• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın gece hayatından bıktım napıcam?

ışıl ışıl her yer , her yer sanki pavyon :halay: evlenmeden önce bu huyunu biliyor muydunuz ? Evlenince yapmam diye mi kandırdı , hiç mi haberiniz olmadı. Evet ayda yılda bir kere gitsin eyvallah ta haftanın 3-4 günü gitmesi de abartı .Para bol geliyor dayıya herhalde saçacak yer bulamıyor. Dingonun ahırı değil burası nerede içtiysen orada zıbar der eve almazdım.Ertesi günde boşanma dilekçesini verip giderdim. kendi aklı ile olgunluğa erişememiş adama ne yapsan fayda etmez.

Merhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamam 😬kafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok:KK43: ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo 😬 kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım :KK43: kimsenın karısı aramaz sormazmıs :KK43: ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
Sürekli yapıyorsa normal değil rahatsız olduğunuzu dile getirdiniz mi bu durumdan

Eşiyle ailesiyle kış gününde evinde oturup muhabbet edip çayını içmek yerine clup clup gezen adamdan ne hayır gelir? Ailesini seven adam ailesiyle her anı geçirmek ister. 4 yıl nasıl katlandın peesss

Dayak var, evden kovulma var, it gibi davranma var ama sen 3 kez tüp bebek denedin.
Hala çocuk istiyorsun.
Kafası güzel olan bir tek kocan değil. Sen içmeden saçma sapan davranıyorsun.
İçsen neler olur kimbilir?

Ayrıca evlilik bu değil. Ortada bir yuva yok. Bir de masumun günahına girme.

Bir konusunda evi terk etmişti. Sonra geri dönmek için kapıya yatıp "paspasınız olayım" demediği kaldı bir tek ve geri döndü. O zaman hamile olduğunu söylemişti.
Ve hala terk derdi kayınvalideydi. Boşuna konuşuyorsunuz yani.

Böyle adamla evli kalıp, çocuk yapıp, eve geç gelmesini dert etmek de garip.
Bırak gezsin adam. Sanki her şeyi çok normal de bir o kalmış.

Evde nede olsa güvendigi karisi var. Rahat rahat iciyordur. Bosanmak cözümmü yazmissin kimde bosan veya bosanma diyemez. O senin kararin. Yaslaninca nede olsa vazgececek

Çevresi böyle olduğu için adamın normali bu olmuş ama normal değil.sizde gidin onlarla takılın derdim ama bu da çözüm olmaz.alışmış adam bu düzene artık ciddi bir rest çekmeden bırakacağını sanmıyorum.boşanma ihtimalini de göze alarak restinizi çekin.yok ben boşanmam ille de bu adam derseniz o zaman susup oturun.

Merhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamam 😬kafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok:KK43: ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo 😬 kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım :KK43: kimsenın karısı aramaz sormazmıs :KK43: ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
yeni mi evlisiniz?
çocuk var mı?
diğerleri arkadaşlarınızın eşleriymiş, onlarla konuştunuz mu şikayetçiler mi?
onlar da izin vermesin hiç biri çıkamasın
clubta işi yok evli barklı adamın haftanın 3 günü

Konu sahibi sorulara bi cevap yazaydin eyiydii be

Soyle kızlar cocugumuz olmadı tedavı goruyoruz.. bi olsa bütün dünyası o olucak cunku asırı ıstıyo ,hep soyluyo bı olsa bırakcam herseyı dıye ,de tabı belli olmaz oda... kızlar gıttıgı hıcbı mekanda para vermıyo okdr cevresi varki..mekanların sahıpleri kankası resmen o yuzdende ,cevresındekı herkes bedava dıye ,hadı bızi bgn suraya gotur ,bugun burda içelim die sureklı arıyolar..bı bakıma arkdslarıda cok kanına giriyo :( bi gün ahmetle cıkıyo bıgun mehmetle bole oluyo :( ıkı ucu b.degnek :(

Herkes eve alma demiş ama, böyle tipler zeytinyağı gibi üste çıkar, bir de alkollü halini düşünün, haklı olduğu halde haksız duruma düşmek istemiyor belli ki arkadaşımız.
Alkol almadığı bir gün alıp karşınıza sakince konuşmayı deneyin, bir aile terapistine gidin, hala evliliğinizi kurtaramazsanız, birşey diyemeyeceğim.

