• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ilşkisi

seminay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
317
0
96
Yalova
kızlar ne olur bi akıl verin bana ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık,artık diyorum çünkü 1.5 yıldır bir sıkıntının içindeyim.12 yıllık evliyim görücü usulü evlendik.eşimin ailesi çok düzenli bir aile ve birbirlerine çok bağlılar.ablalrı var ve görücü usulüyle çok kızla görüşmüşler biz evlenmeden önce.birbirimizi gördük çok etkilendik ve ailelerin de uyuşmasıyla evlendik.son 1.5 yıla kadar mutlu bir brlikteliğimiz vardı.daha doğrusu ben öyle zannediyordum ama eşim mutlu olmadığını söylüyor.herne kadar bunu bana hiç yansıtmasa da....neyse 1.5 sene önce benden önce nişanlandığı kızla rastlaşıyorlar ve görüşmeye başlıyorlar.önce telefonlaşıyorlar sonra mesajlaşmalar ve ben birgün mesajı yakaladım.aşk dolu bir mesajdı.böyle birkaç mesaj yolladığını ve kendisinin de cevap yazdığını söyledi bana.tartıştık tabii ki.....
bana hep bitecek diyordu ama hep yakalıyordum ama sadece mesajlaşıyorlardı çünkü kadın başka bir şehirde yaşıyor ve evli.....
eşim geçen yaz iş değişikliği yaptı ve başka bir şehire gitti kurs görmek için ama bizi almadı yanına geçici diyerek orda bir sene kaldı küçük bir ev tuttu biraz eşya götürdük oraya ben arada gidiyordum yanına ama oraya gittikten 2 ay sonra değişmeye başladı bana soğuk davranmaya yanında istememeye başladı.......
görüştüklerinden şüpheleniyordum ama emin olamıyordum ne zman konu açılsa büyük bir hiddetle bana karşı çıkıyor ve susturuyordu beni.....
işin açıkçası ben de kadının evli olmasından dolayı bu işin fazla yürümeyeceğini düşünüp çok üstüne gitmiyordum.....ama beni ordan kovmaktan beter bir halde yolldaı ilişkimizi düşünmem lazım diye.....
ben de elimden birşey gelmediği için onu orda bırakarak döndüm.......
yaklaşık 10 ay sonra biz düzenimizi kurmak için harekete geçtik ve ikimizin de doğup büyüdüğü yerden ayrılarak başka bir şehire taşındık ama bu arada eşim bana hala soğuk davranıyordu.arada birlikte olsakta ilişkimiz adeta ev arkadaşlığına dönmüştü iki çocuğumuz var.....
bundan bir ay önce ben hala görüştüklerini ve o kadının geçen sene eşimin kaldığı eve geldiğini anladım,eşim ne kadar inkar etse de herşey onu gösteriyor.
msn yazışmalarını buldum ve ben onu bırakıp ailemin yanına döndüm aslında tamamen terketmemiştim ama yaptığı yanlışı anlasın istiyordum çünkü bunun bi geleceği yok boşanmak istemiyor o kadın da evli zaten böyle iğrenç bir durum var ortada
sonuç;ben bir hafta sonra geri döndüm (gelip almadı bile)neden döndüm şu an işte bende çalışıyorum ve işi oturtmak için uğraşıyoruz onun için ......

o kadının kocası herşeyi öğrendi benim sayemde şu an çok emin olmamakla birlikte galiba görüşmüyorlar ama eşim bana resman düşman oldu.neden kocasına mesaj çekmişim herşeyi kurcalamışım onun hayatına müdahale edemezmişim....ve bunun gibi birçok saçma ama kırıcı sözler sarfetti.....bu kadar yaptıklarımdan sonra beni nasıl affedermiş....evet bana söyledi bunu.......

ve biz şu an sadece iş arkadaşıyız çoğu zaman yemeklerimizi ayrı yiyoruz hiç konuşmadan yaşıyoruz
ama ben evin düzenini sağlamaya devam ediyorum

eşim bu durumdan hiç şikayetçi değil.......ben iki arada kaldım oğlum 12 yaşında 4 yaşıda kızım.....
ailem ayrılmamı kesinlikle istemiyor onun ailesinin hiçbirşeyden haberi yok.......

en güzel yıllarım uğruna değmiyecek bir adam ve ilişki için heba oluyor
ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum bir ders almasını istiyorum ama elimden birşey gelmiyor
siz ne dersiniz ne yapmalıyım...........................

