Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Kesin kararlıysanız ailenizden birini çağırın. Rezil ederse de polis diye bir şey var. Ailesine mesajlarını göstermekle tehdit edin. Madem kötülükten anlıyor kötü olun gerekirse.

Şuan sadece uyumak istiyorum. İnanın hiçbirşey yemedim bu saat oldu sadece sigara. Başım çatlıyor.

Yanlış anlamayın ama bu konuşmadan sonra bi kadın olarak eşinizle nasıl muhattap olacaksınız ki elinizde mesleğiniz de var. Öyle adamların muhabbetine şahit oldum ki eşlerinin yatakta giydiği çamaşırın desenine kadar anlatıyorlar daha neler neler bu konuşmanın sonuda oraya gidiyor
Ev kadın pis olabilir erkekte öyle bunlar özel şeylerdi ve asla anlatılmaz kaldı ki yüz yüze baktığın bi insana

Midem bulandı.
Genişliğe bak, gece kalkıp yaptıklarını anlatıyorlar.
Denk gelmediğiniz konuşmaları Allah bilir.
İğrençler.

Ya kesinlikle.Okudukca insan emin oluyor.Bu pislikler yapmış bu işi.Lutfen kadının kocasına gönder şu mesajı.Bu kadın mutlu mesut yaşayamadım hayatini

O kadinin da gozunu korkut. Agzima geleni sayar onu rezil eder elimdekileri kocasina is arkadaşlarına atarak rezil edicegimi soyleyerek korkuturdur. Kocanin da kalıbına tükürsen yeridir canim. Nedemek baska bir kadina ozel hayat hakkinda konuşmak

Bunlara sadece kirildiniz mi boşanma sebebi bu.Esiniz de çok karaktersiz bir erkek karşıdaki de kaşar in teki.

Nasıl seviyesiz bir konuşma bu böyle.. Boşanıp boşanmamak size kalmış ama çocuk da yokken ben olsam gözünün yaşına bakmazdım sanırım. Eşiniz ne iş yapıyor da bu tarz muhabbetlere girecek kadar samimi olabiliyor başkalarıyla.

Muhasebe, finans işleri. Gerçekten çok yoğunum yoğunum diyordu baya yoğunmuş anlamış oldum her gün yazışmışlar

Adam ahlaksız değil yani?

Muhasebe, finans işleri. Gerçekten çok yoğunum yoğunum diyordu baya yoğunmuş anlamış oldum her gün yazışmışlar
Bence artık eşinizi bırakıp siz destek alın. Şu durumda bile boşanma lafı sizi korkutuyorsa sanırım eşinize bağımlılık sorununuz var. Bu sorununuzu çözmezseniz eşinizi o kadınla yatakta bassanız da boşanamazsınız.

Şuan sadece uyumak istiyorum. İnanın hiçbirşey yemedim bu saat oldu sadece sigara. Başım çatlıyor.
En dik durmaniz gereken zamandasiniz. Sadece sigara ile bu saate kadar durursaniz, sağlıklı dusunemezsiniz. Şöyle güzel bir yemek yiyin ve sakin olun. Size bu psikolojisi yaşamanıza neden olan, esiniz olacak o adam ve kadın telefonda kritik yapıyorlardır belkide. Bu insanların sizi aşağı çekmesine izin vermeyin. Dimdik durun lütfen. Bir uye eski konularinizdan bahsetmis, boşanmayi kendime yediremiyorum ne demek allah aşkına? Adam adam değilse; bal gibi de bosanilir. Tıpkı benim ve yaşadıklarını kaldiramayan diğer bosanan kadınlar gibi. Asıl bu adamla evli kalmayi kendime yediremezdim yerinizde olsaydım. Kendinize gelin. Bu karaktersizler için uzulmenize degmez!

Şuan boşanma lafı beni korkutuyor demedim ki. Yalnız kalıp düşüneceğim dedim. Eşime bağımlı değilim ben zamanında 9 yıllık ilişkimi bıçak gibi bitirdim. Benim için önemli olan şu hayatta herşey için geçerli:keşke şunu da deneseydim. Dememek.

Teşekkür ederim. Umarım bende sağlıklı düşünüp sağlıklı bir karar veririm şuan sadece tek istediğim eşimin yüzünü görmemek sesini duymamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…