Soyle kızlar cocugumuz olmadı tedavı goruyoruz.. bi olsa bütün dünyası o olucak cunku asırı ıstıyo ,hep soyluyo bı olsa bırakcam herseyı dıye ,de tabı belli olmaz oda... kızlar gıttıgı hıcbı mekanda para vermıyo okdr cevresi varki..mekanların sahıpleri kankası resmen o yuzdende ,cevresındekı herkes bedava dıye ,hadı bızi bgn suraya gotur ,bugun burda içelim die sureklı arıyolar..bı bakıma arkdslarıda cok kanına giriyo :KK43: bi gün ahmetle cıkıyo bıgun mehmetle bole oluyo :KK43: ıkı ucu b.degnek :KK43:

Sizi darp eden adamdan çocuk yapınca kesssin her şeyi bırakıp eve bağlanır.
Şiddet de uygulamaz, hakaret de etmez.
Bu fikir neden diğer kadınların aklına gelmedi acaba :işsiz:

Soyle kızlar cocugumuz olmadı tedavı goruyoruz.. bi olsa bütün dünyası o olucak cunku asırı ıstıyo ,hep soyluyo bı olsa bırakcam herseyı dıye ,de tabı belli olmaz oda... kızlar gıttıgı hıcbı mekanda para vermıyo okdr cevresi varki..mekanların sahıpleri kankası resmen o yuzdende ,cevresındekı herkes bedava dıye ,hadı bızi bgn suraya gotur ,bugun burda içelim die sureklı arıyolar..bı bakıma arkdslarıda cok kanına giriyo :KK43: bi gün ahmetle cıkıyo bıgun mehmetle bole oluyo :KK43: ıkı ucu b.degnek :KK43:
Kocanız gerçekten yalancının tekiymiş, nasıl para vermez arkadasım saka mısın.Ya ben senin yerinde olsam giyinir süslerim baskın yaparım o gittiği barlardan birine.Bak bakalım kimlerleymiş beyefendi.

Kocanız gerçekten yalancının tekiymiş, nasıl para vermez arkadasım saka mısın.Ya ben senin yerinde olsam giyinir süslerim baskın yaparım o gittiği barlardan birine.Bak bakalım kimlerleymiş beyefendi.
Cnm vermıyo cnku versem hayatta cıkmam ben dıyo bıraz cımrıdır cunku kendısı ..bılıyorum vermıyoda emınım ondan ..

Ah kızlar evliliğin başlarında ne kavgalar yaptık ayrılma noktasına geldık..ama okdr yoruldumkı kavgadan gurultuden bıktım bi süre oda cıkmadı haftada bır di .. ama yıne azıttı aılesıde biliyo kızıyolar ona ama kandırıyo onları agzı ıyı laf yapar cnku :KK43: en dogrusu benmde cıkıp aynı saatte eve gelmem anlaması ıcın evet kızlar:KK43: bunu yapıcam bir gün bakalım noluyomus 😌 ama işde ataerkil toplum varya kadınların malsf o saatte cıkarsa suclu damgası vuruldugu toplumumuz .. baskılıyo benıde 😬direk suclu olurum ben bı cıksam 😬of ne bilim ya keske erkek olsaydım 😕
Siz de onun gittigi aksamlar kayinvalideye gidin gece orada kalin. Ispatinizda kolay olur hem, kimse de birsey diyemez ama esinize de nereye gittiginizi haber vermeden gidin. Kayinvalideler de haber vermemeli ama. Eve dondugunde sizi bulamasin azicin yansin dondun dursun. O gece de kayinvalideler de acmasa telefonu cok iyi olur...
Bara mi gidiyor yoksa pavyona mi? Aslinda tam bosamalik bir adam da...

Çocuk istediği için mi tedavi aşamasında ailesinin gelip kalmasını istemediniz diye sizi evden kovdu eşiniz?

Kandırmayın kendinizi. Dayak yiyip, evden kovulup hala olacak çocuktan medet ummak. Allah akıl fikir versin.

Cnm vermıyo cnku versem hayatta cıkmam ben dıyo bıraz cımrıdır cunku kendısı ..bılıyorum vermıyoda emınım ondan ..
Sen evde susup beklersen daha çoook beklersin.Bi arkadasın dediği gibi kv denlere git o olmadığı zaman evde korkuyorum kalamıyorum artık de.Bu sıkıntını herkese duyur,onlarda rahatsız olsun oğullarına kızsınlar.Bir de bu ortamlar çok masum değil ona göre.Bana göre eşin herkesi ayarlayan kişi demedi deme.

Back
X