsat vermeden eve gelirgelmez falan olabilir anca. İyi. İr sorguyla kendi dokulebilir belkiAma öyleyse de nasıl anlayacağım ki. Üstteki konuşmaları işti. Cidden kafam şimdi yerine geliyor biri bana dese ki gece hiç hoş olmadı yaaaa hiç hoşuma gitmedi uykudan uyanıp olması dese hayırdır neden uyandın derim direkt di mi evet görevmiş gibi oluyor diyemem cinsellikten bahsettiğini anlayamam
Kadının ahlaksızlığı konu sahibini bağlamaz. Kocası bu tarz hoşlanıyor demekki muhabbet ediyor. O kadın gitse gene o tarz bir muhabbeti bulur.böyle bir konuşmanın içinde olan kadın ahlaksızdır ama eşi hakkında böyle bir konuşma yapan erkek en az o kadın kadar ahlaksızdır..
Adamdan boşanmak için bir neden daha, çalışan kocaman adam annesinden harçlık alıyor.Annesi dedi geçende 100 tl her hafta öğle yemeği diye istiyormuş alkol almıyor di mi dedi bende yooo hiç görmedim dedim aklıma yemeğe gidiyorlar diye geldi
Kadına rezil adama beyefendi çok manidar.Kesinlikle haklsın. Ama beyfendi bu rezil kadına anlatıyossa kötüleyerek bunu def etseniz de yine devam eder. Aslında varya siz bu mesajda uazdikalrini tam tersini yapın. Bunun formunu sağlığını düsünmeyin . Temizlikçi gelmesin . O yardı. etsin hep ve sürekli evde çok yemek olsun . Belki gözü doyar . Ama bu kadnı def edin . Kadın kocasını kotllüyor ama o da onla arkds olmak için sizin hakkınızi yiyerek sizi kotuluyor
Keşke elimizden uzaktan değil de yakından da destek olabilmek gelse dediğim konulardan oldu sizinki. Babanıza çok geçmiş olsun inşallah hiç uğraşmazsınız bir daha hastalıklarla. O açıdan bakınca da bir çıkmaz ama evlilik içi de bir çıkmaz sizin için aile içinde mantıklı düşünen sırdaş olabilecek ve size destek olabilecek biri var mı. Bu olaylar tek başına kaldırılmaz, tek başına yüklendiğinde bir yerde eksik şeyler kalır. Dimdik durun dinlemeyin.zaten şu anda kadın da bildiğinizi biliyordur bence.Ama öyleyse de nasıl anlayacağım ki. Üstteki konuşmaları işti. Cidden kafam şimdi yerine geliyor biri bana dese ki gece hiç hoş olmadı yaaaa hiç hoşuma gitmedi uykudan uyanıp olması dese hayırdır neden uyandın derim direkt di mi evet görevmiş gibi oluyor diyemem cinsellikten bahsettiğini anlayamam
Öncesi normal iş konuşması siz diyince bu şekilde bana da eşi değil gibi gelmeye başladı hala daha tarihi araştırıyorum bir yere gittim mi diye
Onu düşünüyorum ben ne yapacam yüzünü görmek istemiyorum unutabilir miyim sanmıyorum. Hala daha masum konuşmalar dedi. Dedim atayım o zaman annene anneme kocasına. Hayır lütfen atma diyor. Ee neden bu korku? Hani masumdu
Kesinlikle katiliyorum. Ben gordugum an gonderirdim. Madem normal bir konusmaymis. Adam da gorsun ne var yani ?Yolla gitsin kadinin kocasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?