Kocamın iş arkadaşı ile samimiyeti

Ya abartma ağzından kaçmış olabilir, bizim bir arkadaş sözlü sınavda hocaya aşkım demişti yanlışlıkla 🤣🤣🤣 ben de böyle bir pot kirmistim sanırım birkez ama hatırlamıyorum ne dediğimi, bizim calistigimiz arkadaşlar da bazen ağzından kaçırirdi ama dediğim gibi bazen insan boş bulunuyor...takip et öyle birşey mi? Zaten tavırlarından anlarsin
Hahahah yaa benim lisedeki sınıf arkadaşım da istiklal marşını söylemeden önce besmele çekmişti hepimiz patlamıştık gülmekten. Ağız alışkanlığı işte bazen düşünmeden konuşuyoruz :rolleyes:

Arkadaşlar selam nasıl anlatsam bilemiyorum ama içim içimi kemiriyor. Şimdi benim kocamın iş arkadaşı var bi bayan kocam onunla telefonda konuşurken yanımda konuşurken yavrum dedi ve ben şok oldum yazarken bile üzülüyorum. Sorduğumda kardeşim gibi boş bulundum bir an dedi ama asla içim soğumuyor . Üzerine 3 kere felan büyük kavga ettim aynı konudan belirli aralıklarla. Hamileyim bide duygusal olarak hassas dönem. Bazen abartıyorum diyorum Ama aylardır içimi kemiriyor Yavrum ne demek ya 😠 hala aynı ortamdalar. Kızın adını duyunca yüzünü görünce tüylerim ürperiyor oldu bitti sevmiyordum zaten . Bir akıl verin 😢

Eşiniz okadar kötü niyetli olsa yanınızda konuşmaz ve yavrum demez.
Yaptığı hoş değil ama gerçekten ağzından kaçırmış olabilir.
Sürekli aynı olayı ısıtıp soğutmanız çok can sıkıcı olabilir.
Bence artık aynı konuyu açmayın.
İçinizde şüphe varsa eşinizi gözlemleyin.

Yani bilemedim mesela laf arasinda konusan insanlar vardir eger cok resmi bir isyeri degilse.şoyle anlatayim magazada calisiyoduk eskiden mudurumuzde evli birsey anlatir bir tartisma aninda hayir x bey o sekilde degil dedigimiz zaman tamamda hayatim prosudur oyle derdi.hani konusmalar bazen bu sekilde gecerdi bes sene calistik kendisiyle sadece bana degil 4 kiz personeli 5 erkek vardi abi kardes gibiydik hepimiz. Hatta cocuklarin bazilari x abi derdi. Gecenlerdede ameliyatimi yapan doktorum 50 yasinda cok guzel bir esi var kizlari var. E bende evliyim. Risk altinda oldugum icin sonuclari izliyoduk korktum sonucu izlerken. Hemsirenin yaninda korkma bebegim korkacak birsey yok rengin atti iyi bakalim sonuc tam gelsin dedi. Ama gevsek bir adam degilki cok basarili duzgun bir doktor kendisi. Benden sonra giren 70 yasindaki adam hocanin elini egilip optu adama sen iyi ol canimm benim dedi. Amca falan demedi. Anlatmak istedigim bazen laf arasinda bunlari kullanan insanlar olabilir ama siz daha once kadindan suphelendinizmi onu bilmiuorum

Arkadaşlar selam nasıl anlatsam bilemiyorum ama içim içimi kemiriyor. Şimdi benim kocamın iş arkadaşı var bi bayan kocam onunla telefonda konuşurken yanımda konuşurken yavrum dedi ve ben şok oldum yazarken bile üzülüyorum. Sorduğumda kardeşim gibi boş bulundum bir an dedi ama asla içim soğumuyor . Üzerine 3 kere felan büyük kavga ettim aynı konudan belirli aralıklarla. Hamileyim bide duygusal olarak hassas dönem. Bazen abartıyorum diyorum Ama aylardır içimi kemiriyor Yavrum ne demek ya 😠 hala aynı ortamdalar. Kızın adını duyunca yüzünü görünce tüylerim ürperiyor oldu bitti sevmiyordum zaten . Bir akıl verin 😢
Ne iş arkadaşım bana yavrum diyebilir ne de eşim birine yavrum diyebilir.. Eğer pişman olduysa ve inanıyorsanız geride bırakın, ayrılmayacaksanız üzerinde durup devamlı gündeme getirmeniz evliliğinizi daha çok yıpratır.. Adınıza üzüldüm