Kocanız hem suclu hem guclu bune terbıyesızlık evlı adam evlı kadınla sızı aldatıyor

ve sıze kızıyor nıye esıne msj cektınız dıye....

O adamın suratına bır tukurun once sonrada ne halı varsa gorsun...

Bu kadarına da pes dıyorum dogrusu......

ailene ve eşinin ailesine olanları anlat..o insanla aynı havayı soluman bile hata bana kalırsa fakat durumları bilemicem artık...boşanma davasını açın ve ayrı bir eve çıkın..oda sizin hayatınıza müdahele etmesin ayaklarınızın üstünde durabiliyosanız çocuklarınızada bakar gül gibi geçinirsiniz..ihanetsiz huzurlu bi hayatınız olur en azından

Ailen istemiyor diye neden yanlış olan bir durumu devam ettiriyorsun ki.. Can senin hayat senin...
Aman o bişey demesin, annem küsmesinlerle hayatını daha fazla zehretme bence..
sen çalışan kendi ayakları üzerinde durabilen birisin.... senin kocan hayat arkadaşlığını çoktan bırakmış... neden evli kalasın ki... sana yapmış olduğu saygısızlıklara, güvenmediğin bir adamla nasıl yaşıyorsunlara girmiyorum bile...

cnm 2 çocugun var ama senın kocanın yaptıgı da tam yüzsüzlük seni istemiosa,seni aldattıysa ve hala devam edıyorsa nıye senı bırakmıyor bu bi soru işareti ayrıca sen neden buna göz yumdun ben olsam heryeri yakar yıkarım herkese de duyururdum bu bole olmaz sen aldatsan nolacaktı kadınların namusu kirlenir ama erkeğin elinin kiri eğer işinde varsa bırak gıtsın zaten herseyınız ayrıymış

onlar bir şekilde yine görüşürler bence. yarın öbür gün kadın kocasından ayrılırsa, zaten onlar bir araya gelir, size de boşanmak düşer tabii şanslıysanız(!). o yüzden şimdiden gidin bence, ailesine de tüm olanları anlatırdım ben sizin yerinizde olsaydım, biraz da onun canı yansın. allah size güç versin ve artık kendi yolunuza bakın.

şaşırarak okudum anlattıklarınızı aldatıldıgınızdan şüphelendiniz ve yakaladınız bosanmadınız !! hadi tamam bosanmadınız eşiniz baska sehire gitti ve amac apacık belli
neyse ya daha fazla bişi diyemicem allah yardımcınız olsun bana sorarsanız hemen bosanın

kadının kocasına haber vermekle cok iyi yapmışsınız, keske kadının anne-babasına da haber verseydiniz. eşinizin ailesine de durumu anlatın. siz elinizden geleni yapmışsınız zaten. biraz da eşiniz ve onun ailesi üzülsün, cabalasın. mücadelenizden dolayı da sizi tebrik ediyorum..

yaşanan bu kadar yılı nasıl böyle kolay ezip geçebiliyo bu erkekler anlamıyorum ya. akılları başlarından gidiyo off. bende 6 senedir bi ilişki yaşıyorum geçen gün sözlümün eskiden aşık olduğu kızla yazışmalarını yakaladım ve şunu anladım. eğer geçmişte yaşanamayıp yarım kalmış bişeyler bıraktılarsa mutlaka geriye dönüp bi girişimleri oluyo bunların:68: sizinki de çok zor bi durum bekara boşamak kolay derler ama kendimi sizin yerinize koyduğumda sanırım kendime bunu yapmazdım.o adamla aynı evde yıllarımı heba etmezdim. çocuklarınızın babası evin düzeni kötü etkilenirler gibi düşünürsünüz muhtemelen ama annelerinin mutsuz olduğunu anlıycak yaşa geldiklerinde daha çok sıkıntı çekerler.

geçmiş olsun canım, ama eşine nasıl güvenebileceksin ki, görüşmelerine engel oldun diye sana düşman olmuş, allah korusun belki senle beraber olurken bile onu düşünüyo, yani adam resmen aşık
sanırım işin gücün var, ama dediğin gibi çocuklar olunca ayrılmak 10 kat daha zor
bilemiyorum belki uzun bi tatile gitmelisiniz
ama eşinin bu psikolojiden uzaklaşması lazım bi şekilde, nasıl olur nasıl yapar, sen daha iyi tanırsın eşini
ama şu bi gerçek ki, bunu önce eşinin istemesi lazım....

