Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Cok gecmis olsun babaniza, insallah her seyi atlatir saglam kafayla karar verirsiniz.
Kendinizi eşinizden ayrılmış, yüklerinizden kurtulmus olarak hayal edin.
Gençsiniz, işiniz gücünüz, aileniz var.
Yeniden hayat kurmak için şansınız var
Sizi sevem, size değer veren birini hak ediyorsunuz.
Sizi yemek yapmıyor diye şikayet edeceğine, size yemek yapan, ev temiz değil diye yakinacagina süpürgenin bir ucundan, hayatı paylaşmayı bilen erkekler de var.
10 yıl sonra bu adamın sürekli bir şeyiyle ugrasmaktan yorgun, mutsuz bir kadın harici bir tablo vaR mı gözünüzün önünde?

Adi herif ya...
En nefret ettiğim şey bir erkeğin gelip bana karısını çekiştirmesidir. Ama hanfendi de bi pislik olduğu içün uyum sağlamış

Herkes kendi ilişkilerinden bahsediyorlar demiş ama kimse beni aldat diye zorlamıyor ki. İsteyerek biriyle yasak aşk yaşıyorsan görev gibi demezsin bence. Yukarda birisi hamilelik takvimiyle ilgili bir şey yazmıştı o durum en mantıklısı bence seviyesizce birbirlerine özel hayatlarından bahsediyorlar. Boşanırsınız boşanmazsınız sizin tercihiniz ancak herhangi bir karara varmadan eşinizle diyalog kurmayın en ufak bir etkilenmeye dâhi maruz kalmayın aklınız karışmasın

Her şeyi paylaştığım kız iş arkadaşımla bile bu kadar ayrıntıya giremezken yatak muhabbeti o kadın eşinizle nasıl böyle konuşabiliyor.Demekki aşırı samimiler iş ortamında

Ben her yorumumda en birinci suçlu eşim dedim. Ben eşimi korumuyorum ki baş karaktersiz o zaten

Akşam eve gelmeyecek mi bu adamı engelleseniz ne olur. Adam ben ne yaparsam yapayım eşim herşeyimi affediyor diye rahat, tolerans edilecek şeyler var asla edilmeyecekler. Bu son yaşadığınız olayın affedilecek yanı yok koyun kapının önüne yoksa ilerde daha çok başınız ağrır.

Yok kayınvalidem şu konuşmaları bilse inanın eşimi 5 ile çarpar 10 a böler. O konuda şanslıyım sevmediğim huyları olsa da kayınvalidemin adaletli huyuna güvenirim
Peki bu durumdan ne kazancınız olacak?
Kv niz oğlunu bugün atar yarın tutar.
Siz sizi sevmeyen, arkanızdan kuyu kazan bir eşle ne yapacaksınız?

P.ç erkeği adam etmek için bütün ömrünüzü feda mı edeceksiniz? Siz sürekli çabalayan mutsuz kadın, eşiniz nankör, hadsiz, istediği hayatı yaşayan mutlu bir adam. Böyle evlilik olur mu?

Ben her yorumumda en birinci suçlu eşim dedim. Ben eşimi korumuyorum ki baş karaktersiz o zaten

o zaman kadını gündeminize almayın. Onu boşverin. O kadın olmayasaydı, başka bi kadın olacaktı. Yani burda buna izin veren kadın değil, eşiniz. Sohbeti kesebilirdi, konuşmayabilirdi, seviyeyi böyle düşürmeyebilirdi. Kadın da suçsuz değil kendi hayatını anlatmış, özelini falan. Ama o kadının kendi problemi. Kadınla muhatap olmayın bence hiç uğraşmayın. Eşiniz size büyük ayıp etmiş.

Ben arkadaşımda kalacağım.

Eşi yurtdışında, ev kredisi ödeyeceğim diye calisan bir muhendis. Yurtdisi dedigim, ırak falan.. kim bilir ne sartlarda. Ayda 1 haftasonu gelir.
Kadın da esim yok diye evde mi oturayım der, bu lüzumsuzla gezer, başka arkadaşları da var, sadece bu değil tabi.
Eşinin haberi olduğunu sanmıyorum.
Bazen cinayet çıkmasın diye susarsınız ya, öyle bir şey.
Adama yazsam sosyal medyadan, esiniz uslup, yol yordan bilmiyor diye, sanmiyorum kadini kendi haline birakip boşasın.
Hakli olarak, bebekti, krediydi amelelerle şantiyede yatan adamın ben bunları kim için yapıyorum diye elinden bir kaza çıkar..

Bugün arkadaşımda kalacağım. Sakincene 2,5 yılda yaşadığım herşeyi düşüneceğim

Bnm hislerim cinsellik yasamadiklari yonunde. Ama yasamayacaklarini dusunmuyorum. Hadsiz ve seviyesiz sekilde yakinlasmislar. Bir yudum sevgi diye bir film var, kadirbinanir ve hale soygazi o filmi dusundum.

Önceki konularınızı okudum şimdi. Hatta yanlışlıkla oraya yazmışım.

Yerinizde olsam yazışmaları kadının kocasına gönderir, üstüne de vakit kaybetmeden o adamı boşardım. Karı koca gibi değil de bakıcısı gibi olmuşsunuz zaten. Bu yükten kurtulmamak için ne sebebiniz var ki?

Siz ne yaptınız ki evi terk ediyorsunuz ? O gitsin, eşinizle açık açık konuşun, evi terk etmesini söyleyin. Elalemin dengesizleri yüzünden niye siz mağdur oluyorsunuz ?

Gitmez o rezil eder apartmana beni kaç kere kovmaya çalıştım daha önce apartmanı başıma yıkacaktı

ya bu konuşmanın neresi masum yuhhh. Kimse kimsenin cinsel hayatını neden bilsin ve iş arkadaşı bu insan böyle bir diyalog olamaz. Hele hele sana camış demesi tam bir rezalet ne hakkı var hanımını başka kadına küçük göstermenin. Ne biçim insanlar var ya. Olabilir temizlik yapmayabilirsin insanız beş parmağın beşi bir değil ki çalışan kadınsın. Ama burda kadına da bir ayar çek gözünü korkut derim kocasına söylemekle tehdit et kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…