Yavrum mu yavrum diyen agzına bi çarpsaydın görürdü yavruyu ne kadar itici ve rahat ya bu adam

Bir şey var mı yok mu bilemem ama bu kadar samimiyet bana fazla geldi. Ne hakkında konuşuyorlardı? İş ile ilgili bir meselede konuşurken yavrum mu dedi? Başka şüphelendiğiniz bir durum oldu mu?

Bende iş arkadaşlarıma hep sevgilim derim kardeşim gibiler 🤭 o nasıl kardeşlik ya yavrum aşkım bune demek

ya sürekli yavrum lafını kullanıyorsa ağız alışkanlığı olabilir. Bende kaç kez işyerindeki yöneticime baba dedim, anneme birkaç kez aşkım demişliğim var. Kontrolsüz ağzımdan çıkıyor benimde bazen. Tabi kullanım sıklığıyla alakalı bir durum.

Iş arkadaşlarıyla bu kadar samimiyeti doğru bulmuyorum.
Üstelik adam evli ne münasebet yavrum falan .
Mesafe güzeldir .
Gereksiz bir samimiyet.

Ya ağzından kaçmış olabilir belki. Geçen gayet resmi bir telefon konuşmamı hadi öptüm diye kapattım da ordan biliyorum😅😅😅 ağzımdan bir anda çıkıverdi. Karşı taraf da dumur olmuştur eminim. Eğer yavrum kelimesi sık kullandığı bir kelimeyse olabilir bence ya. Ama hiç kullandığını duymadıysanız çaktırmadan takipte kalın

çok sık kullandığı bi kelimeyse insan bazen yanlışlıkla söyleyebiliyor aşkım demiştim patronuma rezillik yeminle bak şimdi bile aklıma geldikçe kızıyorum kendime insan hatalar yapar

arkadaş ayağına karşı cinse yavrum diye hitap eden erkekler
bulduğum ilk fırsatta sana atlamak istiyorum mesajı veriyor bana
aksine kimse beni inandıramaz

Kime dediğinin benim için önemi yok yavrum kelimesinden nefret ederim.bana bile söylesin istemem kaldı ki bide başkasına söyleyecek.

geçen müşteriyle konuşurken arka plandan kız arkadaşım yazdı, aa aşkım olur mu öyle şey diye geçirdim içimden, müşteriye gayriihtiyari iyi akşamlar aşkım dedim :KK53: ofis şok, müşteri şok, ben şok. napcamı da bilemedim kapattım telefonu hiç olmamışcasına. sevgilim duysa o da sinir olur ama inan art niyetsiz oluyor aklından farklı bi şey geçirince insan

Herkese mi yavrum diyor yoksa sadece bu kıza mı? Bu kelimeyi kullanabildiğine göre baya cıvık bir ilişkisi var kızla, aralarında bir şey olur mu? Ona işaret midir bilemem? Tek bildiğim bu şekilde üslubun bana çok seviyesiz geldiği.

Son düzenleme:
Tamam doğru değil ama boş bulunmuş işte. İnsanlık hali, siz de abartmışsınız. Aralarında bir şey olsa zaten yanınızda konuşmazlardı. Olanı değiştiremezler, siz de uzatmayın daha fazla.

Bazı iş ortamları çok resmi olmuyor, sürekli birarada olunca ister istemez samimiyet oluşabilir. Hemen kötüye yormayın. Sizin yanınızda konuşmuş zaten. Kendinizi üzmeyin gizli saklı bir şey yok ortada.

X