görüşüp görüşmemelerinden ziyade beyninde onu bitirmesi lazım, o önemli

Son düzenleme:
hadi boşanmadın vs oraları geçtim
evin düzenini neden sağlıyorsun ki
adam tabi şikayetçi olmaz
hem aldatsın hem evde karısı çamaşırını bulaşığını yıkasın ütüsünü yapsın, koca olacak adam dışarılarda sürtsün
oohh ne ala memleket!

ders vermek istiyorum demişsiniz. gitmeyin işe calışşın kendisi. evde de hiçbir işini yapmayın, zıkkım yesin. cocukları da o gelmeden doyurun. kendinizle ilgilenin, giyinin süslenin gezin. sizi fark etsin, kıskanır da belki..

hem suçlu hem güçlünün tam anlamı.. pes diyorum, ne demek niye haber vermişsin ne demek hayatıma karışamazsın bilmem ne. Birde böyle bir konuda. Bence sizi daha fazla hafife almasına izin vermeyin, hemde çalışıyormuşsunuz ne güzel kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz, bu adam terkedilmeyi hak etmiş.. Allah yardımcınız olsun.

offf Ablacım bu ne yaa, siz eşiniz ve eşinizin eski/yeni sevgili böyle geçinip gidecek misiniz? ya adam aldatmıştır da bi pişman olur bi özür diler hiç olmazsa! sizinki resmen diğer kadının hayatını zorlaştırdınız (eşine söyleyerek) diye size tepkili. bu evlilikten artık ne köy olur ne kasaba

mahkemede aldatmayı ispat et belgelerle, kocanı yüklü bi tazminatla boşa, hayatım boşanmazsan inadına şimdi böyle düşünebilirsin ama sen yıpranırsın adama hiçbişe olmaz...çocukları ona asla gösterme, kendine küçük çaplı bir iş bulursun evellallah kendini bu terbiyesizliğin içinden kurtarmış olursun hayatım...hiç uğraşmaya değmez..benim de evleneceğim adam bi akşam geldi bana yeni sevgilisini tanıştırdı canım ve de adamın taktığı tektaş elimde..kıza da tektaş takmış... nişanlı gibiydik ailemle de yakın görüşüryodu köpek . neyse yani ben üzüntüden hastanede yattım...şimdi Allaha şükür iyiyim...yani beterin beteri var bitanem... hiç üzülme...hiçbirşey sen ve çocuklarından daha önemli değil hayatım..yaptığım hiçbir iyiliğin erkekler için hiçbir önemi yok...onlar ucuz kadınlara değer veren mahlukatlar oluyorlar ne yazıkki... sen hayatını kur, çocuklarını asla gösterme,,,hevesini alsın,,köpek gibi geri gelicektir.. sen merak etme. Allah'a sığın

bizim iş biraz ilginç ev oficdeyiz yani sürekli evdeyiz
ben de giyinip süslenip salınıyorum o yokmuş gibi davranıyorum
yemeğimi yapıyorum ama kendi alıp yiyor özel olarak birşey yapmıyorum ona
şu an için ayrılmamamın bir nedeni de işi öğreniyor olmam tecrübe kazanmam lazım
ayrıldığımda ortada kalmak istemem ama zaten onu mutlu etmek istemiyorum şu an ayrılıp
ben gidicem çocuklarla hayat mücadelesi vericem 12 yıldır kahrını çektiğim adam
işleri yoluna girdikten sonra tekbaşına sorumluluk olmadan rahatına bakıcak yok öyle yama
belkide onun imtihanı da benim böyle daha mutsuz
ikizler burcu ve özelliklerini çok taşıyor gamsız bencil kurcalanmaktan nefret eder ben de tam bunları yaparak onu mutsuz ediyorum
adam benimle küstüğü zaman özgür oluyormuş öyle diyor
onu özgür bırakmıycam ben çocuklarımla mutlu olmayı öğreniyorum
zaman ne gösterir bilmiyorum bu böyle gitmez zaten biryerden kopacaktır
ama kopana kadar ona eziyet edicem varlığımla.....................

