• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın gece hayatından bıktım napıcam?

Merhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamam 😬kafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok:( ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo 😬 kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım :( kimsenın karısı aramaz sormazmıs :( ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
Dogru arayip sormazdim ben de. Cunku eve almazdim.

Kapıyı kırar girer bide üstüne ben suclu olurum😕alkolluyken deli oluyo resmen 😬üstüne gidemiyorumki:KK43: kızlar boşan kurtul diyosunuz da boşanmak mı çözüm :KK43:

Adam 4 yildir duzelmediyse bence yapacak fazla da birsey yok. Bu sebepten hic evi terkettiniz mi adama goz dagi verdiniz mi daha önce. Yoksa sadece yapma etme mi dediniz

Çocuk yapmayın diyeceğim ama çok mu geç? Var mı çocuk?
Siz de çıkın gezin geceleri, niye evde duruyorsunuz? Bu eşinizin kabul edemeyeceği bir şeyse, kendi de yapmasın.
Hiç orta yolu bulamayacağınız bir konuysa 4 senedir niye çekiyorsunuz? Adam resmen kendi halinde takılıyor, sizi salladığı yok. Arkadaşlarıyla eve çıksın madem, otel mi sizin yanınız?

Haftada üç gün gece klüplerinde sabahlayıp muhtemelen boynuzlarınızı arşa değdiren, dayak atıp evden kovan adamdan çocuk yapmak için uğraşıyor ve boşanmayı seçenek olarak görmüyorsan, sana herşey müstehak arkadaşım, aman kocana yapış bırakma mazallah başkası kapar; sonra ne yaparsın. Hem bir nevi hemcinslerin için kamu hizmeti, sen ayrılırmazsan, adam en azından başka birinin daha canını yakamaz.

bu nekadar sorumsuz insanmis..ayrica biz maasi bekleriz ayda yilda belki ickili sofraya oda es dostla gider 2 3 saat takilir geliriz..
bu ne ergen gibi cikip gidjyor bilmem kaclarda geliyor ..uzgunum ama esinizin mutlaka kadin kiz ayagida veya kumar ayagida vardir..
birde ne is yapiyor ki esiniz rahatca hayatini yasiyor, keyfini yapiyor, barlarda bilmem nerelerde para harciyor farkindasiniz degilmi..
sizde bekliyorsunuzz yolunu neymis duzelir belkiii..
aklin varsa duzeltmek icin ugrasma yol ver gitsin uzatma sonra yazik edersin yillarina..

Merhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamam 😬kafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok:KK43: ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo 😬 kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım :KK43: kimsenın karısı aramaz sormazmıs :KK43: ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
Ayda yilda bir olsa neyse de haftada bir kaç gece normal değil evli bir adam için. Bende cikacam arkadSlarmla takilcam diyin bakalm ne tepki verecek.

Ah kızlar evliliğin başlarında ne kavgalar yaptık ayrılma noktasına geldık..ama okdr yoruldumkı kavgadan gurultuden bıktım bi süre oda cıkmadı haftada bır di .. ama yıne azıttı aılesıde biliyo kızıyolar ona ama kandırıyo onları agzı ıyı laf yapar cnku :KK43: en dogrusu benmde cıkıp aynı saatte eve gelmem anlaması ıcın evet kızlar:KK43: bunu yapıcam bir gün bakalım noluyomus 😌 ama işde ataerkil toplum varya kadınların malsf o saatte cıkarsa suclu damgası vuruldugu toplumumuz .. baskılıyo benıde 😬direk suclu olurum ben bı cıksam 😬of ne bilim ya keske erkek olsaydım 😕

Yanlışa yanlışla karşılık vermek çmzüm mü sizce? Bu ataerkil yapıyı destekleyen çok fazla kadın var. Boşanmak çözüm mü yazmışsınız evet hem de kökten çözüm. Ben kıskanç bir insan değilimdir. Eşim kimi zaman arkadaşlarıyla gece kulübüne de gitmiştir gece geç geldiği de olur ama bunu her hafta rutine bağlarsa bir durum derim. Sizin tepkiniz normal. Anormal olan eşinizin tavrı. 4 senedir aynıymış bu saatten sonra mümkün değil düzelmez

Kurana el basıp tövbe etmediği sürece vazgeçmez gibi duruyor bu huyundan

Kuran_ı Kerime el basma şeklinde bir yemin çeşidi yoktur. Böyle yapana da asla güvenmem.

Ayrıca haftanın dört günü barlarda gezen , sabaha kadar alkol alan birine mi bunu yaptıracak ve vazgeçecek ?

Bunun tek yolu akıllılar tedavi olacak. Konu sahibi madem yapamıyor bosanacak

Offf allah şaşırtmasın ama bu adamla evli olduğunuza emin misniz? Ya gece hayati bar bar pavyon geziyor esi evde onu bekliyor. Insan neden evlenir iki çift muhabbet edip konusamacgi biriyle. Hergün sarhoş gelen bir eş allahim şaşırtmasin ama benil esim böyle olsa evlilik olmazdı

Kuran_ı Kerime el basma şeklinde bir yemin çeşidi yoktur. Böyle yapana da asla güvenmem.

Ayrıca haftanın dört günü barlarda gezen , sabaha kadar alkol alan birine mi bunu yaptıracak ve vazgeçecek ?

Bunun tek yolu akıllılar tedavi olacak. Konu sahibi madem yapamıyor bosanacak
Kiz saka yaptım :dondurma:

Haftada 3 4 akşam adam yok evde. Zaten evli değil gibi bişeysiniz görüşmüyosunuz ki doğru dürüst ne ara sevişiyosunuz onu merak ettim nedense

Merhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamam 😬kafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok:( ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo 😬 kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım :( kimsenın karısı aramaz sormazmıs :( ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
Değil haftada iki defa ayda bir defa bu tarz yerlere gittiği için eşinden boşanan arkadaşım var
Gezen ayağa mok bulaşır
Evli barklı adamın o tarz yerlerde işi yok bence

Bence sizinle evinizi düzenleyin çocuğu olsun çamaşırı falan yıkansın diye evlenmiş bu adam
Gözü hala dışarıda

Back
X