Kesin kararlıysanız ailenizden birini çağırın. Rezil ederse de polis diye bir şey var. Ailesine mesajlarını göstermekle tehdit edin. Madem kötülükten anlıyor kötü olun gerekirse.O gitmez hiçbiryere apartmana Rezil olamam bir de
Kesin kararlıysanız ailenizden birini çağırın. Rezil ederse de polis diye bir şey var. Ailesine mesajlarını göstermekle tehdit edin. Madem kötülükten anlıyor kötü olun gerekirse.
Boşanmayı kendinize yediremediğinizi yazmışsınız daha önce. Umarım fikriniz değişir.Bugün arkadaşımda kalacağım. Sakincene 2,5 yılda yaşadığım herşeyi düşüneceğim
Ya kesinlikle.Okudukca insan emin oluyor.Bu pislikler yapmış bu işi.Lutfen kadının kocasına gönder şu mesajı.Bu kadın mutlu mesut yaşayamadım hayatiniKadın: gece hiç hoş olmadı yaaaaa uykudan uyanıp olması
Eşim: dimi, evet , görevmiş gibi oluyor.
Kadın: gıcıktım ben gece biraz. Sevmedim. Aynen bu sefer görev gibi oldu. Zorunlu gibi hissettim.
Eşim: ünlü ustat haydar dümenin dediği gibi akışına bırakmak lazım.
Bu diyalog bence kocanızla kadın arasında yaşanan bir şey.
Hiçbir normal kadın kocasıyla yaşadığı performansı anlatmaz.
Ne kadar naif bir yakıştırma, çok sevdim.Kocasına gönder tabi neden hala duruyorsun.
Peynir dusunecekti onu evliliğim bozulur mu diye.
Nasıl seviyesiz bir konuşma bu böyle.. Boşanıp boşanmamak size kalmış ama çocuk da yokken ben olsam gözünün yaşına bakmazdım sanırım. Eşiniz ne iş yapıyor da bu tarz muhabbetlere girecek kadar samimi olabiliyor başkalarıyla.
Adam ahlaksız değil yani?Abla hep evi temizliyorsan kadın niye geliyor ayda bi. Sende calsyor musun yoksa onun durumu yetyor mu eve. Ve bence de alkol dahi yendi isenz bu da hal olur boşanma. Ama bu kadın keşke esinle aynı yerde calsmasa. Kadını aslında tehdit etmek lazım belki kocasıyla korkutursan uzak durur kocandan. Ahlaksız kadınlar böyle oldukça yuvamız sarslyo devamlı. Allah yardım etsin
Bence artık eşinizi bırakıp siz destek alın. Şu durumda bile boşanma lafı sizi korkutuyorsa sanırım eşinize bağımlılık sorununuz var. Bu sorununuzu çözmezseniz eşinizi o kadınla yatakta bassanız da boşanamazsınız.Muhasebe, finans işleri. Gerçekten çok yoğunum yoğunum diyordu baya yoğunmuş anlamış oldum her gün yazışmışlar
En dik durmaniz gereken zamandasiniz. Sadece sigara ile bu saate kadar durursaniz, sağlıklı dusunemezsiniz. Şöyle güzel bir yemek yiyin ve sakin olun. Size bu psikolojisi yaşamanıza neden olan, esiniz olacak o adam ve kadın telefonda kritik yapıyorlardır belkide. Bu insanların sizi aşağı çekmesine izin vermeyin. Dimdik durun lütfen. Bir uye eski konularinizdan bahsetmis, boşanmayi kendime yediremiyorum ne demek allah aşkına? Adam adam değilse; bal gibi de bosanilir. Tıpkı benim ve yaşadıklarını kaldiramayan diğer bosanan kadınlar gibi. Asıl bu adamla evli kalmayi kendime yediremezdim yerinizde olsaydım. Kendinize gelin. Bu karaktersizler için uzulmenize degmez!Şuan sadece uyumak istiyorum. İnanın hiçbirşey yemedim bu saat oldu sadece sigara. Başım çatlıyor.
Bence artık eşinizi bırakıp siz destek alın. Şu durumda bile boşanma lafı sizi korkutuyorsa sanırım eşinize bağımlılık sorununuz var. Bu sorununuzu çözmezseniz eşinizi o kadınla yatakta bassanız da boşanamazsınız.
En dik durmaniz gereken zamandasiniz. Sadece sigara ile bu saate kadar durursaniz, sağlıklı dusunemezsiniz. Şöyle güzel bir yemek yiyin ve sakin olun. Size bu psikolojisi yaşamanıza neden olan, esiniz olacak o adam ve kadın telefonda kritik yapıyorlardır belkide. Bu insanların sizi aşağı çekmesine izin vermeyin. Dimdik durun lütfen. Bir uye eski konularinizdan bahsetmis, boşanmayi kendime yediremiyorum ne demek allah aşkına? Adam adam değilse; bal gibi de bosanilir. Tıpkı benim ve yaşadıklarını kaldiramayan diğer bosanan kadınlar gibi. Asıl bu adamla evli kalmayi kendime yediremezdim yerinizde olsaydım. Kendinize gelin. Bu karaktersizler için uzulmenize degmez!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?