bizim iş biraz ilginç ev oficdeyiz yani sürekli evdeyiz
ben de giyinip süslenip salınıyorum o yokmuş gibi davranıyorum
yemeğimi yapıyorum ama kendi alıp yiyor özel olarak birşey yapmıyorum ona
şu an için ayrılmamamın bir nedeni de işi öğreniyor olmam tecrübe kazanmam lazım
ayrıldığımda ortada kalmak istemem ama zaten onu mutlu etmek istemiyorum şu an ayrılıp
ben gidicem çocuklarla hayat mücadelesi vericem 12 yıldır kahrını çektiğim adam
işleri yoluna girdikten sonra tekbaşına sorumluluk olmadan rahatına bakıcak yok öyle yama
belkide onun imtihanı da benim böyle daha mutsuz
ikizler burcu ve özelliklerini çok taşıyor gamsız bencil kurcalanmaktan nefret eder ben de tam bunları yaparak onu mutsuz ediyorum
adam benimle küstüğü zaman özgür oluyormuş öyle diyor
onu özgür bırakmıycam ben çocuklarımla mutlu olmayı öğreniyorum
zaman ne gösterir bilmiyorum bu böyle gitmez zaten biryerden kopacaktır
ama kopana kadar ona eziyet edicem varlığımla.....................

iş kimin üstüne canım, internet işi sanrıım, aslında mantıklı düşünmüşsün, maddi, manevi kuvvetlenki, ayrıldığınızda herhangi bir kayba uğramış gibi hissetme kendini, şap gibi kalan o olsun

Son düzenleme:
yok internet değil canım evden de yürütülebilen ofis işi diyeyim
ilerde ofis açıcaz ama işler biraz oturunca ben de o yüzden evden rahat çalışıyorum
gerçekten ben de sürekli ne yapmam gerek diye düşünüyorum işin içinden çıkılması çok zor bir durum bir de karşıdaki hödük olunca yaptığı hataları beni suçlayarak örtmeye çalışıyor
bana diyor ki o bize birşey yapmadı biz zaten mutlu değildik.....vicdanını rahatlatmanın yolunu böyle bulmuş
madem mutsuzduk neden hiç söylemedin ya da geçtim neden belli etmedin.........
tamam hadi mutsuzduk kendine böyle bir çare mi buldun evli bir kadın..........
bizim ki hem ben herşeyi yaparım ama yuvamı da bozmam diyenlerden üstelik beni kurcalamazsan hiç bir şey öğrenmez rahat edersin diyo utanmadan........
bir de bu adam yıllardır etrafında gördüğü ahlaksızlıktan nefret eden ya da öyle görünen bir tip bi de
bana dizi seyrettirmez bu ahlaksızları niye seyrediyorsun diye..........
böyle bir adamın bana ahlak dersi vermesine de dayanamıyorum.....................

yok internet değil canım evden de yürütülebilen ofis işi diyeyim
ilerde ofis açıcaz ama işler biraz oturunca ben de o yüzden evden rahat çalışıyorum
gerçekten ben de sürekli ne yapmam gerek diye düşünüyorum işin içinden çıkılması çok zor bir durum bir de karşıdaki hödük olunca yaptığı hataları beni suçlayarak örtmeye çalışıyor
bana diyor ki o bize birşey yapmadı biz zaten mutlu değildik.....vicdanını rahatlatmanın yolunu böyle bulmuş
madem mutsuzduk neden hiç söylemedin ya da geçtim neden belli etmedin.........
tamam hadi mutsuzduk kendine böyle bir çare mi buldun evli bir kadın..........
bizim ki hem ben herşeyi yaparım ama yuvamı da bozmam diyenlerden üstelik beni kurcalamazsan hiç bir şey öğrenmez rahat edersin diyo utanmadan........
bir de bu adam yıllardır etrafında gördüğü ahlaksızlıktan nefret eden ya da öyle görünen bir tip bi de
bana dizi seyrettirmez bu ahlaksızları niye seyrediyorsun diye..........
böyle bir adamın bana ahlak dersi vermesine de dayanamıyorum.....................

dizileri izlersinde uyanırsın diye çakarsın diye korkmuştur dizi izlemeni istememiştir
valla canım kusura bakmada senin eşin pişkin ya
sen eski sevgilinle görüşsen nolur acaba
:27::27:

Back