Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

İnsanlar ne kadarda karaktersiz
İnsan eşim dediği insana bile böyleyse bu insanlar ile beraber yaşamak mide bulandırıcı
Birşey yaparsınız yada yapmazsınız bilemem ama adınıza üzüldüm sadece
Oooo bunlar ne ki. Benim eski eşim de internetten tanıştığı kadınlara, karım senin gibi değil. Duygusuz, zevksiz, sen çok tatlısın. Onu boşayıp seni alayım... karım içerde salak salak uyusun benim yaptıklarımı ruhu duymaz falan yazmış. Nişanlı iken de her tanıştığı çocuğum olsun diye evleniyorum kafam karışık evlenmeyedebilirim demiş. Mal salak bu meesajları saklamış. Ben de bunları evlendikten sonradan yakaladım. Boşanmamak için yalvarırken diyordu ki ben o kadınlar benimle konuşsun diye öyle yaptım. Hiçbiri gerçek duygum değil. Shsksjskal sadece gülüyorum

Bunun yaptığının da bir farkı yok

sizler gece uyurken çıkıp buluşmuş olabilirler mi?
Bu mesajı görünce müge anlı'daki olay geldi aklıma. Bir kadın sevgilisini eve almak için kocasının yemeklerine uyku ilacı atıyormuş. Bu kadın da mı öyle acaba?

benim bu mesajlara tahammül etmem mümkün değil.her şeyi o kadına da kocasına da yollarım gider çat diye boşarım.he bir de sonucunda bir şey çıksın/çıkmasın fark etmez kadına da manevi tazminat davası açarım.ahlaksızlar.

Eski eşin tam bir gerizekalimis canım.Su söylediği son cümle özellikle.Su an mabadimla gülüyorum zevzek adama

Bune ya .
Nefret ediyorum böyle insanlardan.
eşiminde bir iş arkadaşı var durmadan sevgilisini gömüyor . Geçenlerde dayanamayıp neden hala sevgilisin o zaman dedim kesti sesini.
Bu konuda eşiniz en büyük suçlu .
bence bir karar verin ben kendi yapıcağımı söyliyemem karar sizin .

Esinize asla geri adım atmayacaginizi söyleyin o mesajları kadına da atın bunları kocana aticam diyin atın demiyorum ama iyice bir korksun adi pislik

Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama hanımefendi anlatmış durumunu en az 12 saat evden uzakta çamaşıra ütüye bile yetişmek zor geliyor bazen. Gerekirse haftada 3 gün gelir bizi çok ilgilendirmez bu durum. Haftada yaptığı bir temizlik sadece ortalığın kirini öyle bi almaktır. İnsan öyle halsiz kalıyor ki. Hele bir de psikolojik olarak gergin olunca çok daha fazla yoruluyor.

Öte taraftan erkek yada kadın iş hayatında bir şekilde beraber çalışıyoruz ancak bu arkadaşlıklar hiç kimseye özel hayatımızın en özelini paylaşmayı gerektirmez. Bunu bir erkeğe anlatsa bile kızılır değil ki bir kadına.

Eğer ki bir aldatma, bir flörtleşme var ise bu iki taraflıdır.

Kadın tek başına yazıp adam cevap vermemezlik yapmamış dikkatini çektiyse.

Ne erkek ne kadın evli bile olmasa karşılıklı rıza olmadan bu şekilde konuşamaz, konuşmamalı.

Hani aldatma durumlarında kadınlar diğer kadını muhatap almak istemez ya..sanırım sizde o yok yani kanka ayağına iki densiz sohbet ediyor kendince..
Ve onlara göre bi sorunda yok..
Sorun yok ise sizin o kadına ve eşine yazmanıza da bi sorun görmüyorum ben..
Konuşmalar sanırım gece vakti yapılmış..Yani cinsel ilişki sonrası yapılan bi sohbeti galiba..
Bu durumda kadın kocasının mahremini açık ettiği için zaten suçlu adam boşamak istese hak..
Ayrıca gece yarısı başka bi adamla eşinden habersiz gizli konuşması da suç..

Yani konu sahibi ark..o kadınla bu yönde bi konusma yapıp onu "gömse" çok yerinde olur..
Kendinden emin şekilde..kadını bakış ve sözleriyle eze eze " karnın burnunda kocan iyi b*c*ermedi diye benim kocama dert yanarken maksadın neydi bilmiyorum ama benimkinde de iş yok haberin olsun" derdim sanırım. .hatta "kocanın bu memnuniyetsizliginden haberi var mı? " gibi tehditvari bi tavır da alırdım..kavga etmeden sakince..küçümseyerek.

Bu ikisine de iyi bi ders olurdu.

Çok iyi özetlemişsiniz teşekkür ederim. Baş suçlu eşim. En az kendim kadar kadının kocasına da acıyorum

Çok iyi özetlemişsiniz teşekkür ederim. Baş suçlu eşim. En az kendim kadar kadının kocasına da acıyorum

Acımayın kendinize. Haddini bildirin ve rahatlayın. Silkip atmak belki sizi rahatlatacaktır.
Çocuğunuz var mı, ilişkiniz kaç yıllık. Eğer bu tarz durumlar sıkça oluyor ise...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…